Adam ingiltere de ispanyada kaliteli futbol oynanan ülkelerin güzel şehirlerinde top oynamış TÜRKİYEye gelirmi bilmem ama kendini kanıtlamış bir futbolcu SİVASSPORumuza gelmez die üzülerek düşünüyorum. Biz eneramoyu tutamadık bunu nasıl ikna edecez SİVASta yaşamaya...
arkadaşlar yapılan yorumlara bakıyorumda yaşından dolayı oweni beğenmeyen yiğidolar var eğer böyle bir şey varsa bence yaşı sorun olmaz adamın adı ve tecrübesi yeter ayrıca sivassporumuzun marka değerini arttırır geçmişte roberto carlosun fb ye gelmesi gibi bir şey bu o zamanlarda carlos yaşlı bitmiş okeye dönüyor gibi yorumlar yapıyorlardı adamın sadece ismi ve sattırdığı formalar yetti
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58sinan58'a Teşekkür Ediyor...
Adam ingiltere de ispanyada kaliteli futbol oynanan ülkelerin güzel şehirlerinde top oynamış TÜRKİYEye gelirmi bilmem ama kendini kanıtlamış bir futbolcu SİVASSPORumuza gelmez die üzülerek düşünüyorum. Biz eneramoyu tutamadık bunu nasıl ikna edecez SİVASta yaşamaya...
Elin Fildiş sahillisi Çine gidiyor ki Owen yeni macera arıyorsa Sivas tan iyi macera olmaz
Bazı arkadaşlar owen ın bize gelmesi durumunda çok sevinecegini , şehrimizin reklamı olacağını falan yazmış herkesin görüşüne saygı duyarım fakat ben o arkadaşlar gibi düşünmüyorum...Bizim belki maddi açıdan borcumuz yok o konuda rahatız fakat borcumuz yok diye de sadece ismi var diye son dönemlerinde formsuz ve müzmin sakat bir oyuncuya bu kadar para verecek lüksümüzün oldugunuda düşünmüyorum...
Atilla Abi nin yazdığı bir söz vardı "Takımlar ne zaman isme bakıp oyuncu transfer ederlerse batarlar " diye bu söz bu konuya tam uyuyor galiba...
Sakatlık yüzünden potansiyelini bir türlü ortaya koyamadı. Gelirse tarihi bir transfer yapmış oluruz. Fakat ben istenilen verimin alınacağını sanmıyorum. Owen gelsin, yanına 1 forvet daha alınsın
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
çok saçma geldi lakin en azından haberi yapılmasıda güzel hayırlısı olsun acilen takıma uyum sorunu yaşamayacak her iki macından birinde gol bulacak güçlü hızlı ve teknik iki ayağını kullanabilen bir forvet alınsın biraz fazla oldu galiba yarısına razı olsakda makbuldur
Bu Konuda selimdelen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...