Mac öncesi yorumum:
Sivassporrumuzun gecen senedeki mac özetlerini izledim, Sivas 5-1 Karabük, Sivas 4-0 Buca,sonra ilk Hafta Sivas 2-1 Galatasaray, Sivas 4-2 Manisa,Sivas 1-0 Kayseri, Sivas 1-0 Konya ve son saniyede Besiktasi Cihan attigi golle 1-0 yendigimiz maclari izledim.
Ve hersey inancla oluyor ben gecen seneden örnek almiyorum sadece o aldigimiz Galibiyetlere bakdigimiz zaman iyi oynadigimizi gördün tabi sans da oldu ama hersey maca iyice inanmakla ve kendine futbolcu kendine iyice güveniyorsa oluyor. Besiktas macinda Cihan bize 3 puan kazandirdi , sonra Karabük macinda Pedriel firstatci 3 gol atti Rasmussenin yedegi olabilir. Grosicki Manisaya 3 atmisti. Neyse ama eger Sivasspor var gücüyle üstüne maca inanarak cikarsa o zaman mutlu sona ulasasagimiza yürekten inaniyorum.
Sonuc olarak eski Kadroya bakdimiz zaman daha da iyi Kadromu insallah bunu degerlendirirz ve Taraftarlarimizinda destegi ile e 3 Puani hep beraber alir ve uzak kötü günleri unutur yep yeni bir sayfa acariz tek umudum bu.
Hayirlisi bakalim hele bi Sabah olsunda sonra mac saati gelsinde konusuruz devami