Alıntı:
münihli_58 Nickli Üyeden Alıntı
aatif 10 numara degilmi kadirin yaninda ne isi var kivanc dururken? hayro sanki cok forma girerde bu sakatlik sonrasi ziya birakmaz yerini ve borjan düzeldiyse korcanda artik yedek ve ligde tek forvet oynayip yinede en cok gol atan takim biziz heralde trabzonun gol sayisi aklimda degil. Ve su lafferty gelse bile adam forvet degilmi sol kanatta ne isi var grosicki varken bence kadro yapmayi birakin önce transferler sonuclansin 2 forvet alacagimiza göre 2 forvetle oynariz abdülkadir, cihan, pedriel ve yeni gelen 2 forvetle sezon basindaki gibi cift forvet oynariz bursaya ne koymustuk be rasmussenle
|
- pedrielin ayrilmasi gündemde, iki forvet alacagiz diye böylece ilk 11 icin birsey demek degil.
- kroos 10 numara degilmi? niye schweinsteigerin yaninda oynuyor bayern münihte? gündogan 10 numara degilmi, niye kehl'in yaninda oynuyor dortmundda?
- xabi alonso san sebastiandan ayrilinca 10 numara degilmiydi? niye khedira'nin yaninda oynuyor?
- fabregas arsenalde 10 numara degilmiydi? niye xavinin yaninda oynuyor?
>>> defansif ortasahaya 2 oyuncu sürersen, biri defansif bir ofansif, biri süpürge, biri oyun kuruculuk yapar. modern futbol böyle. aatif bu pozisyonu oynayabilir diye düsünüyorum.
lafferty forvet degil, arastirsan, sol kanat forvet arkasi oyuncu. forvete sürebilirsin kesinlikle, ama kendisi glasgowda sol kanatta oynadi, grosicki ayrica satilmazsa bana büyük sürpriz olur. kampa katilacagini sanmiyorum, tatilden döndükten sonra takimi aciklanir... eminim degilim ama duyumlar bu yönde, ayrica bundan sonra kendisini sivassporda degil, daha büyük takimda görüyor, verim alabilmek dahada zor olacak.