Alıntı:
gokhanbayrak Nickli Üyeden Alıntı
belki de bu mesajım buradaki çoğunluğun hoşuna gitmeyecek fakat ben bir Trabzonsporlu olarak, tüm içtenliğimle objektif olarak yorum yapacağımı belirtmek istiyorum.
sitede nerdeyse 2 haberden 1 tanesi kuddusi ve trabzonspor içerikli. arkadaşlar Allah aşkına yapmayın.
ne yani Volkan Şen kırmızı görmedi diye mi sivas yenildi?
Volkan'a gelip arkadan kasti müdahele eden futbolcuya kırmızı gösterse kim ne diyebilirdi?
açıkçası ben izlerken, inşallah kırmızı vermez dedim. çünkü kırmızı verse de kimse niye verdin diyemezdi. ama benim açımdan ağır olurdu. zira bence ya ikisine de sarı vereceksin, ya ikisine de kırmızı. burada hakemlik yorumu çıkar ortaya. kaldı ki ayağı ile ittirdi volkan, bir tekme ya da basma olsaydı, sakatlanmaya yönelik yorum yapmaz direk kırmızı verirdi.
bir de ofsayt bayrağı konuşuluyor. benim öyle direk gol pozisyonu olacak hatırladığım bir bayrak yok. eneramonun bir pozisyonu vardı ama hem çaprazdı, hem kaleye uzaktı, hem de bu bayrak yardımcı hakem tarafından kaldırılmıştı hatırlatmak isterim.
amaçları ts yi kayırmak olsaydı, burak'ın golü ofsayt ile kesilmezdi. zira ayaklar aynı hizadaydı, burak'ın vücut biraz önde kalıyordu. hiç kimse neden kaldırmadın diyemezdi. zira saniselik bir olaydı.
bu sene hakem hatalarıyla karşılaşmış olabilirsiniz. biz de çok karşılaştık. bir çırpıda 10 puan sayabilirim size.
ama hata herkese oluyor. siz bir yandan şike ile ilgili olarak başkanınızın içeri girmesi, kalecinizin içeri girmesi vs. gibi durumlarla karşı karşıya kalmanıza rağmen, hakkınızda şikeci denilmesini asla kabul etmediniz. bu kadar delile rağmen, kesinleşmeden (haklı olarak) hiçbir şekilde damga yemek istemediniz, bunu etik bulmadınız.
fakat gelmiş burda, yoruma açık bir kırmızı kart pozisyonu yüzünden kuddusi'yi yerin dibine soktunuz çıkardınız, ts forması giydirdiniz falan.
oysa ki sizin sorgulamanız gereken durum, neden öne geçiyoruz da sonra yeniliyoruz şeklinde olmalı.
bunlar boş işler arkadaşlar. siz ilk yarı kaleye bile gelemediniz. ikinci yarı ts fazla çıkınca, bir kaç kontra girişiminiz oldu. altı pastan golü atamayan eneramonun orta sahada kalkan ofsayt bayrağından medet umar oldunuz.
lütfen arkadaşlar, bu şekilde olmaz.
ben feneri sahadan sildiğiniz maçı dehşet ve hayretle izledim. böyle top oynayan bir takım nasıl olur da 2 golde kalır ve sonrasında 4 gol yer dedim. bence sorgulanması gereken şey budur. yoksa hakem hatası herkese yapılıyor. en nihayetinde iyi futbol her şekilde kazanır.
fazla uzağa gitmeye gerek yok. geçen yıl ki tabloya bakarsanız anlayabilirsiniz aslında.
önümüzde maçlarda başarılar diliyorum.
iyi forumlar...
|
Yorumunda gördüğüm tek objektif şey "objektif" kelimesi..Attığınız gol,Burak'ın golü vb milimilik pozsiyonlar,kaçabilir.Ancak hakemin gözü önünde tekme atan futbolcu kırmızı görmüyorsa o maçta ince ayar vardır vardır arkadaş.Bunu istisnasız tüm yazarlar söylüyor.Sen tarafsın,ben tarafım ikimiz de taraflı yorumlar yapıyoruz diyelim,peki ya onca yazar..? Biz 3-0'dan maç veririz,kale önünden 100 tane netkaçırırız,bunalr kimseyiilgilendirmez,kendim ettim kendim buldum derim.Ama hakemin böyle bir hakkı yok!O pozsiyonda Volkan kırmızı görse,Trabzon'un alacağı en çok,taş çatlasa beraberlikti,o da taş çalasa diyorum.İlk 4 için müthiş bir ayar yapıldı..Geçen haftaki maçı biz alsaydık,ki maç oraya dğru gidiyordu,aramızda 3 puan kalıyordu ve Trabzon çok zorlu,bizse çok daha kolay bir fiktüre giriyorduk..Bu riski alamazlardı,ayarı yaptılar!