hazırlık maçlarında oynadı ve seyreden herkes nihatın iyi kaleci olduğunu söyledi... ben bu fırsatı iyi kullandığını ve teknik heyeti rahatlattığını düşünüyorum) başarıların devamı gelsin sevgili kardeşim
__________________ NE MUTLU ŞEHRİNE İHANET ETMEYENE
Maç neredeyse Nihat ile Mersin forvetleri arasında geçti..Uzun zamandır oynamayan;hazır olmayan oyuncuların nasıl döküldüğünü bu maçta gördük..Nihat hiçkimsenin beklemediği kadr iyi oynadı..Maçın en ilginç taraflarından biri de Uzun zamnadır sivassporda oynayan Uğur' un bu maçta gol atması oldu..Cihan ÖZKARA jeneriklik bir gol attı..Oynadıkça ilerde takım için neler yapabileceğini de göstermiş oldu...Nihat eğer başak maçlarda da böyle oynarsa sivasspor kalesi ve Türk futbolu çok iyi bir kaleci daha kazanmış olur..Maçta hoş olmayan görüntülerde oldu..Maçın son dak. ve uzatmalarında Mersin kalecisine her top gelişte taraftar tarafından ıslıklanması fairplay adına kötü görüntülerdi..Abdullah Yılmaz yine yapacağını yaptı;basit bir harekete hemen 2. sarıyı verip Raynoch ı oyundan attı...Sivasspor bu gün iyi oynayamadı;çünkü maça toplama takımla ve uzun zamAndır oynamayan 5-6 oyuncuyla çıkmıştı..Mersin ,ise neredeyse 1-2 oyuncu hariç tam kadroydu..Nihat bir daha böyle bir maç çıkarabilir mi bilmiyorum.Helal olsun ona...
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
İyi bi kaleci transfer ettik bu gün,hayırlı olsun.Hoca çok güzel müdahalelerle turu getirdi.Uğuru ve Eneramoyu müthiş golleri için kutlarım.Sıradaki gelsin diyelim önümüz açık.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
bi çok arkadaşın dediği gibi turu nihatın sayesinde geçtik cepheden gelen toplara karşı gayet refleksi iyi, iyi yer tutuyor ancak yan toplarda zaafının olduğunu düşünüyorum.Ayrıca nihattan seken toplar Allah tan rakiplerin önüne düşmedi çünkü genelinde sektiriyordu topu tabii belkide zeminin ve topun kaygan olmasındandır muhtemelen.İlk maçıydı belki heycanıda vardı umarım iyi bi kaleci olur.