Bu konuda en çok mesaj yazan birisi olarak Sivas Tarftarına Sabır diliyorum...Çünkü başka yapacak bir şeyimiz de yok..Şu anda yeni bakanlığı getirilen Samsun Milletvekili Suat KILIÇ ın açıklamalarına göre yakın bir zamanda 13 ilimize stat yapılacağı müjdesini verdi.. Bu haberi lig başlamadan önce süper lig kulüpleriyle yapılan toplantıda vermiş sayın bakan..Bu haber bizzat Antalyaspor başkanı tarafından açıklandı..Daha önce yazın AA tarafından basına geçilen haberde 9 ile stat yapılacağı açıklanmıştı..İçlerinde Sivas,Trabzon,Malatya,G.antep gibi illerde vardı..Antalya,Sakarya gibi bazı şehirler bu duruma itiraz edip m.vekilleri aracılığıyla sayın bakana iletmişler..Ayrıca taraftarlarda Sayın bakanın sitesine Ve Tewetter hesabına mesajlar göndermişler..O kadar çok mesaj gönderilmiş ki sayın bakan da bu konuda gerek tewetter den gerekse basın aracığıyla açıklama yapmış;diyor ki:Sakaryalılara ve Antalayalılara müjdem var;onlara da aynı açıklanan diğer iller gibi yeni stat yapacağız diyor..Ayrıca Samsun a yeni stat için düğmeye basılmış;çünkü bakan Samsun m.vekili..Bende sayın bakanın Tewetter hesabına mesajlar gönderip bizim stat ihalesi ile ilgili bazı sorular ilettim...Yiğidolardan da sayın bakanın Tewetter hesabına mesaj göndermesini bekliyorum...Bizim stat işi uzadı uzadıkça sakıza dönmüş durumda..Geçenlerde M.vekilimizde srt de açıklama yaptı

iyor ki:Stat ihalemiz ertelendi çünkü stat projesi ve diğer projeler(kapalı salonlar,Yüzme havuzları,çok amaçlı salonlar ve diğer tesislerin projeleri)henüz hazırlanmadığı için iptal edilmiş;yani ihale teknik sebeblerden ertelenmiş...Bakalım bu işin sonu ne olacak;bence eğer stat yapılırsa temeli ancak 2012 sonun kalır diye düşünüyorum;çünkü ortada hala somut bir gelişme yok....Tavarih den yeni gelişmelerle ilgili bilgi bekliyoruz..