Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı
Birak kiz erkek iliskilerini Burda Futboldan konusuyoruz !!!
1.Muhsin hocayi mi begenmiyorsan sebebi nedir ???
2. bülent hoca Yönetim o kadar arkasinda durdugu halde neden sivassporu terketti.
3..Yönetimmi Bülent hocayi istifaya zorladi ????
4.bülent hoca 12 haftada Pezcenin istifasindan sonra takimin basina gecti tercübesi varmiydi ?? arti kac takim calistirmisti..???
5. Muhsin hocanin Basarisiz olacagini nerden biliyorsun ????
|
1-Muhsin hocayı beğenmiyorum. Çünkü kendisinin bana göre kayda değer bir başarısı yok. Afrikada yaptıkları beni alakadar etmiyor. Bir çuval una oyuncu pazarlığının yapıldığı kabilelerde benda hocalık yapar başarı sağlarım. Eğer kaliteli bir hoca olsaydı Türkiye'nin futbol takımları onu çok önceden alırdılar. Milletin akıllısı bizmiyiz. En basitinden bugün açıklaması çıktı basında. Açıklamanın içinde Fatih Tekke'yi ben keşfettim dedi. Çok geçmeden haber siteleri yalanladılar kendisini. Söylediklerinden kim bilir daha neler yalan...
2-Yönetimin arkasında durması bir şey ifade etmiyor. Aslolan taraftardır. Taraftar arkasında durdu mu? Şu forumda yazılanları okumuyormuyuz. Defol git bile denildi ve de deniliyor. Bülent hocanın bu yazıları okumadığını mı sanıyorsunuz?
3-Yönetimin hocayı istifaya zorladığına inanmıyorum.
4-Bülent hoca tecrübesizdi. İyi de çıkabilirdi kötü de? Yaşı gençti ve idealleri doğrultusunda gelişime açıktı. Şimdiki hoca kim. Yaşını başını almış, futbolda kayda değer bir başarısı olmayan birisi. Ne bekleyeceğiz bu adamdan biz.
5-Görünen köy klavuz istemez.