Cevap: Maçı Değerlendirelim
Takım sahipsiz başında hoca yok,Allah'a emanet gidiyoruz,geçen sezonun sonunda yaklaşık 3aylok kamp ve transfer dönemi vardı bu dönemde ne yaptık hiç bit şey rıza Efendi'nin Bjk macerasını tartıştık takıma doğru düzgün transfer yapılmadı takımla ilgilenilmedi Uğur kavuk,kadir pekmezci,sonradan gelen Adem koçak,erhan güven gibi kalitesi süper lig seviyesinde olmayan futbolcular ike kamikaze yaparak sezona başladık,rıza çalımbAy kendini geliştirmeyen sevimsiz pasif bir hoca oynatığı futbol yaptığı transfer ortada,Sivasspor Yönetimi'de ve taraftar da dahil bu kulüpte gram heyecan kalmamış,kale arkası havuz tribünü gs liler kapatmış burda kimin hatası varsa kınıyorum,Sivas emniyeti selamın aleykum ben geldim diyen gs taraftarını tribüne aldı bizi donumuza kadar arayan polisler aynı muameleyi dışardan gelenlere yspıyor mu,bence hayır,2 polisle tribünleri kamere ve foto makınasıyla fişleyen emniyet işini yaparken sivaslıya güçünü gösterebiliyor sadece,fener taraftarına peşkeş çekilen günlerinde gördük bu Günü'de yazıklar olsun,arma ve renkler bakıdir şahıslar tamamen geçicidir