Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Son Transfer Haberleri
Alt 31.12.2009, 17:55   #41
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Son Transfer Haberleri

arkadaslar henuz kimingideceyi kimin geleceyi tam kesin deyil sadece kesin gozuyle bakilanlar haric sivassporumuz icin hayirlisi neyse o olsun
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2009, 17:56   #42
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

petkoviç ve hayrettin hala bu takımda oynacaksa benim artık bir lafım yok...
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2009, 20:08   #43
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aldığım son haberleri aktarıyorum arkadaşlar:

1)SEZER BADUR %80-90 gidiyor! 2 kulüpten birine gidiyor :ANKARAGÜCÜ veya TRABZONSPOR (hocayla arası iyi değilmiş, ilk devredeki gs maçında oyundan alındıktan sonra hocayla arası açılmış, başkan da disiplinden taviz vermiyor)

2)Hayrettine teklif yapılmış ama reddedilmiş( süper ligden bir kulüp ama kim bilmiyorum)

3)ORLANDO bitti bitecek, en geç Pazartesi açıklanır deniliyor

4)TUM ve SYLLA nın geri gelmesi de muhtemel özellikle de TUM

5)Brezilyalı 10 numara için çalışmalar sürüyor, bu oyuncu Parreria tarafından önerilmiş ve milli takım düzeyinde bir oyuncu! (bence alınırsa asıl bomba bu olacak ismi ve kulübü sır gibi saklanıyor, lakin Brezilya liginden oalcak Avrupadan bir kulüpten değil)

6)Afrikalı bir forvet de mutlaka geelcek, hocanın eski öğrencilerinden görüştükleri varmış

7)SHABALABA için görüşmeler ve hocanın ısrarı sürüyor

8)Tefura alternatif olarak bekletiliyor,ondan çok daha iyisi ve bütçeye uygun olanı bulunursa Tefura alınmayacak yok bulunamazsa rota yine Tefura

9)Yerli oyuncular için de daha önce adı verilen Tümer, Ceyhun, Emre Güngör gibi isimlerden çok farklı bir isim de transfer edilebilir, ama isim konusunda henüz bilgi yok

şimdilik bu kadar...
Hayal Kafe bu akşam bize bilgi vermek için siteye girer mi bilmem ...Dün gece Sivasspora Parereria nın bir oyuncu tavsiye ettiğni söyledi...Ekledi adını öğrenemedim...Ben de araştırdım araştırdım;acaba bu oyuncu kim olabilir diye düşündüm...Sonunda şu anda G.Afrika Milli takımın çalıştıran C.Alberto Parereianın son Çalıştığı takımı Öğrendim:Bu takım Brezilya'nın FLUMİNENSE takımı...Hoca en son burada;2008 -2009 da çalıştığına göre herhalde buradan bir oyunuc tavsiye etmiştir diye düşünüyorum...Vikipediden Fluminense'nin kadrosuna baktım;tüm oyuncuları tek tek arama yaptırdım;içlerinden yabancı ülke vatandaşı olanları eledim...Sonunda bana göre kesin emin değilim ama bir oyuncu üzerinde karar kıldım...Hayal Kafe de bu oyuncunun milli takımda da oynadığını söylemş..Eğer Fluminensenin ümit milli oyuncuları değilse;ben olmadığını düşünüyorum...Belirlediğim oyucunun adı PAULO CESAR ARRUDA PARENTE....Oyuncu 31 yaşında...Orta saha da oynuyor...2002-2007 arasında Fransa'nın P.S.G. takımında,sonra 2007-20009arasında da Touluse takımların da da oynamış...2002 de 5 defa milli olmuş...Yanlış hatırlamıyorsam Lucescu zamanında bu oyuncu G.S. a karşı da oynamıştı...İyi bir oyuncu olduğu belli ama şu anda ne durumda olduğunu bilmiyorum...2. olarak orta saha da oynayan bazı genç oyuncularda var;birisi de takma adı RADEMES olan bir oyuncu da var...Başka genç oyuncuları da var...Bakalım bize hangioyuncu nasip olacak....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.12.2009, 21:02   #44
eyuphulagu
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 916 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayal Kafe bu akşam bize bilgi vermek için siteye girer mi bilmem ...Dün gece Sivasspora Parereria nın bir oyuncu tavsiye ettiğni söyledi...Ekledi adını öğrenemedim...Ben de araştırdım araştırdım;acaba bu oyuncu kim olabilir diye düşündüm...Sonunda şu anda G.Afrika Milli takımın çalıştıran C.Alberto Parereianın son Çalıştığı takımı Öğrendim:Bu takım Brezilya'nın FLUMİNENSE takımı...Hoca en son burada;2008 -2009 da çalıştığına göre herhalde buradan bir oyunuc tavsiye etmiştir diye düşünüyorum...Vikipediden Fluminense'nin kadrosuna baktım;tüm oyuncuları tek tek arama yaptırdım;içlerinden yabancı ülke vatandaşı olanları eledim...Sonunda bana göre kesin emin değilim ama bir oyuncu üzerinde karar kıldım...Hayal Kafe de bu oyuncunun milli takımda da oynadığını söylemş..Eğer Fluminensenin ümit milli oyuncuları değilse;ben olmadığını düşünüyorum...Belirlediğim oyucunun adı PAULO CESAR ARRUDA PARENTE....Oyuncu 31 yaşında...Orta saha da oynuyor...2002-2007 arasında Fransa'nın P.S.G. takımında,sonra 2007-20009arasında da Touluse takımların da da oynamış...2002 de 5 defa milli olmuş...Yanlış hatırlamıyorsam Lucescu zamanında bu oyuncu G.S. a karşı da oynamıştı...İyi bir oyuncu olduğu belli ama şu anda ne durumda olduğunu bilmiyorum...2. olarak orta saha da oynayan bazı genç oyuncularda var;birisi de takma adı RADEMES olan bir oyuncu da var...Başka genç oyuncuları da var...Bakalım bize hangioyuncu nasip olacak....
Yukarda verdiğim bilgilere bir ilave daha yapmak istiyorum...Youtube şu anda Fluminense'nin kadrosunda olan bir oyuncu daha dikkatimi çekti...ADIİGUİNHO....(Takma adlı bir oyuncu aynı Bobo gibi..)Mevkisi:Orta Saha(10 numara)...Yaşı:26 BOYU:1.71cm..Oyuncu solak bir oyuncu..7 numaralı formayı taşıyor..Ama Oyun kurucu oynuyor...İsteyen youtube den görüntülerini izlesin..Oyuncuya hayran oldum....Bu oyuncuyu alalım bırakın bu seneyi seneye zirveye oynarız...Oyuncuyu izleyince aklıma Sergen geldi...Gerçekten 1. sınıf bir oyuncu..Diğerlerini bilmem ama bu oyuncuyu alalım ;Makakula,Cangele transferlerini bile gölgede bırakırız...Bence Elano kadar iyi bir oyuncu belki de ondan daha iyi..Ama bu oyuncuyu almaya paramız yeter mi bilmem...Umarım hocanın düşündüğü oyuncu bu oyuncudur..Asıl bomba transfer bu olur diye düşünüyorum...
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.12.2009, 21:03   #45
eyuphulagu
Usta Yiğido

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yukarda verdiğim bilgilere bir ilave daha yapmak istiyorum...Youtube şu anda Fluminense'nin kadrosunda olan bir oyuncu daha dikkatimi çekti...ADIİGUİNHO....(Takma adlı bir oyuncu aynı Bobo gibi..)Mevkisi:Orta Saha(10 numara)...Yaşı:26 BOYU:1.71cm..Oyuncu solak bir oyuncu..7 numaralı formayı taşıyor..Ama Oyun kurucu oynuyor...İsteyen youtube den görüntülerini izlesin..Oyuncuya hayran oldum....Bu oyuncuyu alalım bırakın bu seneyi seneye zirveye oynarız...Oyuncuyu izleyince aklıma Sergen geldi...Gerçekten 1. sınıf bir oyuncu..Diğerlerini bilmem ama bu oyuncuyu alalım ;Makakula,Cangele transferlerini bile gölgede bırakırız...Bence Elano kadar iyi bir oyuncu belki de ondan daha iyi..Ama bu oyuncuyu almaya paramız yeter mi bilmem...Umarım hocanın düşündüğü oyuncu bu oyuncudur..Asıl bomba transfer bu olur diye düşünüyorum...
Adı yanlış çıkmışİGUİNHO;DÜZELTİYORUM.. ..
Alt 31.12.2009, 22:15   #46
SİVASLI MERT 58
Yeni Yiğido

SİVASLI MERT 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 570 SİVASLI MERT 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yahu şu takıma ENGİN,ORLANDO,SHABALALA,EMRE GÜNGÖR gelsin yeter be bu takım 2010 yılında çok müthiş işler yapacak

.........................İZLEY İN VE GÖRÜN...................
SİVASLI MERT 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2009, 22:17   #47
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kadroyu kurdum arkadaşlar:

espinoza(akın)

abdurrahman sedat orlando ferhat

keita tshbalala engin erman

brezilyalı m.yıldız
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2009, 22:18   #48
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu kadro heralde bizi ilk 6 ya sokar
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2009, 22:44   #49
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 864 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2009, 22:45   #50
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 864 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kadro bak be bu kadroyla ohoo....

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
haberleri, sivasspor transferler, transfer