Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın ardından...
Alt 28.11.2010, 14:38   #41
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1102 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçın ardından...

Devre arasini dort gozle bekliyorum
Alt 28.11.2010, 15:22   #42
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu takımda devre arasında kesinlikle gönderilmesi gereken isimler:

- erman
- ibrahim şahin
- saidou
- sedat yeşilkaya

sivasspor artık bir nevi arsenal felsefesini benimsemeli: ne bu yıl ne de artık hiç bir zaman 21-22 yaşından daha büyük adamlar bu takıma alınmamalı! arsenal arda'yı niye istemedi, adamlar arda artık bizim için yaşlı dediler, yani adamlar için 23 yaş artık transfer için yaşlı sayılıyor.

burda bazı arkadaşlar düşeriz filan demişler. açık konuşalım ve düşmekten korkmayalım. korkacaksak planlama yapamamaktan korkalım. bence devre arasında gençleştirilmiş, birbirine alışıp bir devre birlikte oynamış adamlarla düşsek bile bu genç kadroyu muhafaza ettiğimiz takdirde denizli'nin yaptığı gibi bir sene sonra çok rahat çıkarız. sivasspor için gündem ligde kalmaktan ziyade adam gibi genç ve taş gibi bir kadro kurmak olmalı!
hocam sesimizi duy: düşeceksek de devre arasında gençleştirilmiş ve bir devre birbiriyle oynamış bir takımla düşelim ki denizli'nin yaptığı gibi hemen geri dönebilelim. yoksa bu dedelerle bank asya'da bile tutunamayız!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2010, 15:48   #43
58CeZa58
Tecrübeli Yiğido

58CeZa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

220 Mesajına 375 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 58CeZa58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar bu bu forumun ilk sayfasinda okudugum seyler beni vallahaki sasirti
son zamanda bi puan alamiyan takim
3 puan bu haftada 1 puan almis bizim milet gelmis riza hocaya tepki gösteriyor ve elestiriyorlar olacak sey degil benim icin bu nankörlükk yaa bi puan glöremiyorduk son dönemde ligden düsecek durumdaydik 4 puan aldik derdiniz ne yaa

ilk sayfadan alintilar tepkiler :

hocam ALLAH aşkına erman kılıç ve ceyhun ne yapıyorlar maç içinde ben anlamıyorum...

apma hocam Allah aşkına yarım takıma karşı galibiyet almamız lazımdı.Ve takımın galibiyet için oynamalıydı.Takım zaten ikinci yarı beraberliği kurtarsak iyi derler gibiydi.

[Rıza Hocam Zita Nerde Allah Aşkına Neden Erman Kılıç Oyunda Neden Zita

bu yazilari okudukca sin ir oluyorum sivassporu ne kötülüyorsunuz yaa hic yazmayin takim iyiye giderken elestirileri okuyunca sinir olyuorum yaa hep yenilen takim 3 puan 1 puan almis yine elestiri biz bi puani rüyamizda görüyorduk derdiniz neyyy elistirmekten abska bildiniz yokkk siz taraftar degilsiniz benim icin
hocaya positiv yardimci umut verici motive edecek seyler yazinsanica arkasinda durmayip bunuda yolatirirdiniz siz
size anca morinho yarar .. yok o bile yaramaz belki bilymiorum !!!
58CeZa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2010, 17:39   #44
mehmet fevzi
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mehmet fevzi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen runter Cevap: Maçın ardından...

1 puan hiç yoktan iyidir mantığına sabrımız kalmadı. İnşallah Ankara Gücünden 3 puanla döneriz de Konya maçına moralli gireriz. Eskişehirde ikamet eden bir yiğido olarak .Rıza hocamıza sahip çıkalım. Eskişehir onun kıymetini bilemedi. Rıza hocamdan ricamız devre arası kimsenin gözünün yaşına bakmasın selamlar
M.fevzi
mehmet fevzi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mehmet fevzi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.11.2010, 17:43   #45
risale69
Yiğido

126 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 risale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISI

hiç alamamaktan daha iyi olduğu kesin. 1 puandan çok daha üstün oynamamız sevinidirici.
rıza hocam, inşaallah, uzun yıllar hizmet edersiniz sivassporumuza.
en büyük güvencemiz mecnun başkan ve sizsiniz. Allah yolunuzu açık etsin.
risale69 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2010, 18:15   #46
taraf
Yiğido

taraf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 334 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 taraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISI

arkadaşlar bazı arkadaşlarımız rıza hoca neden suarezi çıkarıp keitayı oyuna aldı diye eleştiriyor ben maçı izledim son yarım saat gençlerbirligi orta sahayı çok rahat geçip pzisyon bulmaya başladı rıza hocada bunu gördü mevcut 1 puandanda olmayalım diye suarezi çıkarıp keitayı aldı ortasahaya biraz daha dirençli hale geldi
taraf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2010, 21:38   #47
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 998 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Gençlerbirliği karşısında berabere kaldıkları maç hakkında, "Deplasmanda alınan 1 puan, puandır" dedi..

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise Ankara'ya kazanmak için geldiklerini belirterek, şunları söyledi:
''Ligdeki konumumuz gerçekten iyi değil. Buradan alacağımız 3 puan bizi rahatlatacaktı. Golü de bulduk. Pozisyona da girdik ama galibiyet golünü atamadık. Karşılaşmanın 2. yarısında 2 takım da birbirini oynatmamaya çalıştı. Sonuçta deplasmandan alınan 1 puan, puandır. Devre arasına kadar toplayabileceğimiz kadar puan toplayacağız. Devre arasında yapacağımız takviye ve çalışmalarla daha iyi yerlere geleceğiz.''
Hocam bu m.yıldıza

biz taraftarların artık tahamulu kalmamıştır artık ankara güçü macında sahada görmek istemiyoruz sivasta işi bitmiştir allah yolunu açık etsin
yigidolar06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2010, 22:11   #48
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 998 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
taraf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar bazı arkadaşlarımız rıza hoca neden suarezi çıkarıp keitayı oyuna aldı diye eleştiriyor ben maçı izledim son yarım saat gençlerbirligi orta sahayı çok rahat geçip pzisyon bulmaya başladı rıza hocada bunu gördü mevcut 1 puandanda olmayalım diye suarezi çıkarıp keitayı aldı ortasahaya biraz daha dirençli hale geldi
bu maçı bende izledim canlı mehmet yıldız hiç oynamamalıydı 90 dk içinde hiç bir etkisi yoktu
yigidolar06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2010, 22:30   #49
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

3 puanı haketik ama sonucta deplasmandan alınan 1 puanda iyidir..
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2010, 22:31   #50
eroldeger
Yiğido

65 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 eroldeger FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Gençlerbirliği karşısında berabere kaldıkları maç hakkında, "Deplasmanda alınan 1 puan, puandır" dedi..

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise Ankara'ya kazanmak için geldiklerini belirterek, şunları söyledi:
''Ligdeki konumumuz gerçekten iyi değil. Buradan alacağımız 3 puan bizi rahatlatacaktı. Golü de bulduk. Pozisyona da girdik ama galibiyet golünü atamadık. Karşılaşmanın 2. yarısında 2 takım da birbirini oynatmamaya çalıştı. Sonuçta deplasmandan alınan 1 puan, puandır. Devre arasına kadar toplayabileceğimiz kadar puan toplayacağız. Devre arasında yapacağımız takviye ve çalışmalarla daha iyi yerlere geleceğiz.''
rıza hocam bunusana yakıştıramıyorum ikide bir devre arasındatakviyeyapacağım diyorsun bulaflar söylenirmi bunu duyan futbolcu daha oynuyabilirmi oyuncu pikolojisinden anlamanız lağzım 2cisi şuermandan neanlıyorsun bu adamı ikide bir oynatıyor sun buna futbolcu demiyorum zat diyorum buzat oyuncu değil buda ısrar niye gencler birliğini yenememizin sebebi sizsiniz ivanosu niyekesiyor sunuz takımı kuramıyorsunuz sayın hocam enbüyük hatanız erman da ısrarınız cihanı yerinde oynatdeğişikyerlerde oynatma futbolcuları tek tek dinlekim nerde oynamak istiyorfikir lerini al ben şahsen sivasın bütün maçlarına gidiyorum bu hafta iki puğanımzı erman ısrarınıza giti bu sahzı takımdan hemen uzaklaştırın bu sizin de teknik direk törlük hayatınızı bitirebilir diikat
eroldeger isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eroldeger'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
ardından, maçın