kardeşim sen bitanesin zaten biz bıLıyorduk şimdi tum ''com'' aileside öqrendi inşallah saq saqlım qelip qeri dönersin bizde senin için bişeyler yapmaya calışıyoruz ve sadece tebrık ile bişeyler olmaz arkadaşlar hepimizin bişeyler yapma zamanı qeLmedi mi herkesi maratona bekliyoruz...
kardeşim sen bitanesin zaten biz bıLıyorduk şimdi tum ''com'' aileside öqrendi inşallah saq saqlım qelip qeri dönersin bizde senin için bişeyler yapmaya calışıyoruz ve sadece tebrık ile bişeyler olmaz arkadaşlar hepimizin bişeyler yapma zamanı qeLmedi mi herkesi maratona bekliyoruz...
bişeyler yapma zamanı geldi de geçiyor bile
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
ama Sivas hala uyuyor şampıyonluqa qiderken stadı herkes doldurur (qerci o zaman da dolmadı ama) önemli olan kötü qünde doldurmak destek olmak adam da elazıqdan qeliyor ve Sivas ile ilqisi olmayan adamları Sivas maçına qetiriyor biz kendi takımımıza sahip cıkamıyoruz burda tebrık etmekle birlikte utanmamız lazım bence...
GERÇEK SİVAS,LILIK BUDUR UZAKTA OLACAKSIN AMA YÜREĞİN SİVASTA ATACAK ÇİMENTO FABRİKASINDAN GİRİŞ YAPARKEN ŞEHRE GÖZLERİNİN YAŞ DOLMASIDIR TEPEDEN TIRNAĞINA KADAR HEYACANDAN TİTREMEKTİR TEŞEKKÜR EDERİM YENER KARDEŞE....****
sivassporluyum dıye gecınıp gecen sene goklere cıkardıgı topculara ana avrat kufur edıcek derece klavye taraftarı olanlar utanır ınsallah
benim merak ettigim futbolcuya söven arkadaşlar o sövdügünüz futbolcu gol attıgı zaman nasıl seviniyorsunuz sizden kral sivassporlu olmuyor o an merak eder dururum bunu bana bi izah etse o insanlar
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
Çok başarılı ve birlik beraberliğin neler yapabileceğinin kanıtı ve resmi
Bu beraberliği koruyan arkadaşların her keze örnek olmasını temenni ediyorum.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...