Önce tek tek oyuncu analizi yapalım.
Borjan: Cepheden iyi.Yan toplarda tedirgin.Ama oynadıkça güven gelir ve bence kocan kadar iyi oynar ve kısa zamanda yeterli.
U.KAVUK: Sağbekte biraz aksadı.Sonra stoperde başarılıydı.Takıma faydalı olacaktır.
M.AKÇA: Çabuk hırslı ve ilk müdahalelerde iyi.Aşırı güvenden biraz hata yaptı.Bence 11 oynarsa şaşırmamak lazım.Faty murat oynar sanırım.Ümit milli olur busene.
Hayrettin: İlk 15 dk.sonra açıldı.İyi.Standardı bu olursa ziya yedek kalacak.
Kadir: Tek kalınca aksadı.HOca baktı ki zorlanıyor ve atıla bilir oyundan aldı sanırım.
Cihan:Maalesef kötüydü.Kadire yardım edemedi.Oyunu kuramadı.Takım orta sahası onun yüzünden kabak gibi açıldı.Bu haliyle 18 bile zor bence.Rıza hoca sanki halini görün diye 90.dak. oyunda tuttu.
Kamil: Bence iyi.En azından saman alevi yerine daha istikrarlı gördüm.Son toplarda daha becerikli olsa asist rekoru kırar.
Pedriel:Gayretliydi.Sağ çizgi yeri değil.Ama bence iyiydi.2 topu direkten döndü.Ama ilk topu ne plaseydi.Bu takımın bitirici santraforu benim dedi resmen.Süper ayak içi.Aynı tanju çolak plasesiydi.
Enaramo:Çok formsuzdu.Ama geçen seneye göre daha güçlü.Sanırım busene daha faydalı olacak.
Kıvanç:5 numara ile oyuna girdi.Orta sahayı tuttu.Oyun kurdu.Resmen dediki Kadirin yanı benim.Çok çok iyi transfer.Erken yorum yapan arkadaşları sanırım utandıracak.
Mendoça: Erman'ın yerine girdi.Baya düzeltmiş.İyi alternatif olur.Pivot santraforda pedriel,sağda mendoça denense sanırım ozaman Enaramo formanın zor olduğunu görüp çıkış yapar.
Erman:Geçen seneki standardında.İyi ve oyun kurucumuz.
M.Ali ATAM: 2 Numara ile girdi.Burak değil yani.(spiker yanıldı.)Ben umduğundan iyi buldum ve sanırım bu sene 10-15 maç seyrederiz.Seneye takımın sağ beki olur.Sakın demedi demeyin.
Gelelim takım oyununa.Öncelikle geçen seneki şablonda oynuyoruz.4-2-3-1.Ama Kadirin yanıda Cihan o kadar aksadıki oyunu kuramadık.Sağ kanada Cherny gelirse sanki tam olacak.Tabii kadirin yanına Kıvanç veya M.Nas olmalı.Stoperlerden birisi oyun kurucu olmalı.O eksiklikte hissedildi.Diallo veya Faty.Bence çok iyi ve alternatifli kadromuz var.Aklıma şu şablonda alternatif geldi.Rıza hocam alınmasın ama.4-3-3 oynamayı denesek ve;
.............................. ...........Borjan............. ......................
......Kerim................... M.AKÇA.............FATY....... .............HAYRETTİN......
..................M.NAS....... ..........KADİR............... ........ KIVANÇ...............
.........CERNY................ ........PEDRİEL............... ......GROSİÇKİ............
Özellikle iç saha maçlarında.
Ama 4-2-3-1 için ise:
.............................. ...........Borjan............. ......................
......Kerim................... M.AKÇA.............FATY....... .............HAYRETTİN......
.............................. .KADİR....................... KIVANÇ...............
.........CERNY................ ........Erman................. ....GROSİÇKİ..........
.............................. ...........Enaramo............ .........................
Bu takımla sıkıntı çekmeyiz.İlk 8 olur lig deki yerimiz.Çünkü otumuş ve alternatifli kadro sahibiyiz.Yukardaki 11 lerde yarı yarı ya değişim görünüyor ve alternatiflerde kaliteli.Alternatifler U.KAVUK-pedriel-diallo-navratil-ziya-Muhammed ALİ-
Tamam tamam uzattım.

Ama napalım özledim takımı.Hele ki şu sıkıntılı günlerde.Şu sıkıntıyı da atlakdık mı değme keyfimize