Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Uefa Ceza Yağdırdı
Alt 31.05.2012, 09:38   #41
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Uefa Ceza Yağdırdı

Alıntı:
sibur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YAWW KARDEŞİM sen bu forumda neden dolasıyorsun bizene bursa takımının borclarından git kendı çöplüğüne..he bu sıtede misafir takım taraftarlarına da elbet yer var ama onunda bölümü farklı yerde.burada kendı takımının reklamını yapma ! madem sıvaslısın neden baska takım bayragına hızmet edıyorsun? madem bursalısın neden SİVASSPOR forumlarında gezınıyorsun? kımsın sen ?
ben şahsen migroarmis isimli arkadaşımızın yorumlarını keyifle okuyorum. burada olmasından da memnunum. bi rahatsızlığın varsa kendine sakla. migroarmis'in yaptığı yorum kalitesinin çeyreği kadar sen de yorum yap senin yorumlarını da okuyalım.

ayrıca burası özgür bir platform, isteyen gelir ilgi duyduğu konularda yorum yapabilir, sana ne???????
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.05.2012, 09:43   #42
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben SİVASSPOR aşığıyım Başka takım yalakası değilim...
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sibur'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.05.2012, 14:46   #43
MEVLUTHOCAOGLU
Yiğido

97 Mesajına 151 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 559 MEVLUTHOCAOGLU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

başka takımlar beni ilgilendirmiyor burada onlara açılan sayfaya yazık
MEVLUTHOCAOGLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MEVLUTHOCAOGLU'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.05.2012, 19:43   #44
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

bursaspor taraftarında nefret ediyorum,ama migroarmis misafirimız ıyı bır futbol takipçısı,laf gelmesin arkadaşımıza,
infial§ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı infial§'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.05.2012, 20:21   #45
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Tff'nin Avrupa kupalarına katılacak takımları bugün Uefa'ya bildirmesi gerekiyordu süre yarına kadar uzatılmış.Ortada dönen haberlere göre Fb'nin de Avrupa'ya gönderilmeyeceği söyleniyor.
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2012, 21:29   #46
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
YAWW KARDEŞİM sen bu forumda neden dolasıyorsun bizene bursa takımının borclarından git kendı çöplüğüne..he bu sıtede misafir takım taraftarlarına da elbet yer var ama onunda bölümü farklı yerde.burada kendı takımının reklamını yapma ! madem sıvaslısın neden baska takım bayragına hızmet edıyorsun? madem bursalısın neden SİVASSPOR forumlarında gezınıyorsun? kımsın sen ?
Hangi takımını tuttuğumuzu kimi desteklediğimizi burada bizi tanıyan herkes biliyor..Hep söyledim yine söyleyeyim ben sizin tarzınızla size cevap vermem..Bu benim doğamada aykırı üslubumada..Bursasporluyum Sivassporu canı gönülden destekliyorum..Bunun için size ve sizin gibi yaklaşan arkadaşlara bunu anlatmaya veya ispatlamayada ihtiyacım yok..Ve ayrıca burda Sivassporu destekleyen herkes bulunabilir..Bende destekliyorum ..Bizim burada bulunup bulunamayacağımızın kararını siz veremezsiniz..Eğerki buradaki admin arkadaşlarımız bize '' Bu forumun formatına aykırısınız gitmeniz gerekiyor ''derlerse seve seve gideriz..Ama bunun dışında hiç bir güç ne bizi Sivassporu desteklemekten vazgeçirebilir nede buradan göndermekten..Bu söylemim demogoji falanda değildir..Bizi burada yıllarca gördüğünüzü biliyorum...Edebimizi bozmadan elimizden geleni kafamızdan geçeni yazıyoruz.Hala neden bu tarz yaklaşılır anlama veremiyorum doğrusu....
Alt 31.05.2012, 21:31   #47
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Ve ayrıca Bursasporun reklemınıda yapmıyorum ..Her zaman Bursasporu konusmaktan kaçındım..Üstteki arkadaş Bursasporla ilgili bir soru sorduğu için cevaben yazdım..Kaynak göstererek..
Alt 31.05.2012, 21:51   #48
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1106 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Migro Armis nick adli bu genc arkadasimizin bu sitede fikirlerini beyan etmesi kadar dogal bir sey yok.Dikkat edilirse fikirleri ne Sivasspor´a zit bir görüs teskil ediyor ,nede taraftari oldugu takimi ön plana cikariyor.Su ana kadar yazdigi 900´ün üzeri mesajinda Sivasspor´u devamli ön plana cikaran bu genc arkadasimizin bu sitede fikirlerini Sivasspor taraftarlariyla paylasmasini memnuniyetle karsiliyorum.Keske Migro Armislerin sayisi cogalsa, ne kadar güzel .Karsindaki insana saygi gösterdigin sürece degerin artar.Renklerin pek de fazla önemi yok,önemli olan karsindaki baska renkleri benimsemisse ve girdigi ortamda onu renkleri icin degil iliman düsüncelere sahip oldugu icin onu benimsemisse problem nerede?
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.05.2012, 22:03   #49
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1464 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
.....Eğerki buradaki admin arkadaşlarımız bize '' Bu forumun formatına aykırısınız gitmeniz gerekiyor ''derlerse seve seve gideriz..
Gelin canlar bir olalım.... Pir Sultan Abdal (Sivas)

kürdü, türkü ne çerkezi
hep adem'in oğlu kızı
beraberce şehit gazi
yanlış var mı ve neresi?....
Aşık Veysel (Sivas)

Varlığında yokluğunda paylaşıldığı, herşeyin adaletli paylaşıldığı, kavgaların olmadığı, kinlerin nefretin olmadığı ve ayırmadan kayırmadan milleti birlikte kucaklayacak, Kürdünü Türkünü Alevisini Sünnisini, Çerkezini, Boşnağını bir araya getirecek bir heyecanı bütün yüreğimle taşıyorum... Muhsin Yazıcıoğlu (Sivas)

Kimseye ayrıcalık yapmadık yapmıyoruzda, Düşüncelerini paylaşmak isteyenlerin forum kurallarına riayet ettikleri sürece her kesime kapımızın daim açık olduğu gerçeğidir...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.06.2012, 02:13   #50
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ben SİVASSPOR aşığıyım Başka takım yalakası değilim...
Gardas kendinlen çelisiyorsun, sen asiksinda biz düsmanimiyiz. Sana baska takimi tut yada konus diyen yokki neden celallenirsin. Bursali arkadasimiz senden benden daha çok destek çikiyor bu siteye ve sagolsun bir dis bakis ile bize bizi anlatiyor.

Kimsenin yalakalik yaptigi yok, kaldiki kimsenin bunada ihtiyaci yok. Baska takima yalakalik yapacak olsak burda degil, baska yerde, bir çok spor sitesi var orda herkesin önünde yapardik.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivaslibey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
ceza, uefa, yağdırdı