Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yeni Stadyum Hakkında Grubumuzun Açıklaması
Alt 18.01.2011, 13:19   #41
58DK
Acemi Yiğido

54 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 525 58DK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yeni Stadyum Hakkında Grubumuzun Açıklaması

Arkadaslar bu is sabir isidir.. Basbakan sözverdiyse yapar. Er veya gec yapilacaktir. Hem zaten TT Arena'nin acilisinda söylendi stadin yapilacagini. Bu sözlerin hicbiri secimlerle alakasi yok, bu cok yanlis bir düsünce.
58DK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2011, 14:10   #42
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
burakkova Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar ben stadyum için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Biz şu anki stadımızı tam doldurabiliyor muyuz? kulübe stadyumdan çok büyük gelirler mi sağlıyoruz? kombine satışlarımız çok iyi fiyatlardan tavan mı yapıyor? yeni stadyum demek milyonlarca dolar para demek. önce koşulların oluşması lazım. stadyum sonra.. 4yeni stadyum için sezon ortalamasının en az %90 olması lazım.. bilet fiyatlarının ortalama 30 tl olması lazım ki yeni stadyum ihtiyacı doğsun..
sevgili kardeşim acaba kayseri stadını yüzde doksan dolduryor mu bir araştır sonra mesaj yaz ok

kayseri spora stad yapılmadan önceki sezon kayserispor 3-4 tane kombine bilet sata bilmiş vede bunlarında parasını almamış bir kaç duyarlı taraftarına bedava vermiştir

acaba kayseri stadını dolduruyorda bizimmi haberimiz olmuyor

verdiğim kayseri örneğiyle senin stad ihtiyacı anlayışını düşürmüş ezmiş geçmiş oldum kardeş

çakılan her çivi memlekete fayda sağlar bunu unutma kardeş

eğer stadımız 35 bin kişilik olsaydı bizde sivasta milli maç keyfi yapabilirdik kayserililerin yaptığı gibi

yazıkki ne yazık biz hep küçük düşünelim

stada negerek var ki yıksınlar bize yan taraftaki toprak saha yeter gerçi obile fazla
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı stain'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.01.2011, 14:13   #43
stain
Usta Yiğido

Alıntı:
sivasli_kenan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
LÜTFEN

OKUYALIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

sevgili arkadaslar, yeni stadyumun olmasi herkes gibi benide sevince bogacaktir ama, olmamasi herkez gibi benide üzüyor! peki buna sebebi ne???
benim tahminimce: erdogan bu sene secimlerde oyunu daha dogrusu sivasimizi BBP kaptirmasiyla ilgili olabilir! kabul, sivas merhum Muhsin Yaziciogluna vefa borcunu ödedi ama birazda suc bizde degil mi?? adamin sagliginda oy vermezken kendisi rahmetli olduktan sonra mi oyumuzu veriyoruz! biraz gercekci olalim derim!
rahmetli olsaydi, inanin ki bu isler böyle olmazdi ve illerlemis bir sivas meydana cikardi! bu yönetimin benim acimdan hic bir katkisi olmadi gerek SIVASSPORUMUZA gerekse SIVASIMIZA! sivas erdoganin elinde olsaydi, ihmal edilirmiydi sizce?????? bence hayir!!!!!!!! biraz gerceksi olalim. az cok herkez bu sorunun cevabini biliyordur! saygilarimla
sivas akp nin 8 yıldır arkasında

adamlar 8 yıl duracak 8 yıl birinci günde yatırım yapacak zuhahahahahahhaa
Bu Konuda stain'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.01.2011, 14:20   #44
stain
Usta Yiğido

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Kardeşim:
Stadla ilgili bir başka konuda Sivasa neden stad yapmayacaklarını yapsalar bile bunun ileriki yıllarda olacağının nedenlerini tek tek belirttim.Katılanda oldu karşı çıkıp tepki verende..Ben foruma Bursadan katılıyorum uzun süredir.Bursasporlu olduğumuz kadar da Sivassporluyuz.yanlız yaptığımız en büyük yanlış gerçeklerin farkına warmadan reel dışı düşünceleri hayata sokmaya çalışmaktır.Şimdi buraya bir sürü bir şeyler daha yazacağım yine bir çok kardeşim kızacak Herkez kendi şehrine harika büyük bir stad yapmak ister .Bunun kadar doğal bir şey yok tabi..Ama bunu isterken Sivas kentinde bazı şeyler kriterinde olmalı..belirli bir standart yakalanmalı..Kayseriye stad yaptılar bu sezonki kayseri bursa maçında biletlerini 1 tl yapıp içeri girene bedava yiyecek ve içecek werdiler.Buna rağmen o maçta stadlarını dolduramadılar.Şimdi mantıklı olarak düşünürsek o stadın kayseriye faydasımı wardır zararımı?35 bin kişilk statta 15 bin kişi...yarısı boş seyircisi zaten ayağa bile kalkmaz tezahurat yapmaz rakibi baskı altına almaz..v.s v.s..trabzon her ne kadar sewmesemde maçlarını 15-20 bin ortalamayla oynuyor nüfusu Sivastan az ama stadı dolu..Adamlar stat isteğini stadı doldurarak haykırıyor Benim kişisel grüşüm bir bolgenin bir şehrin takım taraftarı hakediyorsa stad yapılmalıdır.Bu soylemimden kimse yanlış anlamlar çıkartmasın iyi güzel anlamda ne kadar beynimde düşünce warsa Bursadan sonra Sivas için wardır herhangi başka bir takım için yoktur Sizler kadar Sivassporluyum ama Sivas halkı bir bütün olarak şimdiye kadar gozlemlediğim kadarıyla kendi şehrinin takımına tam anlamıyla sahip çıkmış değil...Şurada bana herkez katılmaz mı bırakın stadı daha tribün anlamında bir bütünlük sağlanmış değil..daha ortada oluşumu tamamlanmamış bir taraftar kitlesi war..Elbette tribündeki kardeşlerim ellerinden geleni yapıyorlar buna zerre kadar şüphem yok ama en ufak bir olayda tribün anlamında anlaşmazlıklar gozlüyorum bazı zamanlar..Yani soylemim şudur ki ortada 30-40 bin ortalama taraftarın organize hareketi yok ama stat isteği var..Bu gün bir stad ortalama 200 milyon dolar(bütün masraflar) Her yerde olduğu gibi bunu da dewlet karşılayacak tabi Peki Sivassporun kasasından hiçmi para çıkmayacak elbette çıkacak..Sivassporun acil hedefi stad değil futbol takımının acilen yenilenip onümüzdeki yıl we yıllarda tekrar şampiyonluğa oynaması olmalı stad olmamalıdır ...Herzaman soylemeye dilimin warmadığı soyleyenede kızdığım bank asya liginde olduktan sonra neyleyeyim stadı...Bu takımın acilen ayağa kaldırılması Sivasspor taraftarınında acilen organize olup stadını doldurması gerekmektedir..bunlar olduktan sonra bakın neler oluyor..Biz daha düne kadar ligin dibinde Sivassporu seyrediyorduk.Bank asyada mardinlerle oynuyorduk..ama taraftar her daim takımının yanında oldu şehir her daim takımına sahip çıktı elbette kentsel artılarımız sanayi artılarımızda wardı ama taraftarıda wardı.WE şampiyon olduk..stadda geldi cl de geldi..Bu gün az nce keny mıller le anlaştıklarını oğrendim (Glaskow rangers) Insua yı aldılar bütün bunları bana bir kaç yıl once soyleselerdi güler geçerdim ama şimdi oldu...37 yaşımın 32 si tribünde geçti Şuna yemin ediyorum şampiyon olduğumuz yıla kadar ben bir tek bursasporlunun bile staddan bahsettiğini duymadım herkez takımın başarısını iyi futbolunu istiyordu..Umarım anlatmak istediğim gerçekler içlerinde acı kawramlar olsada yanlış yonlere çekilmez..

kardeş kafadan rakamlarla konuşuyorsun trabz10 un stad mevcudu kaç da 15-20 bin ortalamayla oynasın

Stadın, 19.800[3] kişilik kapasitesine 2008'den sonra yapılan eklemelerle stadın kapasitesi 21.260[4][5]'a ulaşmıştır.

şimdi soruyorum adamların stadında hiç mi güvenlik görevlisi ne bileyim konuk taraftar yeri yoktur mantıklı ol

sivasın meşhur bir sözü vardır

AĞIR OL BATMAN GEL

Bu Konuda stain'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.01.2011, 16:10   #45
jaguar19
Acemi Yiğido

43 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 jaguar19 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaş çok da yanlış söylememiş ama.
15-20 demiş ortası 17.500.
Trabzonun bu sene ortalaması 17 bindir 500 bin sapma olmuş yani.
jaguar19 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2011, 17:24   #46
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

ARKADAŞLAR ŞİMDİ BAŞBAKANLIĞI MAİL YAĞMURUNA TUTSAĞIZ ÖLÜRMÜYÜZ
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2011, 17:27   #47
ahhguzum
Yiğido

62 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 ahhguzum FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şiimdi atıyorum sinan kardeş emeğine sağlık
ahhguzum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2011, 17:27   #48
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

BEN YİNE ATTIM E MAİL ŞÖYLE YAZDIM;
"Hayırlı günler sayın Başbakanım, bugün Galatasarayın yeni stadının açılışı gerçekleştirildi, sayın Başbakanım biz Sivaslılarada 35 30 bin kişilik stad sözü vermiştiniz iki üç sene önce, halen stad konusunda bir gelişme olmaması bizi çok üzüyor, biz Sivassporlular olarak verilen sözün tutulmasını iştiyoruz, stadımızın yapılmasını iştiyoruz sayın Başbakanım. inanıyorumki mesajımızı cevapsız bırakmıycaksınız."
E MAİL ATMA SIRASI SİZDE...
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2011, 17:32   #49
yigidoyuzz
Yiğido

yigidoyuzz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 392 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 553 yigidoyuzz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YİĞİDO GENÇLİK VE YENİÇERİ TARAFTARLARIMIZI KUTLUYORUM SİVAS İÇİN SİVASSPOR İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR SİZLERLE GURUR DUYUYOR VE ÖVÜNÜYORUZ ARKADAŞLAR NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR
yigidoyuzz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidoyuzz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.01.2011, 18:02   #50
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş kafadan rakamlarla konuşuyorsun trabz10 un stad mevcudu kaç da 15-20 bin ortalamayla oynasın

Stadın, 19.800[3] kişilik kapasitesine 2008'den sonra yapılan eklemelerle stadın kapasitesi 21.260[4][5]'a ulaşmıştır.

şimdi soruyorum adamların stadında hiç mi güvenlik görevlisi ne bileyim konuk taraftar yeri yoktur mantıklı ol

sivasın meşhur bir sözü vardır

AĞIR OL BATMAN GEL

Doluluk oranında güvenlik grewlisi polis taraftar gz ardı edilmez .İçeride koltukların dolmasına bakar...Anlatmak istediğim Trabzonun koltuklarının adedi falan değil ..Stat doldurma konusunda onde gelen illerden biri olması....

Etiketler
açıklaması, grubumuzun, hakkında, stadyum, yeni