Ben Bu Maçın Yüzde 80 İhtimali İle Berabere Biteceğini Savunuyor. En Kötü 1 Puan Alacağımızı Düşünüyorum.Şöyle Bir Değerlendirme Yapalım :
Sivasspor : 4 Haftada 5 Puan Ne Olduğunu Anlamadan G.antep'ten 3 Puan Aldı. Ortada Sadece Defans Oyunu Vardı. Sanki Geçen Seneki Sivasspor Değil Werner Lorant'lı TOY Sivasspor'du. Uzun Toplarla İleriye Çıktık Hep Ve Kaza Bela Bir Gol Attık.Sonra Geriye Çekilere Dakika Saydık.Maçı Böyle Bitirmeyi Başararak 3 Puanı Aldık.Bence Büyük Bir Başarıdır.!
2.Haftada İse 1.Yarı Süper Bir Sivasspor 3 Gol Bulan Ve Gol Yollarında Ne Kadar Etkili Olduğunu Gösteren Sivasspor. 2.Yarı Defans Hataları Olmasa Bence Bu Yılın En Zevkli En Çok Tat Veren Maçı Olmaya Adaydı. Yine'de İyidir Bir Puan ! Kazanamadıysak Kayıp'ta Etmedik.
3.Hafta İse Çok Durağan Bir Fenerbahçe Maçı Ben Anlamıyorum Maçı 90 Dk Seyrettim. Üstüne 2 Kere (TRT,LİG TV)'den Özetini İzledim Ortada Çok Durgun Bir Maç Var Millet İse Süper Bir Maç Diyor (Rıza Hoca , Aykut Hoca) Ne Fenerbahçe Oynuyor Ne Sivasspor Atıf'ın Atamadığı Gol Ve Mehmet Topal Füzesi. Sonuç Olarak Maç 0-0 Gerçekten Futbolumuz Kaos Yarattı Bende Ve Bu Şekilde Moral Aramaya Çalıştığımız Trabzon Maçına Çıktık.
Ben 1 Kere Bile Düşünmedim Sivasımızın Kazanacağını Maçtan Önce. Gelelim Maça Maçta Kadir , Erman , Ziya'nın Alışık Olmadığımız Performansına Rağmen Savaşcı Ve Güçlü Forvetimiz Eneramo, Alex Demem Atıfa Ayıp Olur (Kaç Kere Alex Depar Attı Ben Görmedim.) Topa Hakimiyeti Üst Düzey Atıf Ve Markaj'da Adam Bırakmayan Doğa'yla Trabzonspor'u Yeterince Zorladık. Kalemizde Gördüğümüz Gol Halil'in Çocuklarına Gösterebileceği Tek Jeneriklik Goldür. Almanya'da Yılın Bidon Adayı Golcüsü Halil Yedek Kalmaktan Bu Golle 3-5 Hafta Kurtulur. Sonuç Olarak 1-0 Kaybettik Ve Elimizden Gelenin Fazlasını Yaptık.
Gelelim Kasımpaşaya ;
Galatasaray Mağlubiyeti Ki Galatasaray O Maçı 90+'da Attığı Gol İle Kazandı. İki Takımda Hazır Olma Aşamasında Olduğunu Gösterdi. Vasat Üstü Bir Maçtı. Kimse Kasımpaşanın Galatasaray'ı Yeneceğini Zaten Düşünmemişti.
Ve Beklediğim Karşılaşmaları Karabükspor 2-1 İle Kazandılar. Hakkı Yenmez Temiz Bir Galibiyetti. Takım Oyunu Oynayacaklarını Gösterdiler Ve Yerli Futbolcularından Gelen Gollerle Maçı Kazandılar. Yine de Beklediğim Performans'ı Yakalayamadılar Derken.!!
Sanica Boru (Boru Gibiydi Hani

) Elazığspor Maçı Süper Bir Diziliş Ve Harcanan Paranın Bedeli KALU UCHE ! Ben İsaksson Transferini Pek Büyütmedim Ama Yıllardır Menajer Oyunlarından İyi Tanıdığım Bir Oyuncudur Uche. Mükemmel Organizasyonlar. Sadece Yabancı Oyuncularda Değil Yerli Oyuncularda Bu Sene İsimlerinden Çok Söz Ettirecek Bence Sonuç 3-0 Kasımpaşa Galibiyeti. Tam Puan Alan Bir Takım Ve Artık Uyumsuzluk Söz Konusu Değil.
Ve Son Maç Gaziantep Maçı Uche'ye Pintos'un Harika Katkısıyla Tam Bir Hücum Dersi Verdiler. Antep Ne Yapacağını Şaşırdı. Özer Hurmacı Çabuk Alışmış Yeni Takımına. Ya Ernst Ben Hep Futbol Felsefemde Alman Oyunculara 0 Teknik Özelliği İle Bakarım. (Mesut Hariç) Ama En İyi Özellikleri Disiplindir. Ernst Disiplin Abidesi Kaleci İsaksson'a Yorum Yapamam Heralde Tek Kelime İle Profesyönelliğin Zirvesidir İsaksson. Ve 3 Gol Mükemmel Oyun 9 Puan.!
SİVASSPOR 2 - 2 Kasımpaşa Maç Sonucu Tahminimdir. Mağlubiyet Beni Çok Üzer.. Neden Bol Gollü Bir Tahmin Diyeceksiniz Biliyorum. Çünkü İki Takımdada Forvetler Mükemmel Organizasyon Yapıyorlar. Defanslar İse Çok Zorlanacak Umarım Sivasspor Galip Gelir Ama Objektif Olarak Baktığımda Bu Sonuçun Aşağı Yukarı Çıkacağını Düşünüyorum SAYGILAR SELAMLAR ! (Alıntı Değildir.)