Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Tespitlerin ve hocaya sevgin ve güvenin için teşekkür ediyorum.
Ama,
Madem hoca bu kadar şeye gögüs geriyor, madem kulübü ayakta tutuyor, madem güzel futbol oynatıyor o zaman son noktayı koyacak hareketleri de yapsın. Takımı eksilten, oyundan düşüren futbolcuları oynatmasın (artık isim yazmayacağım ben utanmaya başladım, onlarda tık yok) takım öndeyken veya berabere iken takımı fark için veya galibiyet için şahlandırsın. İleride puanlarımız silindiği zaman bunları çok ararız.
.
|
Maç bittikten sonra şu oynamamalı bu oynamamalı demek kolay; Futboldan anlayan 100 adama bu maçın kadrosunu yaz desen 90 ı Rıza hocayla aynısını yapar. Benimde takımda oynamasın dediğim oyuncular var ama o zaman takım 7 kişiyle sahaya çıkar. Kalecilerin 2 si uğur kadir Belki nas Pedriel Bu maç için erman eneramo faty oynamasın dedim, Eee Kim oynayacak. Maçta Rıza hoca Murata bağırıyor Vur şu topa gitsin diye, Bu kadar düşmüş artık, Biz nasıl tedirgin maç izliyorsak o bizden 5 beter. ne yapabilir. Şu anki ortamda Rıza hoca Sivas için Şanstır, çok büyük şanstır...
Birde takmışınız Puan silmeye, Şike mike yok bizim maçımızda, medya ağzıyla konuşup puan silinecek diyorsan Sivassporlu olduğundan şüphe ederim. Maç satan karısını satar dedikten sonra hiç bir Sivassporlu Acaba bile diyemez dememeli. o kadar...