Arkadaşlar haberin ne kadarı doğrudur bilemiyorum ama anladığım kadarıyla bizim yönetim kendine çok güveniyor bu futbolcular benimle anlaşmak zorunda zamda yapmıyorum havasında ve transfer görüşmelerinide sona bıraktı. Bildiğim kadarıyla apo, sedat ve musa çok iyi arkadaş mutlaka birbirlerini etkiliyorlardır Bülonun peşinde gezeceklerinide zannetmiyorum ama insanoğlunun doğasında vardır neresi size fazla değer veriyorsa sizi daha çok istiyorsa orada olmak istersiniz. Bizi şuan 3 mevkide daha aynı anda uyumlu oyuncu bulmak zorlar. Artık yönetimde, taraftarda futbolculara maddi ve manevi değerini başkalarının verebildiği kadar vermeli..
yav allah aşkına kendini antrenör sanan bülent. sen sadece sivastan değil dünyadan futbolcu toplasan senin oynatacağın oyun : hep defans hep defans,sonrada uzun topla gol aramam. artık o çağdışı futbol yeryüzünde yok. üstelik elinde mehmet yıldız gibi bir adamda yok. sen bitmişsin okeye dönüyorsun. valla senin tekrar bir takım çalıştırmana sevindim. bu demektir ki düşmeye aday bir takım daha var. bu yüzden sivasspor gelecek sezon korkmadan oynasın küme düşmez))
böyle yoğun transfer yapacaksa antepe gecmiş olsun şimdiden
onlara sulanmasın bence
ama bu sezonun başında takıma getirdiği oyuncuları yanına alabilir
yasini alabilirsin üstüne para da veririz
yok bu adam akıllanmaz sacma sapan verdiği demeçlerle sivassporu şampiyonluktan etti sıra antepe geldi bi ertuğrulun verdiği demeçlere bak bide biz şampiyonluğa giderken verdiği demeclere bak aradaki fark bu yazıklar olsun sana