Cevap: Maçı Değerlendirelim
Böylesine önemli bir maçta bu kadar satılmışça, ucuzca bir faul çalınması ile resmen tarafını ve finale kimin gitmesini istediğini gösteren bir hakem ve fedarasyon izledik...Bu maç 2-0 iken isterse bir 45 dakika daha oynansın şu ahı gitmiş vahı kalmış ts denen takım bozuntusu hayatta gol atamazdı...Ancak böyle satılık böyle ş...siz böyle haysiyetsiz bir varlığın yardımıyla atabilirdi golü...1-0 olana kadar tam bir kör döğüşü vardı ts ye 0-0'a razı mısın deseler düdük çalmadan maçı bırakıp gitmeye hazırdı...1-0 dan sonra Atıfın liderliği ve mükemmel futboluyla ve bana göre akıllıca değişikliklerle 2-0 bulduk...2-0 olmadan tolunay aptalı ortasahadan Colmanı alınca hakimiyet bize geçti...Ademin girmesi doğruydu ama belki onun yerine erman veya kadir çıkabilirdi...2-0 dan sonra dediğim gibi ts asla bu takımla ve bu oyunla bize gol atamazdı ama o ş ..siz satılmış kanı bozuk hüseyin göçek devreye girdi...Ve işin garibi ve tsnin düştüğü rezilliği gösteren şu tabloya bakın: biz 2-1galibiyete sevinemiyoruz onlar 2-1 yenildiye seviniyor hatta sapara maç sonu diyor ki 2-1 yenilmemiz daha güzel oldu!
•Rıza hoca sonuna kadar itiraz etti ve direndi ve de sonuna kadar haklıydı böylesine kritik bir kupa maçında bu kadar ucuz ve tiksindirici bir faul nasıl çalınabilir? Bu faul ts nin sahasında olsa bize çalarlar mıydı?
•Son sözüm de o artist Sivas emniyetine: Sivas taraftarı maça yağmurlu diye şemsiye getirdiğinde bile suçlu olur, şemsiyesi alınır adeta yahudiler gibi didik didik aranır ama o tsli y..şaklar ne zaman buraya maça gelse yanıcı patlayıcı maddeyi meşaleyi poşet poşet içeri sokarlar...Ey emniye bu mudur sizin adalet anlayış? Siz anca tribüne dönüp Sivas taraftarını kameraya çekmeyi bilirisniz, ve o üniformayla anca hava atarsınız..Sizin de hepinize yazıklar olsun ve hem ligde hem kupada hakkımızı gaspeden hakemlere hakkımız zehir zıkkım olsun..
•Son bir not: Maç öncesi tsyi aynı ligdeki gibi rahat yeneceğimizi söylemiştim deplasmanda da turu geçecek skoru alacağız merak etmeyin, sadece devreye satılık i..neler girmezse..Ve ey sevgili yönetim artık biriniz de çıkın da adam akıllı ağzınızı açın şu ş..sizlere!!!