Cevap: Kamanan Kesik Yedi
Fatih Terim Ulusal takımın teknik patronu, Sayın Uygun ise Yiğidomuzun.. Ama ne yazıkki bizim takımımızın alternatifi yok eldeki 22 oyuncu ile oynayacaksınız. Bunun 4 ü sakat 1 i cezalı olursa kadroyu zor bulursunuz. Terimin elinde ise yüzlerce alternatif var canı istediğini alır oynatır canı istediğini almaz. İşte Kamanan gibi hem antreman kampındaki hazırlık maçlarında hemde Avrupadaki vasatın altında görüntü çizdiğimiz zamanki takımın en iyisini kesmek hem bizimle dalga geçmesine hemde takı üzerinde psikolojisinin ne denli bozulduğuna bir işarettir. Hocamızın bahaneleri vede kaprisleride takımın seyircinin üzerine çıkmıştır. Aslında yazık. Biz bu seviyelerin takımı değiliz. Ben hala anlam veremiyorum. Kamanan ve Ersen Martin arasındaki yaman çelişkiyi, simitçi kahveci gazozcular arasında bir anket yapsanız sadece ayakkabı boyacıları Ersen Martin der... Yani anketle alakası olmayan kişiler. Artık milletin kafasındaki bazı soru işaretleri yaygaradan da ileri gitmeye başladı. Bir önermediki yanlış veya yanlışın hyaricindeki herşey doğrudur misali bizlerde artık sahadaki tüm herşeyin yanlışlığına inanıyoruz. Yeterki tek bir doğruyu bulalım yeter. Allahın izniyle Mehmet Yıldız gibi sahayı parselleyen ve hakimiyeti altına alan kaptanımızın varlığı ile saha içinde herşey normale dönerde bizlerde biraz huzur bulur ve yukarılara doğru tırmanmaya başlarız. Binaenaleyh durumumuz çok vahim vede can yakıcı olacaktır. Bu durumdan acilen kurtulmamız için topçulara uygulanan psikolojik desteğin bir kısmınıda hocamıza uygulanması gerektiğini savunuyor saygılarımı sunuyorum...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|