HELAL OLSUN BİZE.BİZE KİMSE YENEMEZ,BİZDEN BAŞKA.BUGÜN YİNE AYNI SENARYOYU TEKRARLADIK,YENİLMEZLİĞİMİZ 11 MAÇA ÇIKTI.MAÇI KAZANAN 3 GOLÜ DE ATAN BİZ OLDUK.SAĞOLASIN KALECİİİİİİ..SYN RIZA HOCAM 3 ŞUBATTA TRANSFER BİTİYOR..KORCAN OYAYAMAYACAK GALİBA.ÖYLEYSE SÜRE BİTMEDEN EĞER OLANAKLARIMIZ VAR İSE LÜTFEN KALECİ TRANSFERİİİ GEREKLİİİİİİ.......
Bu taraftar bas bas bağırıyor bu Atilladan bir şey olmaz. yedek kaleci bile olamaz Nihat ne zaman oynayacak
Maçın en kötüleri: Başta Atilla , Kağan ve Cerny ydi
Grosicki müthişti kutluyorum kendisini
SİVASA KALECİ ŞART
bır takım ancak kendını boyle yendirır,alayınızı yuce mevlam ıslah etsın,bugun bizim topçular ozel gunlerındelermış aybaşı olmuslar,kendı kalesıne gol atan,haybeden gol yıyen,gol olacak topu auta atan,sabır allah'ım
macin kaybetmemizin sebebi 10 kisi kalmamizdi antep agir sahada fizik güc olarak düsmeye baslamis biz oyunun her sekilde galibi iken 10 kisi kalinca üstüne üstlük birde kalecimiz golu iceri alinca antepa iyi bir kiyak gectik.
su bir gercekki biz anteple son 30 dk yi 11e 11 oynasyadik degil kalemize 2 gol atmak 4 gol dahi atsak yenilmezdik.
futbolda sans gercekten cok önemli bazi balli hocalarin sanslari hep yardim eder hikmet karaman bu macta kerametin kendinde oldugunu düsünecek marifetin bizim oyuncularda oldugunu unutacak.
birde biz cok gol kaciriyoruz buldummu atacan sonrasi dönüyor hem takimi bozuyor hemde rakibe güc veriyor
cerrny bugün sezonki kötü günü hakkini kullandi saglik olsun diyelim
beyler, bu aldığımız yenilgi ne ilk ne de son olacak. futbolun güzelliği burda, alışın artık buna.
üstelik, mütevazi kadrosuna rağmen sivasspor ligin en iyi futbol oynayan takımı. böyle mücadeleci, pes etmeyen bir takıma sahip olduğumuz için gurur duymalıyız.
eleştiri yaparken insafı elden bırakmamak lazım. rıza hoca takımımız için bir şans. hocamızın da takımımızın da kıymetini bilelim.
böyle kaleci eminim 3.ligde bile yokturdur. daha maç başlamadan önce diyoruz pimi çekilmiş kaleci diye. bu kaleciyi ne diye oynatıyorsun her hafta bir hatası var adam gibi bir kaleci alamıyor musunuz. önceki yıllarda rize gönderdiğimiz bir oyuncu vardı ya ismini unuttum fenerin elinde patlayıp bize gönderdiği ondan kurtulduk bu atilla geldi.
Konu adres58 tarafından (29.01.2012 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir..
Sebep: düzeltildi..
iyi mücadele ettik aslında gol ve kırmızı karta kadar gayette iyiydik takımın tabiki kredisi var biz ne dönemler atlattık ama böyle maglup olmamalıyız antep oynasa yense tamam kabul ettık elımızdekı macı kıvanc yuzunden verdık gerisi teferruat o elınden kacırdı o kendı kalesıne gol attı bılmem ne 11 e 11 devam etseydı cok farklı olurdu kıvancında ustune gıdılmelı her mac en az bı sarı kart şuursuzmusun abi kendınımı kaybedıosun napıosun insan hiçmi dikkat etmez rıza hocadan tek ricam bu kart olaylarına koyacagı tepki sert olsun kaç oldu bu
bu takımı biz orda hiç yenemıyoruz ve geneldede maglup oluyoruz her sey yoldunda giderken takıma bi şeyler oluyor şu maçta maglup oldugumuza ınanamıyorum antep şehri bize hiç yaramıyor anlamadım gıttı