Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hocamızla Görüşeceğiz
Alt 05.10.2009, 12:04   #41
kuyumcu_ist
Yeni Yiğido

kuyumcu_ist - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kuyumcu_ist Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Hocamızla Görüşeceğiz

sivas spor yönetimine başkana bülent hocaya tüm sivaslılara saygılarımı sunar sivasa emegi geçen herkese tesekür ederim ben ist kalıyorum 32 yıldır yaşim 43 sivas sporu buralara getirdiniz bizlerde burda elimizden geldik kadar destek olduk gerçekten gurur duyduk herşeyin bir başlan gıcı ve bitişi olmasi lazim kulüplerde neler olup bittigini taraftar bilmez dışardan yorum yapar bende bunlardan biriyim hocanın gitmesine üzülmüyorum tabiki sevinmemde emekleri var asla inkar edilmez ama taraftar sunu bilmeli zamanı geldikçe gelmesini bilenler günü geldiginde gururla ve başi dik olrak gitmesini bilmelilerki unutulmasınlar hocamizin yolu açik olsun sivas sporada hayırlı bir insan gelir en azindan bir enerji olur ama sadece sunu taraftar olarak kabul edemem şampiyonlar ligine diden bir takımım bel kemikleri ile oynanmaz fıtık olursunuz buda bizi fıtık etdi saygılar sunarım hocamızın yolu açik olsun yönetime ve başkana sonuna kadar güveniyorum ben şahsen insallah başarıları daim olur
kuyumcu_ist isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Hocamızla Görüşeceğiz
Alt 06.10.2009, 02:35   #42
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Hocamızla Görüşeceğiz

sivasspro kurumsal bir kulüpse,ve siz sivasspor yönetimi profesyonel bir tönetimse ve siz sayın başkan profesyonel bir başkansanız ve ve ve sivasspor bi aile şirketi değilse bülent uygunun istifası geç bile kalınmıştır. eğer iknaa için konuşulup vazgeçirilecekse vay sivassporun haline.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
görüşeceğiz, hocamızla