Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rakip Belenenses
Alt 30.07.2013, 00:52   #41
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Rakip Belenenses

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Sivassporun hazirlik macina gittim , orada Abdulkadir Özgen'le 15 dakika konustum.

Bana cok soru sordu ben sevapladim , tabi bende sordum.

Abdulkadir dedimki Samsunspor'da kiralik gittin güzel goller atip iyi performans serfgiledin insallah Sivasspor'umuzda da aynisini yaparsin dedim , o insallah dedi , ve benim oynadiigim önceki takimalri sayarmisin diye sordu , bende Samsunspor'da kirlalik oynadin , ondan önce Sivasspor'daydin , Sivasspor'Dan önce Bucaspor'da ondan öncede Kayserispor da oynadin dedim , sonra daha sayim mi dedim yok yok yeter dedi.

Sonra büyük takim tutuyormusun , hayir dedim tek takim Sivasspor dedim, Baya fanatiksin dedi bana ,helal olsun dedi.

Sonra yandaki oyunculari sordu su o nerde oynuyor diye hepsini bildim , Cihan Özkara Forvet diyince, yok onun posizyonu degisti artik Sag bek dedi.

Özet görüntüyü izledim tekrar, gercekten Sag Bek gibi oynuyor.

Ayrica Ziya Erdal, Milan Borjan , Abdulkadir ile Abdurrahman Dereli formami imzaladi.
Morten nerden izledin özeti bizde izleyek
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2013, 01:02   #42
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1309 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Cihan ozkara sag bek mi
Alt 30.07.2013, 01:06   #43
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Cihan'ın şutları çok düzgündü bence adamın fizik ve teknik yönde eksiği var gidip sağ bek oynatmak adamın yeteneklerine ihanet bence.
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda noname87'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.07.2013, 01:23   #44
58hsn58
Tecrübeli Yiğido

58hsn58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 568 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI

Zaten cihani ilk hazirlik macindan beri sag bekte oynatiyor, bende kendi gozumle gordum, ilk basta sasirmistim zaten, ama bi bildigi vardir elbette
58hsn58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2013, 01:24   #45
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
noname87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cihan'ın şutları çok düzgündü bence adamın fizik ve teknik yönde eksiği var gidip sağ bek oynatmak adamın yeteneklerine ihanet bence.
...............Oyuncuyu o mevkide seyretmeden yorum yapmak doğru olmaz ama elinde Abdurrahman ve Uğur gibi yıllardır o mevkide oynamış oyuncu varken şapkadan tavşan çıkarmayı denemek herhalde çok doğru olmaz...Cihan'ı o mevkide oynatmak ne kadar doğru olur onu da oynadığı maçlarda göreceğiz..Yıllar önce John Benjamin Toscak da Bjk yı çalıştırırken Ertuğrul Sağlam' ı stoperde lig maçlarında oynatmış ve oldukça da basından eleştiri almıştı...Bunu neden yaptığını ancak kendisi biliyor..Ama herhalde elindeki mevcut sağbekleri beğenmiyor olsa gerek...R.Carlos Sivassporun maddi durumunu ve oyuncu kadrosunu bilerek geldi...Ülkemizde geçmişte sağ bek oynayıp sonradan forvet oynayan ve başarılıda olan oyuncular da var..Bekleyip göreceğiz...İstisnalar kaideyi bozmaz ...Her oyuncu dünyanın neresinde olursa olsun kendi oynadığı mevkilerde başarılı olur...R.Carlos mevcut sağbekleri beğenmiyorsa bir zamanlar R.Madrid de sağbek oynayıp milli takıma kadar yükselen vatandaşı Cicinho yu düşünecek....R.Carlos oturmuş bir takıma geldi;ondan bekleneni yapıp sivassporu istenen seviyelere getirmesini bekliyoruz..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2013, 01:24   #46
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hazırlık maçları gösterdi ki Roberto Carlos'lu Sivassporumuz 4 -1 -4 - 1 maçın gidişatına göre de 4 -1- 3- 2 dizilişine geçecek.

Kalede Borjan 4 Lü Defans Ziya - Ümit - Costa - A.Dereli Orta alan da Aatıf - Kamil - Adem - Kadir - Cicinho ve Burhan'dan olacak.

Takıma iyi bir forvet oyuncusu lazım Abdülkadir, Piech ve Cihan tek forvet oynayacak olan Sivasspor'da ligi kaldıracak oyuncular asla değil, Rengifo ise ne işe yarar anlamadım ne hazırlık maçlarında var nede antrenmanlarda bu adam nasıl hazır bir ligden gelmiş ilginç.
forveti de koyunca 12 kisi oluyoruz orta sahadan saydigin oyunculardan birini cilarirsan soylediklerine sonuna kadar katiliyorum
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2013, 01:35   #47
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 554 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
HALIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cihan ozkara sag bek mi
Evet ugur kavugunun acisini cikarticaz bu sene kardes 9)
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2013, 01:38   #48
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 554 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
noname87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir gun bizim sol beklerimiz boyle sut cekicek roberto carlosun sayesinde

buyur izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=3ECoR__tJNQ
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2013, 02:03   #49
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ilk Nijmegen macindan sonra takimi Belenenses macinda izleme imkanim oldum
ilk maca göre takim oldukca yerlesmis ideal 11 e baya yaklasilmis

Kalede Borjan olacagi kesin gibi performansi mac icerisinde oldukca iyiydi kalemiz emin ellerde

Geri dörtlüde Ümit oynayacagini ilk macta göstermisti yaninda tamda düsündügüm gibi Costa oynayacak

Costa bu macta izledigim kadari ile uzun zamandir aradigimiz Bilicadan sonra ideal süper bi stoper hem yer tutmasi hem zamanlamasi hemde top atmasi takimimiza hayirli olsun
Sagbek olarak Cihan baya alismis bir vaziyetde aldigi futbol altyapisi ona her pozisyonda kolaylikla görev yapma sansi veriyor.gecen mac ve bu mac gördümki Apdurrahman in bu takimda oynamasi oldukca zor 3. sagbek durumunda diye hissettim Ugur Akdemir sakatligi sebebiyle oynamiyormus

Orta sahada defansin önünde Adem görev yapti herzamanki profosyenelligi gibi her Zaman hazirim mesaji yolladi yerine giren Kadir tahmin ediyorum bu mactaki degisik sistem denemeden dolayi yedek olarak görev aldi 11 olacagindan hic süphem yok

Cicinho gibi bir Yildiz ismi seyretmekten bütün sivaslilar büyük zevk duyacaklar Carlos a ne Kadar tesekkür etsek böyle kaliteli bi oyuncuyu bize kazandirdigi icin saha icinde her an kalitesini hissettiriyor bizlerin seyirci iken dahi göremedigimiz 60 metredeki bos adamin tam ayagina ters top atmasini keyfle izleyip adama sapka cikaracaksiniz
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı yigido yakup'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.07.2013, 02:08   #50
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Roberto Carlos Sivasspor'u uçuracak inşallah, tüm taraftarlar olarak bu takımın kanatları olmalıyız.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
belenenses, rakip