Arkadaşlar hiç iç açıcı konuşmayacağım. Beşiktaşa yenilmek çok doğal ama dün geceki beşiktaş çok berbattı, ama biz küllen berbattık. Ya bu takım değil sonuncu malatyayı yenmek kayseriyi nerede yenecek. Bu ara takım oldukça formsuz ve kondüsyon çok eksik 15 dk maç oynuyor gerisi gelmiyor. Bu ara bundan sonra sivasın galibiyet göreceğine de inanamıyorum. Çok üzgünüm dün ki maçı seyrettikten sonra bunu anladım... Diyarbakırda malatyada rizede hepsi sivastan iyi takımlar. Eğer kalede de petkoviç olmasın avaraj takımı olurmuşuz. Arkadaşlar bu gerçeği görmemiz lazım. Doğru düzgün orta yapamıyorlar topu ayağa atamayan futbol sahasının bittiğini bile anlayamayan takım.. Vah vah çok üzgünüm ya çokk. Acilen orta sahayı toparlayacak kalla oynamadığı zaman yerine oynayabilecek futbolculara ihtiyacımız var. Ben UEFA hayalleri yapıyordum ama oda uçtu gitti. Hakemede yazıklar olsun Allah belasını versin keşke kırmızı göstermeseydi, o varken karşımızda 11 kişi vardı o çıkınca 20 kişi oldular ya. Herkese verdilerde bize sıktılar. Lanet olsun...
|