Alıntı:
58ToPraK58 Nickli Üyeden Alıntı
Ben maçı izlemedim;ama Sivassporun alınan sonuçlara göre işi zor.Diyebilirsiniz ki iyi oynuyoruz;fakat bu takımın iyi oyuna değil sonuca yani puanlara ihtiyacı var.Bucaspor şuan 4-0 önde durum böyle işimiz git gide daha da zorlaşıyor haftaya ve ondan sonraki haftalarda puanlar alınamazsa bu durum futbolcuların moralini de etkileyecek ve istemesek de küme düşebiliriz diye düşünüyorum.2. haftada sadece alınmış 1 puan var.geriye kaldı 15 hafta ama 15 haftada bursa,trabzon,bjk,fener gibi takımlarla yapılacak maçlarıda hesaba katmak gerek.Sivasspor,Antalya gibi galip gelmesi gereken takımları yenemezse diğer takımlarla işi oldukça zor...  
|
hemşerim ben m.p antalya macını bizzat yeni transferlere dikkat ederek izledim ve cok acık olarak sunu diyebilirimki Grosicki eneramo cok cok faydalı olacak isimler diger transferlerde ilk maca oranla vasat olmaları hava sartlarına baglı diyorum icin rahat olsun onumuzdeki maclarda futbolcular aralarında kaynastıkca takım olarak cok cok ileri duzeye ulasacaklardır kaliteli futbolcular bunu rahatlıkla gorebılır herkez ligde kalmamak gibi bir sıkıntı kesinlikle yok yeterki gecen macın rovans ı olan ts macını aynı sekılde farklı bir skorla alalım tek istedigim bu sezon icin budur bundan sonraki sezonada eminim cok ama cok ileri de yerlere gelecegiz rahat ol sen