Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı
Valla artık söylenenlere inanmak istiyorum her gelen aynı şeyleri söylüyor.Kadro iyi falan,yok oyundan memnunum yok çare şu,yok bu valla ne yapıyorsanız yapın biraz çabuk yapın.Ayrıca ben Rıza hocanın SİVAS lı olmasından dolayı artı birşey beklemiyorum.Ne yani SİVAS lı olmayanlar SİVASSPOR a birşey veremezler mi yani.Uzun vade de Rıza hocanın yönetimle anlaşacağını sanmıyorum.
|
senin zihniyetin belli. artık senin zihniyetindekilere dünyadan bihaber aptal muamelesi yapılıyor.evet sivaslı olmayanların sivasa yaptıkları neler verdikleri belli. o taptığınız,söylediği her kelimeyi,verdiği saçma sapan demeçleri ağzı açık dinleyerek şakşakladığınız ,ama sivassporun bu günlere gelmesindeki en büyük pay sahibi bülent uygunun sivastan aldıklarını sizler kör gözlerinizle kazanç sayanlar bunları idrak edemez. adam önce sivas ı sivassporu türekiyenin gözünde antipatik yaptı,veeee veee sivasspora aldıkları topcularla cebini doldurdu gitti. karakter meselesi. eğer siz bu karakterleri alkışlıyorsanız size diyecek bişey bulamıyorum. adamın bucaspora yaptığıda ortada. transferleri kendi yaptı çekip gitti. demekki neymişş milliyetcilik insanların milli ,dini duygularıyla alay edip aptal yerine koymamaktır. demekki size bülent uygun gibi geleceğinizi elinizden alan günlük göz boyamaları yapan adam lazım.