Öncelikle DOGU_BEY'in tespitlerine katıldığımı belirteyim.Özelliklede Grosicki için söylediklerine.Grosickiye teknik heyet ne yapması gerektiğini iyi öğretmiş..Zaten hazırlık maçlarında Kamil go kamil go diyip duruyorlardı 10 numarayıda giyince sorumluluk almaya başlamış.Defansa yardım etmesi ve geriye gelip top alıp birşeyler yapmaya çalışması çok güzel.Attığı golü buradaki herkesin görmesini isterdim.Bu golü lig maçında atmış olsaydı emin olun bir hafta Türkiye Grosickiyi konuşurdu .
Kıvanç Karakaş haberini duyunca açıkcası boş bir transfer olduğunu düşünmüştüm.Daha sonra duyduklarım beni umutlandırmıştı.Şuana kadar izlediğim hazırlık maçlarında özelliklede bu maçtaki performansıyla çok iyi bir transfer olduğunu anladım.Her topa basan mücadele eden sorumluluk alan topu ileriye taşıyan bir oyuncu Kadir yanında sönük kaldı desem haksız sayılmam
Hayrettinin sakatlanmasıyla Muhammet Ali oyuna girdi..Uğur Kavuk sol beke Muhammet sağ beke geçti.Muhammet girdikten sonra gözüm onun üzerindeydi.Kısa sürede bu çocuk Uğuru keser dememe neden olacak şeyler yaptı..Öncelikle öyle bir kademeye girdiki akıllara zarar.Daha sonra öyle bir orta kestiki bakın orta böyle kesilir der gibiydi.Hoca üzerinde durusa çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum..
Mehmet Nas oyuna girdikten sonra çok iyi işler yaptı.Mehmet Nası tanımayan birisi görse bu adam 16-17 yaşındamı derdi.Topu alıp rakip kaleye süzülmesi insanı mest ediyor.Kadir Kıvanç ve Mehmet Nas bu form grafiğini sürdürürlerse Rıza hoca önlibero seçiminde hayli zorlanacak gibi hatta 3 önliberoyla oynamaya bile başlayabilir
Murat Akça da çok iyiydi.Müdahaleleri biraz sert top geçer adam geçmez,adam geçer top geçmez mantalitesiyle hareket ediyor gibime geldi.Rakip bomboş gole giderken izlemek yerine indirecek kapasite var
Bu maçta Suarez çok sönük kaldı.Bunun sebebide kamplara katılamamış olmasıdır heralde..
Erman,Kadir ve Eneramo her zamanki gibiler yerleri banko diyebiliriz..
Maçtan bahsedecek olursak çok pozisyonumuz vardı.İlk golden önce Hayrettin,Eneramo ve Suarezle öyle goller kaçırdık ki dışarı atması daha zor pozisyonlardı bizimkiler zoru başardı..Kısacası çok iyi bir Sivasspor yolda.Allah'ın izniyle şimdi konuşanların sesini lig başladığında keseceğiz...
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
yaa düşünsenize. ligin son maçı diyip , işi fırsatçılığa dökerek elindeki kombineyi fenerlilere satan kendi evimizde deplasmanda kalmamızı sağlayan taraftarlar vardı içimizde. durum böyleyken yöneticilerde para için bişeyler yapmışsa kimse kızmasın boşa.. bilmem anlatabildimmi..
Bu Konuda astaravisa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
yaa düşünsenize. ligin son maçı diyip , işi fırsatçılığa dökerek elindeki kombineyi fenerlilere satan kendi evimizde deplasmanda kalmamızı sağlayan taraftarlar vardı içimizde. durum böyleyken yöneticilerde para için bişeyler yapmışsa kimse kızmasın boşa.. bilmem anlatabildimmi..
ne alaka şimdi? böyle final maçlarında anadoluda nereye gidersen git aynı durumu görürsün..fenerin yenildiği ve şampiyonluğu kaybettiği denizli maçında bile stat nerdeyse ayrı yarıyaydı ve o maçta da denizlili olup bilet satanlar vardı..biraz daha mantıklı bağlar kurun arkadaşalr ve artık hep dönüp dolaşıp işi fenere veya başka takıma getirmeyin yeter yahu! sivasspor adı geçsin artık ve herkesten önce siz kendi kendinize birtakım şeyleri kabullenerek yok şöyle yok böyle gibisinden senaryolar üretmeyin Allah aşkına!
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
maç satmayınca sırbıstanın şampiyonluğa oynayan takımını bile perişan edebiliyoruz. bilmem anlatabildimmi
Sen Sivas' şimdiden sattın çok bilmiş beyefendi! Sen nasıl bir sivaslısınki bunlara inanıyor ve bunları küstahca yazıyorsun.
yazıklar olsun böyle sivaslılara,yazıklar olsun bu fitnelere...
ne alaka şimdi? böyle final maçlarında anadoluda nereye gidersen git aynı durumu görürsün..fenerin yenildiği ve şampiyonluğu kaybettiği denizli maçında bile stat nerdeyse ayrı yarıyaydı ve o maçta da denizlili olup bilet satanlar vardı..biraz daha mantıklı bağlar kurun arkadaşalr ve artık hep dönüp dolaşıp işi fenere veya başka takıma getirmeyin yeter yahu! sivasspor adı geçsin artık ve herkesten önce siz kendi kendinize birtakım şeyleri kabullenerek yok şöyle yok böyle gibisinden senaryolar üretmeyin Allah aşkına!
iyide bu yapılanlar doğrumu yani. denizlisporumu örnek almalıyız sizce?
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR