Cevap: Maçı Değerlendirelim
Kart görme hastaligimiz gecen yildan devam ediyor.Hakem kartlarda son derece hakliydi.Adeta kasiniyoruz,kart görmek icin.Bu huyumuzdan vaz gecmek zorundayiz ilk hafta icin görülen kartlar fazla,hele Cenry´nin gördügü kart cocukca ve bir profosyonel futbolcuya yakismayan cinsten bir kartti.Antep ne yaptigini bilmeyen bir ugras icerisindeydi.Biz golü bulduktan sonra beraberlik icin o kadar cok zamanlari vardiki,bulduklari sanslar kullanmakta cok acemice hareket edince defansimizda ,bu sanslari onlara tanimiyinca galibiyet kacinilmaz oldu.Korcan göz doldurdu,günündeydi fakat oynadigi sürece daha iyi olacaktir.Navratil olmazsa ,olmazlardan bir oyuncu mutlaka ilk 11´de yer almasi gerekli bir oyuncu.Erman attigi koprnerle kilasini gösterdi ,Pedrielde gelen ortaya güzel bir vurus yapti.Eneramo yeterli antreman ve hazirlik dönemi gecirmemesine ragmen iyiydi.Atif´i ilk defa gördüm,gününde bir Eneramo bu Atif´la süperligde gol kirali olur.O nasil Atif top ayagina gectigi zaman yaptigi dirinpligler süper.Oyuna canlilik getiren bir oyuncu.Ic saha maclarinda cok canlar yakar.Daha Bernandimiz var,oda iyi olunca Bernand ,Pedriel veya Abdülkadir degistirmeli olarak oynatilirsa forvet hattimiz güzel.Tabiki Eneramo banko oynamak sartiyla.Yalniz ben bu Murat Akcay´in artik banko defansda oynama zamaninin geldigini düsünenlerdenim.Bu cocuk oynamali artik ilk onbire monte edilmeli gibime geliyor.Erhan ve Doga icin bir yorum yapmak henüz cok erken.Doga´nin daha iyi olacagini umuyorum.Mersin maci ic saha maci oldugu icin takimi daha iyi gözlemliyebiliriz.Yalniz Riza hoca´dan ricamiz Murat´ibu takima monte etmesi,birde Saban´i Sivas seyircisiyle tanistirmasi.Mersin macinda Saban´i görmek istiyoruz.BÖYLE OYUNCULARA SANS VERILMESI GEREKTIGINE INANIYORUM.Biraz güven ,bu gencleri kazanmamiza yeter.Bu takima gencleri eskileriyle harmanlayarak sahaya sürülürse bu takim büyük basarilarin altina imza atar bence.
|