Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Gençlerbirliği 0 Sivasspor 0
Alt 11.08.2011, 00:28   #41
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Gençlerbirliği 0 Sivasspor 0

Bu Maç Sonunda Takım Hakkında Hiç Bir Kanıya Varılmaz

Özellikle Herifler 10 Kişi Kaldıktan SOnraki Pozisyonlarımıza Bakarsak Tamamen Dalgaya Alınmış Bir Maç Havası Vardı.Normal Bir Lig MAÇI Olsa En Az 3 Farklı Galip Gelirdik...

Ciddiyetten Yoksun Bir Maçtı O Kadar...
Alt 11.08.2011, 00:32   #42
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet hiç yok 3 direk var bi sayılmayan gol var asıl maçı 65 den sonra izliyecektin kardeş
Arkadaş Başka Maça Bakmış Herhalde
Alt 11.08.2011, 00:33   #43
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1493 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Şu oynayan takım hiç hoşuma gitmedi...

Yukardaki yazdığım özetle budur...
Bu takıma en iyi transfer Murat Akça olduğu Gençlerbirliği maç kadrosundan sadece vardığım kanı...
Sandro Mendonça lütfen bir zahmet gitmeli...
Hayrettin Yerlikayanın arkasından lütfen artık atıp tutmayın. Adam oynuyor arkadaş.
Michael Eneramo çok ağır kafa toplarını yere kaksa 2 golümüz var ama onda maalesef bu yetenek yok.
Kamil Grosicki tribünlere oynayabilir ama lütfen birde takım için oynamalı.
Uğur Kavukda düzelme görünüyor ama ilk onbirde zor alternatifde iyi...
Milan Borjan tedirgin bir havası var, yan toplarında zayıf hava toplarında yumrukla uzaklaştırmaya çalıştığı toplardan tedirgin bir havası var...
Kadir Bekmezci kısa zamanda kötü işler yaptı. Varlık gösteremedi.
R. Pedriel Suarez iyi pres yapıyor ama son vuruşları cılız. En iyi, olumlu hareketleri topu kaptırsa bile defansa kadar kovalıyor.

Mehmet Nas, Jack Faty, Milan Cerny ve Kerim Zengin isim ve kalite olarak ilk onbir oyuncularımız onların yokluğunda takımı beğenmedik.
Dışardan bilmeyen birisine sorsan derki : Bu takıma bir kaleci, bir stoper, iki orta saha, bir forvet ve ikide top toplayıcı lazım der...

Genel olarak seyrettiğimiz takım çok kötü idi.
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.08.2011, 04:02   #44
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takımımızın en önemli sorununun forvet,özelde de Eneramo'nun formsuzluğu olduğunu Belgrad maçından sonra da yazmıştım. Eğer transfer yapılmayacaksa , R.Pedriel Suarez pivot santrfor oynasın, Cihan Özkara veya Eneramo ikinci forvet( gezgin) oynasınlar. Pedriel'i bu takım kanatlarda harcıyor. Ortada ileri uçta son adam oynamalıdır. Pedriel ve Eneramonun mevki değişimi ile Eneramo da markajdan kurtulur, belki daha verimli olur. Mersin maçında bu denenebilir.
-Erman Kılıç'ı şayet sakatlığı yoksa oyundan çıkarmamalıydı. Oyun sıkıştığı dönemde takımın ihtiyacıydı. Kilidi açacak oyuncuydu.
-Kamil maça nedense kötü başladı ve toparlayamadı.
-Tum'a Sivassporumuzun eski oyuncusu olması dolayısıyla Murat Akça'ya attığı dirsek hiç yakışmadı.
-Belgrad maçında iki ön liberoyla (Kadir + Kıvanç (M.Nas)) oynayıp,4-1 kazanınca,skor Rıza hoca'yı yanıltmış olacak,bu maç Kadir'i tek bırakınca o da yükü kaldıramadı, az kalsın kırmızı görecekti. Hocalar neden tutan takımı bozar ve macera ararlar anlamıyorum. Tek liberoyla olmuyor. İyi bir takım karşıda olsa,ilk 15 dakka durum 0-3 olurdu. Orta sahayı güle oynaya geçtiler.
- Kalecimizi kritik müdahaleleriyle ben beğendim.
- Takımımız maça çok iyi motive olarak başlayamadı,laubali topuk pasları falan. Sonra da toparlayamadılar. 10 kişi kalan rakip kapanınca da oyun kilitlendi.
Özetle, takımımızın önce şu santrfor işini yoluna koyması lazım. Bu sıkıntı takım oyununu oturtamamamızın da baş sebebi. Her mevki asgari düzeyde işleyecek ki makine tıkır tıkır çalışsın.Bir yerde arıza varsa makine de çalışmıyor doğal olarak.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.08.2011, 04:06   #45
canimsivas58
Acemi Yiğido

35 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 canimsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivas aslinda güzel top oynadi ve Mendonca'da iyidi.
Herhalde Mendonca bir kere kötu oynamis diye, hemen gönderilmeli diyorsunuz.
Ama bu macta adam iyi top oynadi. Kadir'den Cihan'dan bile daha iyidi.
Cok tempolu ve harektli top kosturdu.

Ben bu adam'dan umutluyum.
Formunu bulsa cok iyi olur !

Hayirli Geceler
canimsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2011, 07:44   #46
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Önce tek tek oyuncu analizi yapalım.
Borjan: Cepheden iyi.Yan toplarda tedirgin.Ama oynadıkça güven gelir ve bence kocan kadar iyi oynar ve kısa zamanda yeterli.
U.KAVUK: Sağbekte biraz aksadı.Sonra stoperde başarılıydı.Takıma faydalı olacaktır.
M.AKÇA: Çabuk hırslı ve ilk müdahalelerde iyi.Aşırı güvenden biraz hata yaptı.Bence 11 oynarsa şaşırmamak lazım.Faty murat oynar sanırım.Ümit milli olur busene.
Hayrettin: İlk 15 dk.sonra açıldı.İyi.Standardı bu olursa ziya yedek kalacak.
Kadir: Tek kalınca aksadı.HOca baktı ki zorlanıyor ve atıla bilir oyundan aldı sanırım.
Cihan:Maalesef kötüydü.Kadire yardım edemedi.Oyunu kuramadı.Takım orta sahası onun yüzünden kabak gibi açıldı.Bu haliyle 18 bile zor bence.Rıza hoca sanki halini görün diye 90.dak. oyunda tuttu.
Kamil: Bence iyi.En azından saman alevi yerine daha istikrarlı gördüm.Son toplarda daha becerikli olsa asist rekoru kırar.
Pedriel:Gayretliydi.Sağ çizgi yeri değil.Ama bence iyiydi.2 topu direkten döndü.Ama ilk topu ne plaseydi.Bu takımın bitirici santraforu benim dedi resmen.Süper ayak içi.Aynı tanju çolak plasesiydi.
Enaramo:Çok formsuzdu.Ama geçen seneye göre daha güçlü.Sanırım busene daha faydalı olacak.
Kıvanç:5 numara ile oyuna girdi.Orta sahayı tuttu.Oyun kurdu.Resmen dediki Kadirin yanı benim.Çok çok iyi transfer.Erken yorum yapan arkadaşları sanırım utandıracak.
Mendoça: Erman'ın yerine girdi.Baya düzeltmiş.İyi alternatif olur.Pivot santraforda pedriel,sağda mendoça denense sanırım ozaman Enaramo formanın zor olduğunu görüp çıkış yapar.
Erman:Geçen seneki standardında.İyi ve oyun kurucumuz.
M.Ali ATAM: 2 Numara ile girdi.Burak değil yani.(spiker yanıldı.)Ben umduğundan iyi buldum ve sanırım bu sene 10-15 maç seyrederiz.Seneye takımın sağ beki olur.Sakın demedi demeyin.
Gelelim takım oyununa.Öncelikle geçen seneki şablonda oynuyoruz.4-2-3-1.Ama Kadirin yanıda Cihan o kadar aksadıki oyunu kuramadık.Sağ kanada Cherny gelirse sanki tam olacak.Tabii kadirin yanına Kıvanç veya M.Nas olmalı.Stoperlerden birisi oyun kurucu olmalı.O eksiklikte hissedildi.Diallo veya Faty.Bence çok iyi ve alternatifli kadromuz var.Aklıma şu şablonda alternatif geldi.Rıza hocam alınmasın ama.4-3-3 oynamayı denesek ve;
.............................. ...........Borjan............. ......................

......Kerim................... M.AKÇA.............FATY....... .............HAYRETTİN......

..................M.NAS....... ..........KADİR............... ........ KIVANÇ...............

.........CERNY................ ........PEDRİEL............... ......GROSİÇKİ............
Özellikle iç saha maçlarında.
Ama 4-2-3-1 için ise:
.............................. ...........Borjan............. ......................

......Kerim................... M.AKÇA.............FATY....... .............HAYRETTİN......

.............................. .KADİR....................... KIVANÇ...............

.........CERNY................ ........Erman................. ....GROSİÇKİ..........

.............................. ...........Enaramo............ .........................
Bu takımla sıkıntı çekmeyiz.İlk 8 olur lig deki yerimiz.Çünkü otumuş ve alternatifli kadro sahibiyiz.Yukardaki 11 lerde yarı yarı ya değişim görünüyor ve alternatiflerde kaliteli.Alternatifler U.KAVUK-pedriel-diallo-navratil-ziya-Muhammed ALİ-
Tamam tamam uzattım.
Ama napalım özledim takımı.Hele ki şu sıkıntılı günlerde.Şu sıkıntıyı da atlakdık mı değme keyfimize
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı teknik'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Gençlerbirliği-Sivasspor
Alt 11.08.2011, 08:31   #47
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Gençlerbirliği-Sivasspor

Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gerek Yorumlarda gerek chat teki yazılara bakıyorum şok oluyorum bu kadar olmaz be kardeşler yenince takım süper bırak yenilmeyi berabere bitince bu takım bitmiş yanmış anca küme düşmemeye oynar gibi yorumlar yapıyosuz acaba pedrielin direkten dönen topları girse ne yazacaktınız.Tamam eksiklerimiz var gol atma sorunumuz var ama belgrad ı yeninceki yorumlarınızla şimdiki yorumlarınız tutarlı olsun.İyi oynasakta abartılıyor kötü oynasakta abartılıyor sizden ricam biraz daha tutarlı ve abartısız yorumlar yapın...
Teşekkürler Kardeşim yorumun için
Alt 11.08.2011, 08:35   #48
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 836 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Benim anlamadığım,geçen sezon ve daha önceki sezonlarda aksadığımız sag kanat mevki için 2 adam alıyoruz ikiside sakat nasıl olurda.Kerim ve Carny aynı anda sakat sakat alınıyor.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2011, 08:39   #49
hasantuan
Yiğido

hasantuan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hasantuan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sivassporu dün ilk defa seyrettim bu sezon....maallesef çok kötü bir oyun şablonu vardı...buna sıcak hava ve turnuva olması eklenince oyun olarak hiçbir şey görmedim...kaleci borjan yan top sıkıntısı var (4)...uğur sağ bekte aksadı savunmada rakip 10 kişi kaldığından pek rahatsız edilmedi (4) murat akça tecrübesiz ama hırslı (6) navratil çok sade oynuyor ama çok ağır (5) hayro iyiydi özellikle rakip 10 kişi kalınca etkiliydi (6) cihan yılmaz tam bir fiyaskoydu dün hiç bir şey yapmadı (2) kadir çok tek kaldı baskı yedi(5) pedriel çok çalıştı sağ açıkta ancak o kadar olur (6) erman iyiyidi (6) grosicki ya ben hala tam hazır değil diyorum yapmak istediklerini yapamıyor zaman zaman oyunda kayboluyor (5) eneramo kesinlikle tek forvet oynamaz. savunmanın içinde kayboluyor. hala formsuz. dün hiç bi şey yapmadı (3) kıvanç iyi topçu hırslı.ben olsam kadirle oynatırım top ayağına yakışıyor (6) m. ali atam fena çocuk değil. biraz daha gayret gösterirse olur (5) cihan özkarayı merak ediyordum en çok ama çok geç girdi oyuna...oyun olarak hiç bir planımız yoktu...uzun top atıyoruz devamlı..rakip 10 kişi kalmasa muhtemelen yenilirdik...gençlerde 9 numarealı oyuncuyu çok beğendim hırslı ve hızlı bi çocuk....umarım ligle ilgili şu sıkıntımız biterde adam akıllı seyrederiz takımımızı....
hasantuan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2011, 09:29   #50
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1650 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Takım güzel gol yollarında sıkıntı var forvet transferi büyük ihtimal olacak gol yollarındaki sıkıntıyı Rıza hocamızda biliyor zaten.

Beceriksiz son vuruşlar ve direkte patlayan toplar bizi farklı bir skordan etti.
G.Birliğinin doğru düzgün atak bile yapamadı bizde yaptığımız birçok atağı golle değerlendiremedik.

Bu arada kalecimiz güzel türkçe öğrenmiş takımı toparlaması ve hadi hadi diyerek sürekli bağırması çok hoşuma gitti.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
gençlerbirliği, gençlerbirliğisivasspor, sivasspor