Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
bakın simdi..bu maç final niteliğinde bile olsa sen daha takımın basına yeni gecmissin..neden bir cümleyle macı geriyosun ki...simdi rıza hoca bir cümle etti aldı sazı koydu Sivassporlu futbolcuların önüne...adam gergin olmasa bile bu cümleden sonra gerilir..ya rıza hoca böyle dedi takım zaten kötü gidiyor bir de kaybedersek ne olacak diye düsünür topçu...İ B B dediğn takım bana göre son ıkı sezonun kendi capında flash takımı..adamların 100 tane seyircisi yok içerde dısarda kim olursa kök söktürüyorlar yenilse bile futbol oynamaya calısan bi takım...rızayı insan olarak takdir edip sewen biri olmama karsı hocalığını taswip etmediğim bir kisidir...isin doğrusu beni sivassporun basarısı ilgilendiriyor..we takımda azda olsa kıpırdamalar basgösterse bile hala gözle görülür olumlu bir gelisme yok bu wakıtten sonra siwassporun basarısı ile ilgili her seyle ilgilendiğim ve istediğim için ..konusulan yazılan cizilen herseyde beni ilgilendiriyor...bu nedenledir ki rıza hocanın bu söylemının uygun olmadığını düsünüyorum...ufak bi ekte sunu belirtmek isterim sivassporun acilen m.yıldızdan kurtulması gerekiyor..takıma faydasından cok zararı warmıs gibi futbol oynamakta ısrar edıyor...
|
kardeşim mehmet en kurtulun diyon da geçen sene kurtulduk da ne oldu
mehmetin gelmesiyle takım anca toparlana bildi
mehmetin sivasspor için ruhu yeter
istikrarsız olsada vazgeçilmezimizz