Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Hayal Kafe bu akşam bize bilgi vermek için siteye girer mi bilmem ...Dün gece Sivasspora Parereria nın bir oyuncu tavsiye ettiğni söyledi...Ekledi adını öğrenemedim...Ben de araştırdım araştırdım;acaba bu oyuncu kim olabilir diye düşündüm...Sonunda şu anda G.Afrika Milli takımın çalıştıran C.Alberto Parereianın son Çalıştığı takımı Öğrendim:Bu takım Brezilya'nın FLUMİNENSE takımı...Hoca en son burada;2008 -2009 da çalıştığına göre herhalde buradan bir oyunuc tavsiye etmiştir diye düşünüyorum...Vikipediden Fluminense'nin kadrosuna baktım;tüm oyuncuları tek tek arama yaptırdım;içlerinden yabancı ülke vatandaşı olanları eledim...Sonunda bana göre kesin emin değilim ama bir oyuncu üzerinde karar kıldım...Hayal Kafe de bu oyuncunun milli takımda da oynadığını söylemş..Eğer Fluminensenin ümit milli oyuncuları değilse;ben olmadığını düşünüyorum...Belirlediğim oyucunun adı PAULO CESAR ARRUDA PARENTE....Oyuncu 31 yaşında...Orta saha da oynuyor...2002-2007 arasında Fransa'nın P.S.G. takımında,sonra 2007-20009arasında da Touluse takımların da da oynamış...2002 de 5 defa milli olmuş...Yanlış hatırlamıyorsam Lucescu zamanında bu oyuncu G.S. a karşı da oynamıştı...İyi bir oyuncu olduğu belli ama şu anda ne durumda olduğunu bilmiyorum...2. olarak orta saha da oynayan bazı genç oyuncularda var;birisi de takma adı RADEMES olan bir oyuncu da var...Başka genç oyuncuları da var...Bakalım bize hangioyuncu nasip olacak....
|
Yukarda verdiğim bilgilere bir ilave daha yapmak istiyorum...Youtube şu anda Fluminense'nin kadrosunda olan bir oyuncu daha dikkatimi çekti...ADI

İGUİNHO....(Takma adlı bir oyuncu aynı Bobo gibi..)Mevkisi:Orta Saha(10 numara)...Yaşı:26 BOYU:1.71cm..Oyuncu solak bir oyuncu..7 numaralı formayı taşıyor..Ama Oyun kurucu oynuyor...İsteyen youtube den görüntülerini izlesin..Oyuncuya hayran oldum....Bu oyuncuyu alalım bırakın bu seneyi seneye zirveye oynarız...Oyuncuyu izleyince aklıma Sergen geldi...Gerçekten 1. sınıf bir oyuncu..Diğerlerini bilmem ama bu oyuncuyu alalım ;Makakula,Cangele transferlerini bile gölgede bırakırız...Bence Elano kadar iyi bir oyuncu belki de ondan daha iyi..Ama bu oyuncuyu almaya paramız yeter mi bilmem...Umarım hocanın düşündüğü oyuncu bu oyuncudur..Asıl bomba transfer bu olur diye düşünüyorum...