sevgili arkadaşlar, ben edirne ' de yaşayan bir sivaslıyım..burada herkes üç büyükleri tutar çünkü malumunuz edirne olsun ve diğer trakya takımları olsun hepsi çok alt liglerde hatta amotör liglerde..
sadece bir örnek vermek istiyorum...sivasspor ilk başarılı olduğu zamanlar herkes sivasspora saygı gösteriyordu..sivaslı olduğumu öğrenen insanlar hemen benimle sivasspor ve süper lig muhabbetine giriyor, iyi niyetlerini söylüyordu.hatta bak şuranız eksik, buranız eksik şöyle yapsa daha iyi olur sizin yönetim gibi görüşlerini belirtenler bile oluyordu..
neyse gel zaman git zaman sivasspor bu başarısına devam ederken bülent uygun sürekli hep benzer demeçleri vermeye başladı..gah kendisini övüyor, bazen sivaslıları övüyor,, şu an aklıma gelmeyen bir sürü edebiyat yapıyordu hepiniz biliyorsunuz zaten... o kadar antipatik oluyordu ki insanlar giderek bu ne ya demeye başladılar ve o son cam kırma olayı herşeyin cabası oldu..dünyanın herhangi bir yerindeki ,sivası bilmeyen tanımayan insanlara sivası sivassporu anlatamazsınız insanlar televizyonda ne görürse ona göre hükmeder..
sivaslı olmuşuz ankaralı olmuşumuz şuralı buralı olmuşuz bunun bir önemi yok..burada önemli olan yaptığımız işi ne kadar profesyonelce yaptığımız..kimse kimseye üstün değil..insanlar sizin ırkınıza bakmaz, nereli olduğunuza bakmaz dilinize bakmaz.. yaptığınız işe ne katabiliyorsunuz ona bakar..
bülent uygun takıma hiçbirşey katmamıştır demiyoruz,,ama öyle şeyler yapmıştır ki yaptığı iyilikler gölgede kalmıştır..
birbirimize farklı görüşlerimizden dolayı, böyle diyenler sivaslı olamaz gibi ithamlar yakıştırmamız çok yanlış..
bülentlere hasanlara hüseyinlere takılmayalım bundan sonrası için neler yapabiliriz ona bakalım..