Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ÇALIMBAY İSTİFA!!!
Alt 09.05.2013, 00:24   #41
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: ÇALIMBAY İSTİFA!!!

Bu aşamada hocanın istifasını istemek, hele ki Karabük maçında hocayı istifaya çağırmak, Allah korusun takımı baltalamak olur, hiç hesapta yokken küme düşecek 3. takım biz oluruz.
İnşallah Karabük maçını alıp bütün stad hep bir ağızdan işte o zaman RIZA İSTİFA diye bağırırız.
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.05.2013, 00:28   #42
58musab58
Acemi Yiğido

46 Mesajına 94 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 58musab58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bir insanda onur olacak arkadaş taraftarın desteğiyle kazandığın bir ordu maçında çıkip taraftara hareket çekiyorsun küfür ediyorsun sonrada istifa ettim deyip üste çıkıyorsun Allahın adaleti böyledir takimin 1 haftada 10 gol yedi utanin be şimdi yappsana o delikanlılığı yokk ama ne gezer....AYRICA ÇOK DEGERLERİ RIZA YALAKALARI KEŞKE SİZ HAKLI ÇIKSAYDINIZDA BU TAKIM BU HALE GELMESEYDİ......
58musab58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58musab58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.05.2013, 00:35   #43
zaferbaba
Yeni Yiğido

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zaferbaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

beyler böyle yenildik diye riza hoca istifa denmez riza hoca bu takima istikrar getiricek önümüzdeki yil bu takim daha iyi yerlere gelicekdir.hemen istifa etsin diyoruz he kendisi istifa ederse tamam bisey diyemeyiz ama kötü bir sonucda sirt dönmemeliyiz istikrar icin riza hoca devam etmeli
zaferbaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda zaferbaba'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.05.2013, 00:38   #44
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 500 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takımın ilk yarıdaki futbolu iyiydi, fakat ne olduysa ikinci yarı oldu. Gol atalım diye bariz açıklar verdik. Bu ise Rıza Çalımbay'ın teknik kapasitesini gösterdi.

Maçın sonucu beni fevkalade üzdü! 4-0'a kadar maçın döneceğine ümidim vardı, fakat 4-0'dan sonra kahroldum. Utancımdan maçın devamını izleyemedim.

Şimdi bize bu utancı yarattışanlar acaba nasıl bakacaklar yüzümüze?

Teknik direktörden futbolcusuna, Başkan'dan yardımcı antrenörlerine kim varsa hesap soracağımız, hepsi hesap vermeli.

Resmen Trabzon taraftarına malzeme olduk!
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2013, 00:42   #45
zaferbaba
Yeni Yiğido

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zaferbaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

o futbolcular ve teknik dretörümüz zaten kahroldular en üzgün olanlar bence onlardir
zaferbaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı zaferbaba'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.05.2013, 00:49   #46
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Zor dönem nebicim bir Taraftariz yenilgi ´sonrasi Teknik direktöre yüklenmek yanlis. Eneramo gezinip Durdu grosicki birsey yapmadi defans ölu riza hoca kendisi mi cikip oynasin!
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2013, 00:50   #47
selimdelen
Tecrübeli Yiğido

selimdelen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 selimdelen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ne yazacagımı nasıl hakaret edeceğimi bilemiyorum hayatımda sivasspor u izlerken bu derece kendimi kötü hissetmedim mac satıldımı şikemi yapıldı rıza hoca oyuncularına sallayın bırakın oynamayın mı dedi mecnun baskan maça cıkın ama bir tane gol bile atmayınmı dedi sezon sonu hepınızı gonderecegızmı dedıler ne oluyor takım icinde nasıl bu kadar ruhsuz inancsız ve amacsız oynayabiliniyor 1 yersin 2 yersin 3 yersin 4 de ye 6 yemek ne haddinize bir gol atıcaklar diye ödüm koptu 6,1 olmaz der oldum son snler yazık bunun altında her ne varsa tenik adamından yönetime hatta başkanına kadar buna sebep olanların yanına kalmasın elbet onca sivassporlu insanların ahı tutar bu yanlarına kalmaz rıza hoca istifa etsede yönetim bu işi yapamadıktan sonra yine fiyasko olacak ALLAH sabır versin cümlemize tekrar güzel günler görmek nasip olur inş
selimdelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda selimdelen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.05.2013, 00:53   #48
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1054 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Elbeyliliyiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zor dönem nebicim bir Taraftariz yenilgi ´sonrasi Teknik direktöre yüklenmek yanlis. Eneramo gezinip Durdu grosicki birsey yapmadi defans ölu riza hoca kendisi mi cikip oynasin!
bu basit bir yenilgi değil: 6-0 ve tseden alınmış bi yenilgi...fakat oyuncular konusunda dediklerine de sonuna kadar katılıyorum...o ruhsuzlar, transfer sevdasına düşen adiler de bu takıma geri gelmesinler!
Alt 09.05.2013, 01:15   #49
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ARIZA nin zaten en bastan Sivasspora gelmesi saibeliydi , adam istemeye istemeye geldi , hele ikinci döneminde akli he besiktastaydi , adam mukavelesini bile ona göre yaptirtti, ama biz yönetim olarak göz yumduk , ya yönetim size soruyorum akli baska bir takimda olan adamdan sana ne fayda olur , zaten adamin simdiye kadar hic bir basarisi yok , neden halen beklediniz? ben sahsen bu adamin basarisiz olacagini en basinda tahmin etmistim ve aynende öyle oldu , adamda vizyon yok yetenek yok düsünce yok liderlik yok, adalet yok , ben olsam bu adamdan cok daha iyi Teknikdrektorluk yaparim , hic yapmasam acarim interneti bakarim taraftarlar ne düsünüyor , benim hatalarim neler acar bakarim , bu ne yaa , bu kadar cocuksu amatör bir teknikdrektör görmedim , bu adamda bu kafa yapisi oldugu muttetce hic bir zaman basarili olamaz
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2013, 01:21   #50
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Kimileri diyorki son iki mac var az daha bekliyelim , ya size soruyorum ARIZA olsa ne olur olmasa ne olur?? zaten 2 mac var ARIZA olsa yine yeniliriz bence ARIZA olmadan bu topcular daha iyi oynar birakinda iki macida teknikdrektorsuz oynasinlar, bakin görün iki galibiyet alinmassa yuzume tükürün bana hakarat edin ama(küfür etmeden tabi)
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Çalimbay, rezalet, İstİfa