herkes tesadüflerle birşeyler kazanıyor,kaybediyor,aşık oluyor,evleniyor,şampiyon oluyor,kümeden düşüyor.deprem oluyor,sel geliyor.tayyip başbakan,gül cumhurbaşkanı oluyor.kısacası tesadüflerle hayat devam ediyor...
Böyle puan kaybetmeye devam edersek ağzı olan konuşur dahada çok konuşacaklardır bunlar bir maçı alıp galibiyetle ayrılırsak işte o zaman bu konuşanların kafasında soru işareti oluşur.Benim en büyük kaygın bundan sonraki maçlarda puan çıkaramazsak işimiz çok zor.
Türkiye de alinan basarilar neden ise hep tesadüf olarak yorumlaniyor hic
emege saygi yoktur..
S.Günes ile Milli takim Dünya 3. oldu vay efendim tesadüf!!!
Galatasaray hic yenilmeden UEFA kupasini aldi resadüf!!!
2 Sezon Sivasspor Süper Futbol oynayarak Lig zevk verdi hatta gecen sezon hakimiz olan Sampiyonlugu hediye ettik(nedenlerine girmiyorum) TESADÜF!!!
TESADÜF diye bir sey yoktur basarilara da basarilar bir mac ile gelmiyor bir mac tesadüf olur..
karadeniz takımları sayesinde şampiyon olmuşlar yıllar önce adları güya 4. büyük!
madem büyüksünüz yaklaşık 30 yıldır neden şampiyon olamıyorsunuz diye adama sorarlar
asıl tesadüf budur!
30 yıldan beri seneryo hep aynıdır çaykur rize samsun sebat trabzonspor ve karadeniz ekipleri her zaman birbirini kollamaktadır içlerinde birbirlerini yiyenler dışarıya karşı birlik beraberlik içinde havası içinde olurlar
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor