Hocamiz cok hakli, hakemin her hareketimize faul caldigindan dolayi tedirgin olan Kadir, Ugur, Pedriel Takimimizin superstarlari bu yuzden her Mac kotu performans sergiliyor.
Hakemin cok hatali Mac yonetmesinden dolayi kaleyi bulan ilk sutumuz dk 79da idi. Ben bu hakemlerin taaa
Neyse bu Bos laflardan sonra fazla detaya yaptigi yanlislara girmeden, Biri bana Riza Calimbayin teknik direktor olarak en ufak basarisini soylesin? Bi tane calistirdigi takimin soyle catir catir top oynadigini ornek versin. Sezon ortasinda civik civik Ben Bjk ile anlasmistim demesinin izahatini versin.
Bu adamin tek kredisi Sivasli olmasi peki t.direktor olarak gelmeden once Sivasa ne hayri dokundu bu adamin onu soylesin?
Begenmedigimiz Bulent Hocanin Sportif basarisi, goze hos gelen futbol anlayisi, oyuncu iliskilerini koyun bi kenara, onun %10u kadar sahiplense Sivasi Sivassporu suan cok farkli yerlerde olurduk..
Hakemlere bahane bulacagina otur rakipleri analiz et, takima 3 pas ustuste pas yaptir da ondan sonra bahane bul saga sola...