Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: "Oyunumuzun Hakkı Bu Olmamalıydı
Alt 19.02.2012, 05:43   #41
hasanim58
Tecrübeli Yiğido

295 Mesajına 575 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 hasanim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: "Oyunumuzun Hakkı Bu Olmamalıydı

Alıntı:
duman58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayin RIZA HOCAM seni bu takimin basinda her zaman ve her sekilde gormek isteyen birisi olarak soyluyorum ki iki sene kume dusmeye oynayan bir takimi aldin ve suanda ilk 4'e oynayan bir takim haline getirdin ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ama sadece bu mac icin soyluyorum eneramo bu macta 90 dakika ne gibi bir guzel hareket yaptida sen onu basindan sonuna kadar oyunda tuttun ve hele o kamil-faty degisikligini canimiz cigerimiz herseyimiz SIVASSPOR'muz 4-2 yenilirken ne amacla yaptin HOCAM sana sunu soylemeliyimki ben sahsim adina senin yaptigin herseyden memnunum ama oyuncu degisiklerini hic bir macta anlamadim anlayamiyorum ozur dilerim ama ya sende yada yardimci antronerlerinde bir sorun var maci kesinlikle okuyamiyorsunuz.
gardas iyi demissin has demissinde bizdeki kadro belli denize dusen yilana sarilir degilmi sende riza hocanin yerinde olsan aynisini yapardin umut dunyasi riza ne yapsin elindeki kadroyla ancak bu kadar kimse suc bulmasin adama kamil simardi iyce suyu isindi i.....nenin bana kalirsa hoca yapilabilecek en guzel seyi yapti tabi bu benim gorusum
hasanim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2012, 06:53   #42
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Oyunumuzun hakkı bu değildi tabi.Ancak birkaç konuda senin hatalarından bahsedeceğim.Öncelikle Pedriel ile maça başlaman bence yanlıştı.Bayağı bir zamandır yapmıyordun böyle bir maçta mı aklına geldi.İkinci yarıda orta sahamız oyundan düşmüşken M.Nas ı aldın fakat Cerny neden almadın.Grosicki gibi bir adamı neden çıkardın.Bu adam 90 dk sahada kalmalı.Hadi onu çıkardın yerine Faty i neden aldın.Ben ve benim gibi birçok kişi Cerny i beklerken sen Faty aldın.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2012, 07:49   #43
yiğido58sinan
Tecrübeli Yiğido

yiğido58sinan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

206 Mesajına 377 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 yiğido58sinan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

akşamdan beri sinirimi çıkaracak yer arıyorum bulamıyorum. Ne kötüymüş kusursuz oynayıp yenilmek. Fener o golleri nasıl attı hâlâ aklım almıyor hay bende o aleks denen...... Ben sakinleşemiyorum arkadaşlar siz sakinleşin. Bence bu oyunu hangi takıma karşı oynarsak kazanırız sadece rakibe kontraatak şansı tanımamak lazım bence bu maçta tek eksiğimiz buydu, 60dan sonra tüm futbolcularımız yoruldu. Ve hâlâ ilerde basıyorduk, rakibe top geçincede geriye dönmesi zor oluyor haliyle. Keşke pedriel o golü kaçırmasaydı da böyle olmasaydı, zaten o pozisyonun 15sn ardından gelen ardı ardına 2 gol herşeyi bozdu. Dediğim gibi bence kayseri maçında olduğu gibi futboldaki şanssızlıga uğradık. Ne futbolculara ne rıza hocaya diyecek bişey yok hepsi aslan gibi görevini yaptı helal olsun. Inşallah gb maçını alıp telafi ederiz, bu maçı unuturuz diyorum.
Alt 19.02.2012, 08:54   #44
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1135 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Bu sonucu birazda sen hazirlamadinmi Riza hoca.Ölmüs devi uyandirdin.Birinci devre hang Fenerbahce´liye sorsan bu sartlarda bu maci ceviremeyiz derdi .Grosicki,Faty degisikligi ne demek? Neyi denemeye calistin.Faty maalesef bu ligi kaldiracak bir oyuncu degil.Bunu defalarca gördük.Böyle bir macda milli takimda iki arkadasi var diye onuda sahaya sürmeyi gördün.Sahada kaldigi sürece ortada elle tutulur hareketini göremedik Faty´nin.Cenry´e böyle bir macda yervermiyeceksinde nezaman vereceksin?Takimin azmide kirildi simdi.Haftaya Eneramo ve Erman´da cezali ,Genclerbirligi´ne karsi olmiyacaklar.Arkadan GS ve TB maclarimiz var.Yani ilk 8 bile dahi tehlikeye girmek üzere.Eskisehir arkadan geliyor.Bize ise Ziraat kupasi kaliyorki onuda bize cok görürler,hakem hatalariyla saf disi birakirlar.Dünki macla cogu Sivas´li hayali sukuta ugradi,sonuc bu olmamaliydi.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2012, 09:10   #45
B.DUMANLI
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1135 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
duman58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayin RIZA HOCAM seni bu takimin basinda her zaman ve her sekilde gormek isteyen birisi olarak soyluyorum ki iki sene kume dusmeye oynayan bir takimi aldin ve suanda ilk 4'e oynayan bir takim haline getirdin ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ama sadece bu mac icin soyluyorum eneramo bu macta 90 dakika ne gibi bir guzel hareket yaptida sen onu basindan sonuna kadar oyunda tuttun ve hele o kamil-faty degisikligini canimiz cigerimiz herseyimiz SIVASSPOR'muz 4-2 yenilirken ne amacla yaptin HOCAM sana sunu soylemeliyimki ben sahsim adina senin yaptigin herseyden memnunum ama oyuncu degisiklerini hic bir macta anlamadim anlayamiyorum ozur dilerim ama ya sende yada yardimci antronerlerinde bir sorun var maci kesinlikle okuyamiyorsunuz.
Ara transferde santrafor almayan kulübümüz dün bu sonucu kendisi hazirladi.Pedriel´in yerine Cihan,Enaramo´nun yerine sahaya kimi sürecekti.Adamin alternatifi olmayinca ,oda ilk yarida sacmaladi ;kaleye vursa Sivasspor ilk yari 3-1 önde soyunma odasina gidecektiki ,buda Fenerbahce´yi resmen komaya sokardi.O ne yapti Volkan´i calimlayip ,öyle kaleye vurmak isteyinca topu kaptirdi.
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2012, 10:01   #46
kaptann58
Tecrübeli Yiğido

kaptann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

248 Mesajına 423 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 kaptann58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şu pedrieli idmanda bi sakatlasalrda kurtarsak hep mallar bizim takımda hepsi kahraman olma derdinde topu getiren kaleye vuruyor uğur malı kıvançı grosickisi heleki vuramayan bir pedriel RIZA HOCA BUNLAR İYİ ŞIMARDI KENDİLERİNE ÇEKİ DÜZEN VERMLERİ ZAMANI GELDİ OYUN İÇİNDE ÖNE GEÇTİĞİMİZ ZAMN TAKIMDA BAŞI BOŞLUK LAKAYİTLİK HAKİM
kaptann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kaptann58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2012, 10:14   #47
omerta
Yeni Yiğido

omerta - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 omerta FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor deplasmanda fenere yenildiği için bu kadar eleştiriliyorsa,artık büyük takım olduğunun ispatıdır. ezilmeden ceza sahasına kapanmadan ve birçok gol pozisyonuna giren bir sivasspor var.hemde her maçta böyle oynuyoruz. ben gurur duyuyorum..biz çok iyi ve çok büyük bir takımız..unutulmamalı ki rakiplerimiz adı ne olursa olsun bizden çekiniyor.korku salıyoruz ne mutlu bize..
omerta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı omerta'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2012, 11:07   #48
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar ben olaya ilk 4 veya sonraki 8 takımın katılabileceği play-of penceresinden değil başka bir pencereden bakacağım kaçan puanlara.

İnanın şu an play of umrumda değil çünkü şike davası ile ilgili verilecek karar
şike ile alakamız olmamasına rağmen en iyi ihtimalle puan silme durumu ile karşı karşıya kalırsak benim derdim son 4 takım içinde olmamak içindir çünkü
yeni sisteme göre son 4 takım düşmemek için play-of maçları oynayacak ve içlerinden bir takım kurtulacak o takımın kim olacağının garantisi yok .

Bu nedenle benim amacım yukardaki palf-of tan ziyade aşağıdaki play of a kalmayalım (puanlar silindikten sonra muhtemelen 12 puan) o nedenle ne kadar puan toplasak bizim için kazançtır.

aşağıdakitakımlarında yavaş yavaş yaklaştığı, aradaki puan farkını kapatmak istediğini dikkate alırsak öyle puanlar toplamalıyız ki puanlar silindiğinde son 4 takım arasında olmayalım benim için bu sezon bu yeterlidir.

Ha.. puan silinmesi olmaz mahkeme kararı beklenirse ve orada haklı olarak aklanacağımızdan şüphem yoktur. işte o zaman yukardaki play of ları düşünürüm ve en güzeli bu olur.

Maça gelince Pedrielin beceriksizliği maçın kırılma anı idi ve lüzumsuz çalımlar ile kaptırılan toplar, ve 1 metre mesafeden topu uzaklaştırmak için rakibi nişanlamak ve dönen topların golle sonuçlanması, Pedrielin yerine top çalması mükemmel olan sağ kanada Cernn alınsaydı hiç olmazsa sağ kanattan da ataklarımız olurdu ,sonuç da farklı olabilirdi...
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2012, 11:20   #49
gürünlüyiğido58
Yiğido

gürünlüyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 gürünlüyiğido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar Ben öncelikle Rıza Hoca yı kutlamak istiyorum takım gerçekten kazanmak için mücadele etti...

Ama Pedriel olacak ...

neyse ağzımı bozmayım bu herif hala süper ligde play off a kalan ve bir efsane SİVASSPOR da oynuyorsa ben burada bi cinslik ararım..

o kaçırdığı pozisyonu 3 yaşındaki çocuk bile atar bence pedriel A2 takımında 3-4 hafta cezalandırılmalı ve amatör kardeşlerimizden topa nasıl vurulur öğrenmeli

maç böyle bitmemeliydi

Grosicki bence güzel oynadı devamı gelirse çok memnun olurum
Alt 19.02.2012, 11:21   #50
B.DUMANLI
Usta Yiğido

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar ben olaya ilk 4 veya sonraki 8 takımın katılabileceği play-of penceresinden değil başka bir pencereden bakacağım kaçan puanlara.

İnanın şu an play of umrumda değil çünkü şike davası ile ilgili verilecek karar
şike ile alakamız olmamasına rağmen en iyi ihtimalle puan silme durumu ile karşı karşıya kalırsak benim derdim son 4 takım içinde olmamak içindir çünkü
yeni sisteme göre son 4 takım düşmemek için play-of maçları oynayacak ve içlerinden bir takım kurtulacak o takımın kim olacağının garantisi yok .

Bu nedenle benim amacım yukardaki palf-of tan ziyade aşağıdaki play of a kalmayalım (puanlar silindikten sonra muhtemelen 12 puan) o nedenle ne kadar puan toplasak bizim için kazançtır.

aşağıdakitakımlarında yavaş yavaş yaklaştığı, aradaki puan farkını kapatmak istediğini dikkate alırsak öyle puanlar toplamalıyız ki puanlar silindiğinde son 4 takım arasında olmayalım benim için bu sezon bu yeterlidir.

Ha.. puan silinmesi olmaz mahkeme kararı beklenirse ve orada haklı olarak aklanacağımızdan şüphem yoktur. işte o zaman yukardaki play of ları düşünürüm ve en güzeli bu olur.

Maça gelince Pedrielin beceriksizliği maçın kırılma anı idi ve lüzumsuz çalımlar ile kaptırılan toplar, ve 1 metre mesafeden topu uzaklaştırmak için rakibi nişanlamak ve dönen topların golle sonuçlanması, Pedrielin yerine top çalması mükemmel olan sağ kanada Cernn alınsaydı hiç olmazsa sağ kanattan da ataklarımız olurdu ,sonuç da farklı olabilirdi...

Sike hususunda puan silme olayi süperlig takimlari tarafindan kabül görmedi.Yani suclu görülen takim veya takimlar küme düsürülecek,sucsuzluguna karar verilen takim veya takimlar süperligde oynamaya devam edecek.

Etiketler
hakkı, olmamalıydı, oyunumuzun