Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Düşündüren tablo!
Alt 24.12.2012, 22:56   #41
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Düşündüren tablo!

Alıntı:
dedebali58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maça gitmek taraftarlığın bir göstergesidir,ancak 5-10 lira için bedavacılık yapmak bunu problem yapmak sivasspora ne kazandırır anlamış değilim.hava şartları takımın arka arkaya kötü maç yapması seyirciyi etkilemiş olabilir,ancak her zaman takıma sahip çıkmalıyız ligden düşersek bizden başkası ağlamaz,hatta kına yakan çoook olur
katılıyorum, ama bence Rıza Çalımbay'ın bu sezon taraftara karşı takındığı anlamsız tavır ve soğukluk da bence bunda etkili oldu..Taraftara işine baksın diyen, Doğa gitti diye adeta taraftara cephe alan ve Karabükte kendisini saatlerce bekleyen Yiğidoların nerdeyse yüzüne bile bakmayan Çalımbay, Elazığ maçından sonra neden tribünler boş diyor? Bu ne tutarsızlık bu ne mantık?

Ayrıca kimse merak etmesin gerçek taraftar zaten her koşulda gider ve Sivasspoa sahip çıkar, Rıza Çalımbay dedi diye değil sadece Sivasspor için gider..Yani kimse SİVASSPORDAN büyük değildir, vazgeçilmez değildir..
Alt 24.12.2012, 23:01   #42
ledig
Acemi Yiğido

40 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 ledig FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İstanbul'daki maçları takip ediyorum, Sivas'ta olsam her maça giderdim. Şu anda elden gelen bu kadar, umarım birgün bütün Sivaslılar Sivasspor'a destek verir.
ledig isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2012, 23:18   #43
avrupali yigido
Acemi Yiğido

avrupali yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 43 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 avrupali yigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivaslilar ne bu takimi nede bu baskani hak etmiyorlar. siyasi politikacilar gelince özel arabalarla otobüslerle havaalanina 15 bin kisi karsilamaya gidiyor ama sivasspor macina 5 lira verip gelmiyorlar. Internet cafelerde saatlerce oyun oynuyorlar sivasspor macina gelince 5 lira vermiyorlar. kahvehanelerde saatlerce sivasspor maci seyrediyorlar, kahve sahibine 15 lira cay parasi veriyorlar sivasspora 5 lira bile vermiyor. 1 mac bileti 1 paket sigara parasi bile etmiyor. Elestirmeye geldikleri zaman takimi begenmezler baskani begenmezler yönetimi begenmezler bazi partilerin kuslarini kaldirirlar yalakalik yaparlar........Utanin beyler utanin..bu takim cumhuriyetin kuruldugu memleketin takimi...bu takima siz sahip cikmazsaniz daha kötü yerlerde olur. elestirmeyi birakin DESTEKLEMEYE gelin.
avrupali yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2012, 01:49   #44
badboysefaa
Yiğido

badboysefaa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 205 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 badboysefaa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben karabük maçından hocanın taraftara soğukluğuna ve fener maçındaki ruhsuz oyunumuza çok sinirlenmiştim ve maça gitmeme kararı almıştım.Ancak bu kritik maçta takımı yanlız bırakmak rahatsız etti beni ve saat 12:30 da maça gitmeye karar verdim acaba bilet bulabilirmiyim?acaba maç başlamadan stada girebilirmiyim diye düşüne düşüne stada gittim.Gördüğüm manzara beni kahretti yazık şu maç belkide ilk yarıdaki en kritik maçımız ve stad bomboş belki dolar hadi dolacak derken ilk yarı bitti elazığ taraftarları gayet güzel takımlarına destek verdi biz sus pus oturup maçı izledik ne bağıran var ne heycan yaşayan.şöyle bir etrafıma baktım nerde bizim 2. ligde oynarkenki taraftarlarımız diye düşündüm 2. ligdeki maçlar düğün gibi bayram gibi geçerken şimdiki maçlarımıza bakıyorum cenazedeymişiz gibi maç izleniyor gerçekten çok üzüldüm ama durup düşünmek lazım bu taraftarı kim küstürdü?neden gelen yok?
badboysefaa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2012, 02:15   #45
ARMUT
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ARMUT Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sivasın en büyük eksigi gruplar ayrı ve sesleri çıkmıyo birleşmeleri lazım yönetiminde kale arkası biletlerini taraftar gruplarına 2 3 tlden satsa gitmicek adam olmaz heralde
ARMUT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2012, 06:37   #46
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

İşte bu noktada zaten taraftar ile seyirci arasındaki fark ortaya çıkıyor.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2012, 08:42   #47
yiğido gardaş
Acemi Yiğido

yiğido gardaş - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 511 yiğido gardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor 3i ligde mücadele ediyor,tarihi ve maçı hatırlamıyorum,ama soğuk ve karlı bir kış günü,kapalı türbinde 30-40 kişi var,açık türbinde 10 kişiyi geçmez,Cefakar ve vefakar sivas taraftarından bu kadar kişi maç izliyor,Ön sıralardan bağıran sesi tanıyorum,Tam o sıradada ilkindi ezanı okunuyor,Bizim cami imamı(hala sivasta imamdır)Ya hoca ezan okunuyor,cemaat seni arar,cemata ne diyeceksin diye sorduğumda,''gardaş cematta burda beraber geldik demezmi''Camii cematini toplayıp sivassporu yalnız bırakmayan hocama sevgiler.
yiğido gardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yiğido gardaş'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.12.2012, 19:33   #48
59yigido58
Tecrübeli Yiğido

152 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 59yigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar bu sorunun cevabı apaçık ortada alırsın iyi futbolcu iyi neticeler taraftar mest olur bir sonraki maçı iple çeker ama yönetimin bunlardan habersizmiş gibi vurdumduymaz tavrı oldukça bu seyirci yavaş yavaş uzaklaşıyor yakında 300 veya 500 kişiyle oynamak zorunda kalabilirler şapkalarını önüne koyup düşünsünle unutulmasınki şampiyonluğa oynadığımız senelerde her şehirde seyircimiz vardı fazlasıyla bülent uygunun kaprisleriyle o kadro tamamına yakını değişince küme düşmemeye oynamaya başladık
ya gir borca kur kadronu zaten kazandıkça fedarasyondan galibiyet primlerin gelecek ödersin fazlasıyla borcunu bunuda benmi söyleyim dilimde tüy bitti.
59yigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2012, 20:15   #49
Rallim58
Gast

Taraftarın düşünecek birşeyi yok, taraftar gereğini yapıyor...

Tabloyu, yönetim düşünmelidir...

Acaba neden? diye...
Alt 26.12.2012, 20:44   #50
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1020 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Yönetimin pekte derdindeydi işlerini tıkır tıkır yönetiyorlar taraftalarda seyirciler gibi sesini çıkartmasın çekirdek çitlesin küfür etmesin eleştirmesin istiyor bizim elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz hala yaranamıyoruz diyorlar

KAYNAK: Mehmet OFLAS (İFLAS) (ben böyle algıladım sizleri bilmem)

Etiketler
düşündüren, tablo