Alıntı:
вαЯon™ Nickli Üyeden Alıntı
Sivası adam eden Akparti belediyesini bitirin sonrada Başbakandan şunu bunu isteyelim diyip durun.. Duygusallık yaparak sivası 10 yıl geriye götürdünüz. Bekleyin 10 yıl yapılır herşey..
edit: Kimse beni yanlış anlamasın, Rahmetli Muhsin başkan bizim herşeyimiz ama ona bu vefayı ölmeden önce gösterecektiniz ve görecektiniz 6 tane bakanın yapamadığı neleri yapıyordu sivasa..
|
Bazı arkadaşlar gece sahura doğru mesajımı okumuş ve dediklerimi ters anlamış olur önemli değil açıklarız..
Akparti belediyesi sivası adama etti: bu lafı nası ters anlarsınız çözemedim, Sivasa 5 yıl önce bakın şimdi bakın, Cıbıllar parkı, aksu, paşa fabrikası, 10 taneye yakın mahalle içi park alanları, yol ve kaldırımlar modern hale gelen sivas ve daha birçoğu...
Sivası 10 yıl geriye götürdünüz: burdada 5 yıl içerisinde sayısız güzellikler katan belediyenin devam edeceği birçokönemli çalışmalar durduğu için yazdım, örneğin hikmet ışık caddesinden saray bosna parkına çıkan alt geçit, doğu kentten ünive metrobüs, karşıyaka köprüsü öyle kaldı, mevlanadan fatih mahallesine kestirme kavşak.. buğday pazarının çok katlı alışveriş merkezi olması ve şu 10 yıl veya dafa fazla sürede göremiyeceğimiz birçok şey..
edit: mesajımda kimse beni yanlış anlamasın dediğim halde artniyet arayıp laf vuranlarıda kınıyorum. biz hepimiz sivaslıyız kardeşiz, görüşümüz ne olursa olsun birbirimizi kıramayız küçük düşüremeyiz.. Selametle kalın..