Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bu kafayla Nereye kadar...
Alt 15.04.2012, 07:20   #41
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Bu kafayla Nereye kadar...

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evvela şahsımın 2009 dan bu yana bu forumda sizlerle birlikteliğimi,kesinlikle ama kesinlikle burada hiç bir Sivaslı kardeşimle polimik için olmadığımı İstanbul takımlarını tutan bir çok Sivassporludan daha fazla Sivassporu desteklediğiğmi söyleyerek söze başlamak istiyorum.
Ben çocukluğumdan yakın geçmişe kadar TEXAS tribünüde, şimdilerdede tabiri caizse sade taraftar statüsünde yer alan biriyim...Burada Bursaspor taraftarına serzenişte bulunmak en doğal hakınızdır nihayetinizde sizin kendi taraftar forumunuzdur..Buna ahlaki değerlere zarar verilmediği miüddetçe lafımızda olamaz tavrımızda olamaz..Bu konumdada değiliz zaten..Bulunduğumuz forum sitesi gördüğüm en ahlaklı en dürüst ve en uymlu taraftar sitesidir.Kendi taraftar sitemde bile bu güzelliği göremedim...Yanlız Diyarbakırsporla ilgili yorumunuzda bilmediğiniz şeylerin olduğunu belirtmek isterim.Burada bu konuda açılmış başlıkta bunu belirtmiştim...Texas tribünü en fazla şehit vere tribünlerdendir..Bunun için bu konuda özel besteleri özel tutumu olan bi tribündür..Bizler pkk alehinde sadece Diyarbakır maçında değil her maç bu besteleri söyleriz..Bahsettiğiniz Diyarbakırspor maçında olan olayları ben size söyleyeyim siz nasıl hareket ederdiniz siz bana söyleyin.Benim
İSTİKLAL MARŞIM okunurken Bütün Bursa Atatürk Stadyumu Ayyıldızlı bayraklara bürünmüşken Diyarbakırsporlu taraftar denecek kişiler ayağa kalkmazken ıslıklamışlardır..Benim marşımı aynı zamanda sizin marşınızı..Ayyıldızlı bayrakların karşısına sarı kırmızı yeşil çaputları açmışlardır..Sadece bu iki belirtiğim gerekçe bile tavrınızı koymak için yeterli olan en büyük manevi sebebimizdir.Bursa kenti milliyetçidir.Bursa kenti Osmanlı ruhu taşıyan bi kenttir.Siz bizim bunlara kahrolsun pkk derken bunların bunu yaptığını biliyormuydunuz?Siz bizlerin yerinde olsaydınız bu insan demeye şahit kişilere karşı ne tawır alırdınız.Uğur Dündar üstüne Diyarbakırspor formasını giyip ahkam kestıkten 1 hafta sonra cıkıp Bursaspor taraftarından özür dilemiş ben bu olayları bilmiyordum bana söylenmedi demiştir..İçinde milli davalarımıza karşı art niyetli yaklaşan kim olursa olsun Bursada aynı cevabı alacaktır .Bunu net bir şekilde söyleyebilirim..Bizi burada sevende var sevmeyende..Ben hepsini seviyorum..Sivasıda Sivassporuda ..Bunun nedenini hala anlamış değilim hayatımda hiç Sivasada gelmedim uzaktan yakından bağlantımda yok..Bir çok kişi bana burada demogoji yaptığımı söylüyor kulakta asmıyorum çünkü burada bulunma sebebimi biliyorum..Sizin yaptığınız pkk yorumunu başka bir sitede okusaydım kulak asmazdım Ama burada bulunmamım sebebi sanırım sizlerin yani yiğidoların has ve reel olmasıdır...En azından burada bu yorumları gördüğümde şaşırdığımı söyleyebilirim ki bu konuda en az bizim kadar sizlerinde tepki vereceğini bildiğim için olsa gerek...Bursaspor taraftarını şirin gösterme çabam hiç bir zaman olmadı olmazda...Stadımızda sizlein bayraklarını sallarken ne hallere geldik kahrolarak izliyorum gelişen olayları..Kalkıpta ne küfreden kendi taraftarımı nede buna cevap verecek olan Sivaslı taraftarı savunabilirim..Bu konuda olabilecek tek bir şey vardır ki acilen varsa tribün liderlerinizin bizimkilerle oturup bunu halletmesidir.Aksi taktirde Sivasspor tribünü daha oluşumunu tamamlamadan kendine bir düşman tabir edilebilecek taraftar kitlesi kazanacaktır ki bu ne Sivasa yarar nede Bursaya..Aslında bunlara gerekte yok .ANADOLUNUN İKİ LOKOMOTİF TARAFTARININ DÜŞTÜĞÜ DURUMA bakarmısınız ...yazıkki ne yazık
Son bölümde belirtmiş olduığunuz 250 otobüs Sivasa gelsinlerde görelim cümlenize istinaden Bursaspor kupa konusunda buyuk bir avantaj elde ettiği için play off ları çok fazla kaale alacağını düşünmüyorum .Taraftarda bu yönde hareket edecektir.Ama emin olun eğer bu gerekiyorsa ve bizlere sayısal olarak bu kadar yer tahahüt edilmişsse o tarftar o kadar otobüsle Sivasada gelir...
Yazdıkalrımı lütfen yanlış değerlendirmeyiniz..Ben sadece bazı konularda bilinmeyen olayları anlatmak istedim..Nacizhane arzularımın Sivasspor ve Bursasporun başarıları olduğunu bilmenizi isterim ...Saygılar...

Sevgili Bursaspor’lu arkadasim,olayi sahsi algilamadigin icin tesekkurler oncelikle.

PKK konusundaki konuyu tam anlatamadim sanirim, ben sadece ayni grubun polise olan tavriyla bir karsilastirma yaptim. Poliste bu tarz pacavralar acmisti diyemezsin heralde ortada bir tutarsizlik yok mu? Evet var ve sebebide bilincsizlik,egitimsizlik. Onuda gectim bahsettigin PKK sempatizanlari neden bu tavirlari Sivas’ta yapmadilar? Sivas Bursa’dan daha mi az milliyetci bir sehir? Gelmedigin icin bilemezsin ama ben sana iki sehirdede bol bol bulunmus biri olarak soyluyeyim,en az Bursa kadar milliyetcidir Sivas. Sadece insanlarin iki takim trubunlerine bakis acisini anlatmak istiyorum. Sence o pacavralari, Bursa taraftarinin nasil gaza geldigini bilenler provakasyon amacli acmis olamazlar mi? Bu konu hassas oldugu icin uzatmaya gerek yok sanirim.
Diger yazdiklarina bundan bes on yil onceki kafamla katilirdim. Ama artik farkli bir pencereden bakiyor ve konulara o pencereden yorum yapiyorum. Sen senin taraftarinin,trubun sovlarini,gur sesini,milli manevi konulardaki hassasiyetini goruyor ve ovunuyorsun,eyvallah. Ben ise siddet sacan,bilincsiz bir topluluk goruyorum. Bunu sadece Bursaspor icin degil mesela Izmir takimlarinin maclarinada gitmis biri olarak ve bu tarz bircok takimida katarak soyluyorum. O trubunlerde huzurla mac izleyemiyor normal vatandas. Iste aidiyet yasadigin bu topluluk sana ne kadar sicak geliyorsa, bahsedilen ve maci Sivasspor trubununde izlemek isteyen sade ve baska takim tutan taraftarlar icinde o kadar itici geliyor. Siz buna biz aramiza kimseyi sokmayayiz diyeceksiniz, ben ise medeni trubunde mac izlenir diyecegim. Bunu tum Bursa taraftari icin soylemiyorum ama o Texas diye ovundugunuz topluluk benim gozumde cikar,rant ve reklamla esdegerdir. 250 otobuste gitsen 2 otobuste gitsen Sivas’ta adam gibi karsilanirsin, insallah birgun gittiginde ne demek istedigimi anlayacaksin. Onun disinda Sivasspor trubunleri Texas gibi olusumlar yapacak ve sizin jargonunuzla dostlar dusmanlar kazanacaksa bence gerek yok. Bunu, bundan belki 10 yil once bu forumda bir universiteli genc olarak,o genclik heyecaniyla “takimimizin dost ve dusman klupleri” diye bir konu actigimda sitemizin buyukleri tarafindan uyarildigimda zoruma gitmis birisi olarak soyluyorum sana Sivasspor’un trubunlerine heryastan her takimdan,herkes gitsin,futbol denilen oyunu izlesin,yenince sevinsin,yenilince uzulsun sonra normal hayatina donsun.
Benden de saygilar,
Alt 15.04.2012, 10:24   #42
muhendis58
Acemi Yiğido

muhendis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muhendis58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

aslında bu yazıya kızdım. bursasporlular önce kendine baksın taraftar anketinde kendi şehirlerinde 2. sırada çıktılar. evet bizim taraftarımızın taraftar olmaya zamanı var ama en azından ağzından çıkan tuttuğun takım hangisi deyince elbette SİVASSPOR.....
muhendis58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı muhendis58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.04.2012, 10:42   #43
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

40 seneden fazla süper ligdesin...federasyon kupası almışsın, bir kere de şampiyon olmuşsun...yapılan ankette kendi şehrinde üçüncü sıradasın...aynı ankette sadece trabzon, eskişehir ve sivasta kentin takımları ilk sırada...sen kendine bak önce, sonra sivasspor taraftarına dil uzat...ayrıca şunu da belirtmek isterim...sivasta ağırlıklı olan bursaspor sempatisini elbirliği ile antipatiye çeviriyor bursa taraftarı, bursalı kardeşimize duyurulur...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı etzel1967'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.04.2012, 10:53   #44
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1447 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Öncelikle güzel yorumlar için tüm taraftarımızı kutluyorum. Bir elin beş parmağı birbiri ile aynı olmadığını düşünerek herkesin farklı farklı düşüncelere sahip olması kadar doğal bir şey olamaz. Ayrıca Bursalı arkadaşımızında güzel yorumları ve tespitlerine katılıyorum.

Biz nerelerde yanlış yapıyoruz bunun hesabını vermemize daha zaman olarak var diye düşünüyorum. Çünkü mazi yerleşkesi daha oturmadı Sivassporumuzda. Yani 6-7 yıllık bir Süper Lig mazimiz mevcut. Önceki yorumlarımda bahsettiğim gibi bizler eskiden başka takımlara sempati duyduğumuz zamanlarda hep Sivassporda ah şöyle bir ortamda bizde olsak derdik. Şimdi o ortamdayız ve kendimiz o eski ortamdan sıyrılıyoruz. Saf-kan bir nesil yetiştiriyoruz. Oda Sivasspor taraftarı. Evlatlarımız eğer bu seviyeye bizi taşırlarsa vede Sivasspor harici bir takım tutarlarsa işte eleştirilere o zaman başlamalıyız. Bursaspor yıllarca bu liglerin gedikli takımı, potansiyel olarak bizden çok daha fazlalar. Onlarla bu konularda boy ölçüşmek abesle iştigaldir. Lakin bizim gerçek nüfusumuza ise Bursalı gerçek nüfus yanına bile yaklaşamaz. Bundan dolayı Bursalılar gerçek potansiyelini değil merkez potansiyelini kullanıyor. Gayet de iyi biliyoruz ki yer mekan olarak avantajlı bir yere gitmek (İstanbula) Sivastan gitmekden çok daha kolay. Bu işler maddiyatla ölçülebiliyor. Bizim destekçimiz yok maalesef. 3-5 kişinin girişimleri ile olursa olacak. O da olmayınca tığ töber şahın ömer misali dımdızlak kalıyoruz. ama Bursa böyle değil.

Şimdi bizim maça bazı taraftar gurupları bizi destek için geldiğinden bahsediliyor. Ve ayrıca neden bunları içimize kabul ettiğimiz tartışılıyor. Olurmu öyle şey. Evvela bu bir futbol müsabakası. Adam izlemek için geliyor neden yok densin, kimin hakkı var bunu söylemeye. Ayrıca Bursasporun başarısızlığını istemeleri kadar doğal bir düşünce olamaz. Bakın düşmanlık değil biz buna futbol çekişmesi diyelim.

Daha bir hafta önce biz Samsunla oynarken Trabzonlular Samsunu destekledi. Antalyalılar bizi destekledi. Bu bir futbol temennisidir, bundan doğal bir şey olamaz. Bursa maçıda böyle olmuştur. Biz çok iyi biliyoruzki Bursa ile herhangi bir sorunumuz olmamıştır. Küçük sürtüşmeler gayet doğaldır yaşanır biter. Her zaman dost kabininde yerlerini kaybetmezler. Bunda özellikle sitemizde yer alan arkadaşımızın mevcudiyeti de çok önemlidir.

Kısaca arkadaşlar futbolun güzellikleridir bunlar. Rakabetin sahada yaşanıp bittiği üzüntülerin ve kederin gayet doğal yaşandığı bir spordur FUTBOL. Bunu yaşayalım yaşatalım.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.04.2012, 11:02   #45
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 535 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt

hiç bir zaman taraftar olamadık bu sabit gelenlerin yüzde 80i istanbul yalakası bu bi gerçek
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.04.2012, 13:04   #46
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

ALİMLERLE Oturursan Alırsın MERTEBE, CAHİLLERLE Oturursan Dönersin MERKEBE
Alt 15.04.2012, 13:13   #47
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

velibey en azından geldiler ve beyefendi gibi takımımızı desteklediler ne yani herzamankigibi yapıp hiçmi gelmeselerdi lütfen gelene saygı duyalım.teşvik edelim bu kafa hiç yoktan daha iyidir.adam 2. sırada sivası destekliyorsa onu zorla 1. sıraya koyamayızki.benim olum fanatik gs lı ben sivas maçınada gönderiyorum ama onun için sivas 2. sırada gib.ama düşünürsek bu hata geçmişten gelen bizim hatamız ben gs lı idim olumda gs lı oldu ben sivas lige çıkınca bıraktım cinconu ama olum bırakmadı ne yapalım en azından sivastaki maçlarımıza gidip destek oluyor.hiçmi gitmesin.......
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı pover58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.04.2012, 13:33   #48
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evvela şahsımın 2009 dan bu yana bu forumda sizlerle birlikteliğimi,kesinlikle ama kesinlikle burada hiç bir Sivaslı kardeşimle polimik için olmadığımı İstanbul takımlarını tutan bir çok Sivassporludan daha fazla Sivassporu desteklediğiğmi söyleyerek söze başlamak istiyorum.
Ben çocukluğumdan yakın geçmişe kadar TEXAS tribünüde, şimdilerdede tabiri caizse sade taraftar statüsünde yer alan biriyim...Burada Bursaspor taraftarına serzenişte bulunmak en doğal hakınızdır nihayetinizde sizin kendi taraftar forumunuzdur..Buna ahlaki değerlere zarar verilmediği miüddetçe lafımızda olamaz tavrımızda olamaz..Bu konumdada değiliz zaten..Bulunduğumuz forum sitesi gördüğüm en ahlaklı en dürüst ve en uymlu taraftar sitesidir.Kendi taraftar sitemde bile bu güzelliği göremedim...Yanlız Diyarbakırsporla ilgili yorumunuzda bilmediğiniz şeylerin olduğunu belirtmek isterim.Burada bu konuda açılmış başlıkta bunu belirtmiştim...Texas tribünü en fazla şehit vere tribünlerdendir..Bunun için bu konuda özel besteleri özel tutumu olan bi tribündür..Bizler pkk alehinde sadece Diyarbakır maçında değil her maç bu besteleri söyleriz..Bahsettiğiniz Diyarbakırspor maçında olan olayları ben size söyleyeyim siz nasıl hareket ederdiniz siz bana söyleyin.Benim
İSTİKLAL MARŞIM okunurken Bütün Bursa Atatürk Stadyumu Ayyıldızlı bayraklara bürünmüşken Diyarbakırsporlu taraftar denecek kişiler ayağa kalkmazken ıslıklamışlardır..Benim marşımı aynı zamanda sizin marşınızı..Ayyıldızlı bayrakların karşısına sarı kırmızı yeşil çaputları açmışlardır..Sadece bu iki belirtiğim gerekçe bile tavrınızı koymak için yeterli olan en büyük manevi sebebimizdir.Bursa kenti milliyetçidir.Bursa kenti Osmanlı ruhu taşıyan bi kenttir.Siz bizim bunlara kahrolsun pkk derken bunların bunu yaptığını biliyormuydunuz?Siz bizlerin yerinde olsaydınız bu insan demeye şahit kişilere karşı ne tawır alırdınız.Uğur Dündar üstüne Diyarbakırspor formasını giyip ahkam kestıkten 1 hafta sonra cıkıp Bursaspor taraftarından özür dilemiş ben bu olayları bilmiyordum bana söylenmedi demiştir..İçinde milli davalarımıza karşı art niyetli yaklaşan kim olursa olsun Bursada aynı cevabı alacaktır .Bunu net bir şekilde söyleyebilirim..Bizi burada sevende var sevmeyende..Ben hepsini seviyorum..Sivasıda Sivassporuda ..Bunun nedenini hala anlamış değilim hayatımda hiç Sivasada gelmedim uzaktan yakından bağlantımda yok..Bir çok kişi bana burada demogoji yaptığımı söylüyor kulakta asmıyorum çünkü burada bulunma sebebimi biliyorum..Sizin yaptığınız pkk yorumunu başka bir sitede okusaydım kulak asmazdım Ama burada bulunmamım sebebi sanırım sizlerin yani yiğidoların has ve reel olmasıdır...En azından burada bu yorumları gördüğümde şaşırdığımı söyleyebilirim ki bu konuda en az bizim kadar sizlerinde tepki vereceğini bildiğim için olsa gerek...Bursaspor taraftarını şirin gösterme çabam hiç bir zaman olmadı olmazda...Stadımızda sizlein bayraklarını sallarken ne hallere geldik kahrolarak izliyorum gelişen olayları..Kalkıpta ne küfreden kendi taraftarımı nede buna cevap verecek olan Sivaslı taraftarı savunabilirim..Bu konuda olabilecek tek bir şey vardır ki acilen varsa tribün liderlerinizin bizimkilerle oturup bunu halletmesidir.Aksi taktirde Sivasspor tribünü daha oluşumunu tamamlamadan kendine bir düşman tabir edilebilecek taraftar kitlesi kazanacaktır ki bu ne Sivasa yarar nede Bursaya..Aslında bunlara gerekte yok .ANADOLUNUN İKİ LOKOMOTİF TARAFTARININ DÜŞTÜĞÜ DURUMA bakarmısınız ...yazıkki ne yazık
Son bölümde belirtmiş olduığunuz 250 otobüs Sivasa gelsinlerde görelim cümlenize istinaden Bursaspor kupa konusunda buyuk bir avantaj elde ettiği için play off ları çok fazla kaale alacağını düşünmüyorum .Taraftarda bu yönde hareket edecektir.Ama emin olun eğer bu gerekiyorsa ve bizlere sayısal olarak bu kadar yer tahahüt edilmişsse o tarftar o kadar otobüsle Sivasada gelir...
Yazdıkalrımı lütfen yanlış değerlendirmeyiniz..Ben sadece bazı konularda bilinmeyen olayları anlatmak istedim..Nacizhane arzularımın Sivasspor ve Bursasporun başarıları olduğunu bilmenizi isterim ...Saygılar...
ARKADAŞIM SİVASSPORA SEMPATİ DUYMAN ÇOK NORMAL ÇÜNKÜ HERKES SİVASSPORA SEMPATİ DUYAR AMA BELLİ ETMEZ NEDENMİ SİVASIN ADAMI ADAM GİBİ ADAMDIR GELENİ ADAMGİBİ KARŞILAR GEREKİRSE ALKIŞLARLA YOLCUEDER.YENSİN YENİLSİN KARŞIDAN HAKARET OLMADIKÇA KESİNLİKLE KİMSEYE SATAŞMAZ.SENİN ÇOK YORUMUNU OKUDUM GAYETTE OLUMLU MANTIKLI YORUMLAR YAZIYORSUN EYVALLAH.ŞİDİYE KADAR SANA KİMSE YANLIŞ Bİ LAFTA ETMEMİŞTİR YENERİZ YENİLİRİZ BU SPORUN KAÇINILMAZ GERÇEGİ.BEN BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM ÇÜNKÜ BURSA TARAFTARINA AŞIRI ŞEKİLDE KIZGINIM STEM OLSUN DİYE BÖYLE YAZDIM SEBEBİ YENİLMEMİZ FİLAN DEGİL BİZİ ZATEN BURSA YENMEDİ BİZ KENDİMİZİ YENDİK.ANCAK HEM GALİP OLACAKSIN HEMDE SANA LAF BİLE ETMEYEN TARAFTARA OLMADIK KÜFÜRLER EDECEKSİN YOK BÖYLE BİR İNSANLIK.ADAMGİBİ OYNADIN YENDİN TEBRİK EDERİZ EFENDİ GİBİ TAKIMINI DESTEKLER ÇEKER GİDERSİN.SENDEN DAHA FAZLA TARAFTARA SAHİP Bİ TAKIMIN TARAFTARINA KÜFÜR EDECEKSİN VE KİMSE SANA BİŞEY YAPMIYACAK.... BU SİVASLIYA YİGİDIYA HAS BİR ÖZELLİKTİR BAŞKA YERDE GÖREMEZSİN.SİVASLI KORKAKMI HAYIR SİZDEN KORKTULARMI HAYIR GERKTİGİ ZAMAN KAVGADA EDER KÜFÜRDE EDERİZ AMA GEREKMEDEN BUNU YAPMAYIZ.BU LAFLARIN SANA DEGİL KARDEŞİM KENDİNİ BİLMEZ TARAFTAR SANAN KÜFÜR EDEN BURSALI TARAFTARLARA.SİZ SİVASA İSTEDİGİNİZ SAYDA GELİN KILINIZA DOKUNULMAZ GERİ GİDERSİNİZ YA BİZ BURSAYA GİTSEK Kİ ZAMAN ZAMAN GİDERİZ SİZ AYNI İNSANLIKLA BİZE KARŞILIK VEREBİLİRMİSİNİZ ...MÜMKÜN DEGİL İŞTE FARKIMIZ BU BİZ ADAM GİBİ ADAMIZ SEVGİLERİMLEEEEE.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda pover58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.04.2012, 23:53   #49
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
40 yıldan fazla süredir süper ligde oynayan, türkiyenin 4. büyük kentinin takımı bursaspor ligde nal toplarken, biz iki kez üst üste şampiyonluğa oynayıp kıl payı kaçırdık...hepi topu bir şampiyonluğu var bursasporun, yani 200.000 nüfuslu bir trabzon kadar bile olamamışlar...bir kere bursalı arkadaşlar ilk önce bunu sorgulasınlar...

ikincisi...maçın henüz başında stadı savaş alanına çeviren, kendi kalecisinin üzerine sis bombası ve meşale atanların nesi taraftar? öyle ya taraftar dediğin döner bıçaklı olacak, kan akıtacak, ağzından ana avrat küfür eksik olmayacak...yakacak yıkacak...kadın çocuk demeyip saldıracak...böyle bir taraftarlık anlayışı hastalıklı bir ruh halinin ürünüdür ve bize uymaz...

bir diğeri...ben de sivaslı olup da istanbul takımlarının formalarını giyenlerden utanç duyuyorum...ama orası istanbul...ve üç istanbul takımının taraftarı da bursayı sevmez...bizi desteklemeleri ve aramıza katılmaları normal değil mi...adamları keseceğiz mi yani..ben trabzonspor formalı bir kardeşimizi gördüm bizim taraftarın arasında...eminim o çocuk sivaslı değil ve bizi desteklemeye gelmiş...mutlu oldum, sevindim...çünkü sivas taraftarı son derece olgun bir tavırla bağrına basmış...oysa o çocuk bursa tarafında olsa muhtemelen linç edilirdi...şimdi taraftarlık linç etmek mi??

taraftarımızın yeterli ilgiyi göstermemesi beni de üzüyor ama öylesi olacağına böylesi oldun daha iyi...
Bursaspor taraftar grubu(TEXAS) hakkındaki tesbitlerinizin bir çoğu doğru.Yanlız grubumuz son 3-4 yıldır tribünden bir çok olumsuz oluşumları kaldırabilmenin peşindedeler..Başarabildilermi ? bir çok maç adına evet...Neye göre kıyas yapıyoruz burda Tekxasın geçmiş yıllarıdaki sicili çok kötü ..Ogünlerden bu günlere baktığımızda iyiye gitme anlamında çok yol alındı...Yeterlimi elbette değil....Bizimkiler b. jımnastikle husumetlidir.Bunu bilmeyen yok ..Her yıl bu maçlar öncesi olaylar oluyor.Bursa düşmanı istanbul basınıda bunu temcit pilavı gibi milletin önüne koyarak bu nefreti arttırmaya çalışıyor..Bursda olan olaylarda Bursaya kesilen cezaya bakın aynı olaylar ilk yarıda b. jimnastik stadında oldu ikiside maçtan evvel olan olaylar hatta orada yaralanma da vardı ama bu konuda tv lerden hiç bir şey izlemedik..İzlenilende genelinin gösterilmediği klasik bölümler..Bu konuda b. jımnastıke ceza bile verilmedi...Çok fazla detaya girmeyeceğim belirtmek istediğim konu Texas tribünde sütten çıkmış akkaşık değildir ama sanıldığı kadar (en azından eskisi kadar) da agresif değildir...
Alt 16.04.2012, 00:23   #50
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞIM SİVASSPORA SEMPATİ DUYMAN ÇOK NORMAL ÇÜNKÜ HERKES SİVASSPORA SEMPATİ DUYAR AMA BELLİ ETMEZ NEDENMİ SİVASIN ADAMI ADAM GİBİ ADAMDIR GELENİ ADAMGİBİ KARŞILAR GEREKİRSE ALKIŞLARLA YOLCUEDER.YENSİN YENİLSİN KARŞIDAN HAKARET OLMADIKÇA KESİNLİKLE KİMSEYE SATAŞMAZ.SENİN ÇOK YORUMUNU OKUDUM GAYETTE OLUMLU MANTIKLI YORUMLAR YAZIYORSUN EYVALLAH.ŞİDİYE KADAR SANA KİMSE YANLIŞ Bİ LAFTA ETMEMİŞTİR YENERİZ YENİLİRİZ BU SPORUN KAÇINILMAZ GERÇEGİ.BEN BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM ÇÜNKÜ BURSA TARAFTARINA AŞIRI ŞEKİLDE KIZGINIM STEM OLSUN DİYE BÖYLE YAZDIM SEBEBİ YENİLMEMİZ FİLAN DEGİL BİZİ ZATEN BURSA YENMEDİ BİZ KENDİMİZİ YENDİK.ANCAK HEM GALİP OLACAKSIN HEMDE SANA LAF BİLE ETMEYEN TARAFTARA OLMADIK KÜFÜRLER EDECEKSİN YOK BÖYLE BİR İNSANLIK.ADAMGİBİ OYNADIN YENDİN TEBRİK EDERİZ EFENDİ GİBİ TAKIMINI DESTEKLER ÇEKER GİDERSİN.SENDEN DAHA FAZLA TARAFTARA SAHİP Bİ TAKIMIN TARAFTARINA KÜFÜR EDECEKSİN VE KİMSE SANA BİŞEY YAPMIYACAK.... BU SİVASLIYA YİGİDIYA HAS BİR ÖZELLİKTİR BAŞKA YERDE GÖREMEZSİN.SİVASLI KORKAKMI HAYIR SİZDEN KORKTULARMI HAYIR GERKTİGİ ZAMAN KAVGADA EDER KÜFÜRDE EDERİZ AMA GEREKMEDEN BUNU YAPMAYIZ.BU LAFLARIN SANA DEGİL KARDEŞİM KENDİNİ BİLMEZ TARAFTAR SANAN KÜFÜR EDEN BURSALI TARAFTARLARA.SİZ SİVASA İSTEDİGİNİZ SAYDA GELİN KILINIZA DOKUNULMAZ GERİ GİDERSİNİZ YA BİZ BURSAYA GİTSEK Kİ ZAMAN ZAMAN GİDERİZ SİZ AYNI İNSANLIKLA BİZE KARŞILIK VEREBİLİRMİSİNİZ ...MÜMKÜN DEGİL İŞTE FARKIMIZ BU BİZ ADAM GİBİ ADAMIZ SEVGİLERİMLEEEEE.
Sivaslının Sivaslılığın farkına vardığım için burada olduğumu daha önceden belirtmiştim.. Orada nasıl karşılanacağımız Sivaslının karakterini tüm konularda şüphemde yok zaten bunu çok iyi biliyorum...Dikkat ettiyseniz Bursaspor taraftarına kızan serzenişte bulununa tüm kardeşlerimin söylediği tek şey ''KÜFÜR EDİLMİŞ OLMASI''Bunun dışında ne bir kavga var nede en ufak bir olay..Ben burada bu konuda hiç bir kardeşime olumsuz anlamada karşılık vermemeye çalıştım..''Sizde bunu yaptınız'' demedim..Ama bu olay öyle bir noktaya geldiki sanki Bursaspor taraftarı ortada hiç bir şey yokken çıktı Sivasa küfür etmeye başladı..Yok böyle bir şey..Şunu çok net söylüyorum ki istenilirse araştırılsın küfür olayı ilk kez Sivasta Sivasspor Bursaspor maçında Sivassporlu üç beş taraftar olarak bile tanımlayamacağınız kişilerden ortaya çıktı..Bunu bizim tribündeki arkadaşlar(hala deplasman yapan)kişilerde teyit ediyor..Teksas durduk yerde böyle bir şeyle karşılaştığı zaman yanlışa yanlışla giderek küfürle cevap veriyor...Öylesine saçma öylesine gereksiz bir durumki kahrolmamak mümkün değil.Bizim b. jimnastikle olan husumetimiz Sivasla olsa o zaman dersin ki bunlarla bizim aramızda şu şu sebeplerden dolayı husumet var...Ama o da yok....Aslında bizler neyi atlıyoruz ki burası çok önemli..Sudan sebeplerden sebep olmayacak şeylerden bu aradaki diyaloğu bu noktalara getirmek aptallıktan başka bir şey değil..Çünkü ortada hiç bir şey yok..biri birine küfrediyor oda vay efendim sen gelince görürsün alıyor başını gidiyor....Gereksiz gereksiz olduğu kadarda saçma bence...
İkinci olarakta b.jimnstik dışında Bursaya gelen rakip takımların taraftarların çoğuna tribün liderlerimiz karşılar hatta yemek verir..Bunu bir programda kendiside söylemişti (selim kurtulan) Buna Diyarbakırspor taraftarıda dahil..
Söylediklerim içimdeki arzu istek Sivasspor taraftarı ile Bursaspor taraftarının her zaman iyi ilişkiler içerisinde olması içindir..Bu söylem sadece beni baağlar tabi...Yanlız şu anki mevcut durum sanıldığı kadar vahim değil..Net ortamında klavyeden tabiri caizsse sallayan çok delikanlı var (her iki taraf içinde) Bu ortamı dahada çok gerip aradaki anlaşmazlığı büyük bir sorunmuş gibi görülmesine yeterli oluyor..Ben aradaki anlaşmazlığın sorun olmadığına ve bunun önlenebileceğine ve hatta bunun da çok kolay olacağına inanıyorum..Hallolursa ne olur sevgi saygı paylaşılır ve bu paylaşıldıkça büyür...hallolmazsa ne olur ..yazık olur her iki tribünde durduk yere sebepsiz küfretmeye devam eder..

Etiketler
kadar, kafayla, nereye