Cevap: Galatasaray-Sivasspor
sivassporla -gs arasındaki tüm maçları izledim gerek sivasda gerekse istanbuldaki maçları gözüMÜN önünden geçirdimde inanın abartısız söylüyorum,hiçbir maçta öyle eizim ezim ezilmedik,ya şanssızlıkla ,ya hakemlerle ,yada çok basit kendi hatalarımızla yenildik,tıpkı sivasdaki busezon oynadığımız maçta olduğu gibi ilkyarı belki 3 4 gol atacağımız takım atak bile yapmadan iğne deliğinden gol attılar FİLAN ne oluyorsa şans hep onlardan yana,hakemler hep onlardan yana oluyor,gs bumaça şaMPİyonluk maçı gözüyle bakıyor,belki kupayıda getirecekler,hakemlerde gs nin bu arzusunu yerine getiremek isteyecek ,sivasspor bu maçı kazanacak güçte ,eneramo,grosecki, atıf ,erman,borjan iyioynarsa drogbayla burakı tutabilirsek ço0k basit hatayla gol yemezsek ben iyi bir sonuç alacağımıza gs lilerin şampiyonluk kutlamalarını kursaklarında bırakırız gs ylede işimiz var sırayla hepşini halledeceğiz inş ben akşamki antep maçındaki gs yE fark atacağımıza inanıyorum FAKAT gs evinde çok hırslı ve dikkatli oynayacaktır
|