Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Biz neden sahipsiz kaldık?
Alt 20.10.2010, 23:08   #41
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Biz neden sahipsiz kaldık?

SİVAS NEREDE HANGİ KONUDA YALNIZ KALMADIKİ, SİVASSPOR KONUSUNDA YALNIZ KALMAMIŞ OLSUN,BANA GÖRE SİVASIN SİYASİ,SOSYAL, EKONOMİK SPORTİF ALANDA YALNIZ KALMASININ ALTINDA YATAN ENBÜYÜK NEDEN ,SEHİR NÜFUSUNU OLUŞTURAN İNSAN PROFİLİDİR DİKKATLİ İNCELEYECEK OLURSAK NÜFUSU OLUŞTURAN KİTLENİN ÖNEMLİ BÖLÜMÜ YA ORDAN BURDAN GÖÇ ETMİŞ YADA ETTİRİLMİŞ KİMSELERDİR BUNLARIN SİVASLILIK BAĞLARININ SONDERECE ZAYIF OLMASIDIR BUNLARIN ÇOĞUNUN SİVASLILIĞI KÖŞEYİ DÖNENE KADARDIR EGER BİR SEHRİN NÜFUSUNU OLUŞTURAN KİTLE, OŞEHRE EN FAZLA ZARAR VEREN SİYASİ PARTİLERİ DAHA FAZLA DESTEKLİYORSA YİNE BU SEHRİN HAVASINI SOLUMUŞ EKMEĞİNİ YEMİŞ BİRKİTLE, ESKİYA, HAYDUT YANDASLARIYLA BİRLİK OLUP SİVASTAN HESAP SORACAĞİZ DİYE YANIP TUTUSUYORSA ,BUŞEHRİN TOPRAKLARINI EKİP BİÇEN AÇ KARNINI BUSEHİRDE DOYURAN ,AMA SİVAS İÇİN 5 TL VERMEK İÇİNDEN GELMİYORSA ,İLÇELERİNDE KÖYLERİNDE YASAYAN KİŞİLER SÜPERLİGDE SİVASSPOR DİYE BİR TAKIMIN VARLIĞINI BİLMİYORSA BUSEHİRİN MİLLETVEKİLERİNİN BİRKISMI, SİVASTAN BAHSEDERKEN , SANKİ AT PİSLİĞİNDEN BAHSEDERMİŞ GİBİ YÜZÜNÜ EKŞİTİYORSA , PİKNİK PANAYIR VEKİLLERİ OLUYORSA ,BUSEHRİN İNSANLARI KAPISININ ÖNÜNDEKİ MAÇA 5 TL VERMEK İŞİNE GELMİYORSA ,HİÇ KİMSE KUSURA BAKMASIN BUŞEHİR HER ALANDA YALNIZ KALMAYA MAHKUMDUR.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.10.2010, 23:32   #42
mgulseven
Yiğido

mgulseven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 120 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 mgulseven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVAS NEREDE HANGİ KONUDA YALNIZ KALMADIKİ, SİVASSPOR KONUSUNDA YALNIZ KALMAMIŞ OLSUN,BANA GÖRE SİVASIN SİYASİ,SOSYAL, EKONOMİK SPORTİF ALANDA YALNIZ KALMASININ ALTINDA YATAN ENBÜYÜK NEDEN ,SEHİR NÜFUSUNU OLUŞTURAN İNSAN PROFİLİDİR DİKKATLİ İNCELEYECEK OLURSAK NÜFUSU OLUŞTURAN KİTLENİN ÖNEMLİ BÖLÜMÜ YA ORDAN BURDAN GÖÇ ETMİŞ YADA ETTİRİLMİŞ KİMSELERDİR BUNLARIN SİVASLILIK BAĞLARININ SONDERECE ZAYIF OLMASIDIR BUNLARIN ÇOĞUNUN SİVASLILIĞI KÖŞEYİ DÖNENE KADARDIR EGER BİR SEHRİN NÜFUSUNU OLUŞTURAN KİTLE, OŞEHRE EN FAZLA ZARAR VEREN SİYASİ PARTİLERİ DAHA FAZLA DESTEKLİYORSA YİNE BU SEHRİN HAVASINI SOLUMUŞ EKMEĞİNİ YEMİŞ BİRKİTLE, ESKİYA, HAYDUT YANDASLARIYLA BİRLİK OLUP SİVASTAN HESAP SORACAĞİZ DİYE YANIP TUTUSUYORSA ,BUŞEHRİN TOPRAKLARINI EKİP BİÇEN AÇ KARNINI BUSEHİRDE DOYURAN ,AMA SİVAS İÇİN 5 TL VERMEK İÇİNDEN GELMİYORSA ,İLÇELERİNDE KÖYLERİNDE YASAYAN KİŞİLER SÜPERLİGDE SİVASSPOR DİYE BİR TAKIMIN VARLIĞINI BİLMİYORSA BUSEHİRİN MİLLETVEKİLERİNİN BİRKISMI, SİVASTAN BAHSEDERKEN , SANKİ AT PİSLİĞİNDEN BAHSEDERMİŞ GİBİ YÜZÜNÜ EKŞİTİYORSA , PİKNİK PANAYIR VEKİLLERİ OLUYORSA ,BUSEHRİN İNSANLARI KAPISININ ÖNÜNDEKİ MAÇA 5 TL VERMEK İŞİNE GELMİYORSA ,HİÇ KİMSE KUSURA BAKMASIN BUŞEHİR HER ALANDA YALNIZ KALMAYA MAHKUMDUR.
Bu şehirden at pisligi gibi bahseden önce kendine baksın kendi pisligini temizlesin.Ben bu şehrin gurbete savrulmuş bir ferdi isem bu benim ve benim büyüklerim suçu degil bugün benim çocuklarımın suçu olmadıgı gibi bende isterdim sevdiklerim akrabalarım ve tanıdıklarımla memleketimde yaşamak.

Beni ailemi büyüklerimi ve diger gurbette yaşayanları SİVAS'tan koparan mecliste kuklalık yapan SİVAS'ı temsil etmekten aciz kişilerden hesap sorun.

Bu ben ve benim gibi göçe zorlanan insanlar için hesap günü degil iş imkanı olsun SİVAS'ta olayım SİVASSPOR'a 5 TL degil 50 TL feda olsun.Ben aslını inkar eden degil gururla aslını ve SİVAS'lı oldugunu savunan bir insanım çocuklarımı bile aslını astarını bilsin diye SİVAS kütügüne kayıt ettirmekten gururla bahseden bir babayım.
mgulseven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mgulseven'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2010, 23:46   #43
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 895 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yazı yazan kardeşimin ellerine sağlık evet ben kendimi sivasspora adamış biri olarak neden bu kadar sivaslı olmasına rağmen neden en az forma satışı yapan en az ürün çıkaran biziz adamlar bir futbolcu transfer ediyor gelirini formadan kazanıyor biz ne yapıyoruz bir göğüs reklamı bile bulamıyoruz.Artık mecilste sivası temsil eden kişilere diyorum.Onlar sivaslı değiller koysunlar bizim gibi sivasspora sivasa adamış kişileri baksınlar sonra kim iş yapıyor kim yapmıyor.

Bakın Kayseri'ye, adamların milletvekilleri neler yapıyorlar . 7 milyon sivaslı varmış. sadece gülüyorum bir fener, gs, bjk, forması alıpda bir sivasspor forması almayan sivaslılara ve milletvekillerine sesleniyorum siz sivaslı olamazsınız......
Alt 20.10.2010, 23:57   #44
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Bu sahipsizlik olayı hemen hemen her Anadolu takımında var bize özgü birşey değil ki.Futbol konusunda Anadolu takımlarının kaderi bu zaten.Gelişmişliği,sanayisi,nü fusu bizden kat kat fazla olan illerin durumu çok mu güzel sanki.Kocaeli-Denizli-Kayseri-Antep-Antalya-E.Şehir-Konya hepsi aynı sanayisi çok iyi olan KOcaeli-Denizli-Konya ve Kayseri bizden çok mu ilerideler.Biz ilk önce iki takım tutmayı bırakacağız SİVASSPOR a sahip çıkacağız.Sivas da genç nüfus az olduğu için SİVASSPOR a sahip çıkma da bu kadar az oluyor.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2010, 00:23   #45
mgulseven
Yiğido

mgulseven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 120 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 mgulseven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
zaralı19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yazıyı yazan kardeşimin ellerine sağlık, evet ben kendimi sivasspora adamış biri olarak, bu kadar Sivaslı olmasına rağmen neden en az forma satışı yapan en az ürün çıkaran biziz...

Adamlar bir futbolcu transfer ediyor gelirini formadan kazanıyor biz ne yapıyoruz bir göğüs reklamı bile bulamıyoruz.

Artık mecliste Sivası temsil eden kişilere diyorum. Onlar sivaslı değiller koysunlar bizim gibi sivasspora Sivasa adamış kişileri baksınlar sonra kim iş yapıyor kim yapmıyor. Bakın Kayseri adamların milletvekilleri neler yapıyorlar . 7 milyon sivaslı varmış. sadece gülüyorum bir fener,gs,bjk, forması alıpda bir sivasspor forması almayan sivaslılara ve milletvekillere sesleniyorum siz sivaslı olmazsınız......

Çünki bizi bir birimizden kopardılar aramıza kin nefret soktular ve soguttular 2 sene önceki SİVASSPOR'la bugün ki SİVASSPOR arasındaki fark gibi kayseri ile SİVAS arasındaki fark gibi YÜCE MECLİSTE kuyrugunu saglama alan millet vekili demekten utandıgım insanlar gibi seni beni ve bizim gibileri bir SİVASSPOR maçına 5 TL veremeyen bir forma alamayacak kadar aciz duruma düşüren kişiliksiksiz insanlar sefa sürerken sen ben ve bizimgibiler cefa çekerken çıkıp konuşmak ahkam kesmek kolay.

S-O-N-U-Ç .......

SİVAS Anadolunun terkedilmiş YİGİDİN harman olmuş zamansız bir rüzgarda savrulmuş hendi haline bırakılmış ve hattaaaaaa terkedilmiş bir hale getirilmiş belki ilerde yıllarca ili oldugu ilçelerin ilçesi olmaya itelenen bir öksüz gibi yanlız bırakılmış kayıp karanlık bir şehre dönüştürülmek üzere gözden çıkarılmış ise ve biz halen bir birimizi yiyor kuyumuzu kazıyor isek şuç kimin acaba.....HADİ ARKAMIZA BİR DÖNÜP GEÇMİŞİMİZLE Bİ YÜZLEŞELİM VE BÜYÜKLERİMİZE SORALIM.......NEDEN NEDEN????????????Gene S-O-N-U-Ç çünki örf ve adetlerimizden koparılıldık bizi temsil edenleri iyi seçemedik TOPRAGIMIZA ,MEMLEKETİMİZE, VATANIMIZA güzeller güzeli SİVAS'IMIZA sahip çıkamadık aynı zamanda koruyamadık.İşte bugünki nesle bıraktıgımız MİRAS.
mgulseven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2010, 09:42   #46
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Son haftalarda site yönetimi tarafından açılan "itidale davet", "bu hafta maçı değerlendirmeyelim" ve en son olarak "Biz neden sahipsiz kaldık" bu başlıklı konular ve altındaki yorumlar gerçekten sivasspor camiasının hassasiyetlerini ve farkındalıklarını görmemiz açısından çok olumlu oldu.

Konuları hazırlayan site yöneticilerine ve sevgili yiğidolara teşekkür etmek istedim.

Bir taraftar düşününki elin Afrikalı bir futbolcusu (ki takımda olmazsa olmaz bir durumuda yok bu futbolcunun) bizim yıllardır oynayan 4 tane yerli ve hepsi ilk onbirde oynayan,iki tanesi kaptanlık yapmış futbolcumuzdan dayak yiyor ama taraftarlar tepki gösterip o afrikadan gelen 4 kişiden dayak yiyen keitaya,yani olaydaki mazluma destek veriyor.

Delikanlı taraftar derler ya hani, işte buyrun size delikanlı taraftar. Ne pahasına olursa olsun mağdurdan mazlumdan yana olan. İnanın duygulandım ve şunu bir kez daha gördümki bizi hiç kimse yıkamayacak.
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı aldair'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.10.2010, 12:22   #47
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
mgulseven Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu şehirden at pisligi gibi bahseden önce kendine baksın kendi pisligini temizlesin.Ben bu şehrin gurbete savrulmuş bir ferdi isem bu benim ve benim büyüklerim suçu degil bugün benim çocuklarımın suçu olmadıgı gibi bende isterdim sevdiklerim akrabalarım ve tanıdıklarımla memleketimde yaşamak.Fakat beni ailemi büyüklerimi ve diger gurbette yaşayanları SİVAS'tan koparan mecliste kuklalık yapan SİVAS'ı temsil etmekten aciz kişilerden hesap sorun.Bu ben ve benim gibi göçe zorlanan insanlar için hesap günü degil iş imkanı olsun SİVAS'ta olayım SİVASSPOR'a 5 TL degil 50 TL feda olsun.Ben aslını inkar eden degil gururla aslını ve SİVAS'lı oldugunu savunan bir insanım çocuklarımı bile aslını astarını bilsin diye SİVAS kütügüne kayıt ettirmekten gururla bahseden bir babayım.
Arkadaşın söylemek istediği farklı bişey. Sizler gibi gurbetçilere en ufak bir serzenişte bulunmuyor. Sadece sivaslıyım diyerek sivasa sahip çıkmayanlara sivastan milletvekili seçilip sivasın sorunları için koşturmayanlara sivasa sahip çıkmayanlara, ellerinde imkanları varken sivası düşünmeyenlere velhasıl sivasa ihanet edenlere yazmış.

Yoksa siz gurbetçi kardeşlerimizin sivasspor ürünlerini almak için ne kadar çaba sarfettiğinizi ben gördüm. elinizden gelse dahada çoğunu yaparsınız. sizlerde fabrika sahibi değilsinizki. sizlerde emekçisiniz.
Alt 21.10.2010, 12:32   #48
dedebali58
Yiğido

dedebali58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

129 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dedebali58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sivasspor şirketleşip İMKB de yer alsa kar zarar düşünmeden şu bahsedilen 7.000.000 sivaslı az çok hisselerinden alsa fb,ts,gs,bjk gibi İMKB de sivassporumuzunda adı geçse teknik ayrıntılarını bilmem ama gönlümden geçen bir duygu. sivaslıyım diyene "hiç hissen varmı ? diye takılsak ...
dedebali58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2010, 13:56   #49
ogz58
Yiğido

ogz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 ogz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizim esnafımız dahi her ay 20 tl verse sivasa ne kadar önemli olur.Takımıda sevmek kuru kuruya olmaz bence lisanslı ürünler alınmalı ve kötü günde takım yalnız bırakılmamalı
ogz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Göğüs Reklamı
Alt 21.10.2010, 15:07   #50
egeli58
Yeni Yiğido

egeli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 569 egeli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Göğüs Reklamı

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
onlar buldular ama bulduklari firma ts nin de sponsoru. bursa ts ye verdikleri paranin aynisini istedi. ts 3.5 aliyormus bunlara 2 vermisler o yüzden yazici kabul etmedi..bursanin böyle bir lüksü var cünkü kasalarini yeterince doldurdular 2 milyona ihtiyaclari yok.
bravo gardas...
egeli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda egeli58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
biz, göğüs, kaldık, neden, reklamı, sahipsiz