Alıntı:
emin kara Nickli Üyeden Alıntı
Bu kadarda olmaz takıma destek beklerken resmen takıma köstek oluyorlar bu kimseler gercekten sivasspor taraftar oldugunu sanmıyorum federasyon sahamızı kapatsa ne yapabilirdik takımın şuan taraftar destegine ihtiyacı var bunlar hangi akla hizmet ediyorlar anlamıyorum sivasspor taratartarları bu konularda daha dikatli olması gerekiyor bu tür hareketler takımımıza zarar verir bunun için her birimiz takıma zarar verecek davranışlara engel olmalıyız
|
ya köstek olmayla ne alakası var Sivassporun ve en çokda o gençler gelip takımlarına içeri dışarı fark etmeden ceplerinde üç kuruş olmadan her yere gidip takımlarını destekliyorlar ne demek istiyorsun arkadaş onlar gibi taraftarmısın bütün illere ceplerinde paran olsun olmasın kaç kere gttin.
bu olayların çıkmasının en büyük rol oynayan HAKEMDİR bütün dünya basın sözcüleri yorumcuları o %1000 penaltı diye bağırıyor hakem teşvik tahrik etmişdir bütün kluplerin başkanları yöneticileri VE BİZİM UYYAN BASIN SÖZCÜMÜZ BİR NTV TRT gibi ulusal tvlere çıkıpda hakkını arıyamıyor olayı taraftara maal etmemek lazım bizim kadar düzgün taraftar toplulugu buldlar bütün oyunları üzerimize oynuyorlar Basın sözcümüzde iş yok.. ben gelemedim maça tv de izledim ben oturdugum sandalyemi yiyecektim zorumdan orada canlıdan izleyen taraftarımız ne yapsız haksızlıga gelebilirmi yiğido ?