Of delircem ben nasıl bu maçta olamam Üniversite takvimim uymadığı için yanınızda olamıyorum Yalçın abi inşallah İzmirli Yiğidolarla birlikte oradan zaferle ayrılacağız. Bende Beşiktaş maçı için Sivasda olmaya çalışacam artık
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Of delircem ben nasıl bu maçta olamam Üniversite takvimim uymadığı için yanınızda olamıyorum Yalçın abi inşallah İzmirli Yiğidolarla birlikte oradan zaferle ayrılacağız. Bende Beşiktaş maçı için Sivasda olmaya çalışacam artık
Sensiz hiç tadı olmayacak Gökhan'cım. İnan seni çok arayacağız. Ama inşallah 3 puanı sana hediye edeceğiz.
Arkadaşlar bu maç için herkes değişik organizasyon düşünsün. Burak kardeşimizden (Kibrisli) yine değişik birşeyler bekliyoruz. Ayrıca herkesin mutlaka ama mutlaka üzerinde SİVASSPOR FORMASI, yanında ATKISI ve BAYRAĞI olmalı.
Birde imkanı olanlar mutlak suretle bir torba konfeti yapsın, alsın veya getirsin.
denizli.deyim.. sabah 9da üds var.. çıkıp hemen otobüse atlasam yetişir miyim acaba.. bilet fiyatları ne kadar olur.. arabam olsa basıp geleceğim ama..