Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Alt 27.11.2005, 13:14   #41
Cem-Can
Acemi Yiğido

Cem-Can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Cem-Can ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BUGÜN GAZETELERDEKİ TÜM YAZARLARIN GENEL YORUMU SİVASLI FUTBOLCULARIN HAVALANDIKLARI YÖNÜNDEYDİ.BENCEDE BU ÇOK DOĞRU Bİ TESPİT DÜN GÖRDÜK 10 KİŞİLİK BJK BİZDEN DAHA ÇOK KOŞTU.HER PUAN KAYBINDAN SONRA ÖNÜMÜZDEKİ MAÇI ALIRIZ DİYİP SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİYORUZ GİBİ GELİYOR BANA....ELBETTE BİZ TARAFTARLAR İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ AMA YETKİLİ KİŞİLERİN GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALMASI GEREKİR
Cem-Can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2005, 13:50   #42
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1306 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
the_cem Nickli Üyeden Alıntı
BUGÜN GAZETELERDEKİ TÜM YAZARLARIN GENEL YORUMU SİVASLI FUTBOLCULARIN HAVALANDIKLARI YÖNÜNDEYDİ.BENCEDE BU ÇOK DOĞRU Bİ TESPİT DÜN GÖRDÜK 10 KİŞİLİK BJK BİZDEN DAHA ÇOK KOŞTU.HER PUAN KAYBINDAN SONRA ÖNÜMÜZDEKİ MAÇI ALIRIZ DİYİP SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİYORUZ GİBİ GELİYOR BANA....ELBETTE BİZ TARAFTARLAR İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ AMA YETKİLİ KİŞİLERİN GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALMASI GEREKİR

Evet hocamızın açıklamasıda bu yönde....Haftaya hocamız oynamayan ve taktiği uygulamayan futbolculara ceza vereceğini söyledi...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2005, 14:02   #43
Sarkdakikisla58
Yiğido

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sarkdakikisla58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yaziklar olsun almamiz gereken bir maci böyle kaybetmemiz beni cok üzdü
Sarkdakikisla58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2005, 14:14   #44
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar hiç iç açıcı konuşmayacağım. Beşiktaşa yenilmek çok doğal ama dün geceki beşiktaş çok berbattı, ama biz küllen berbattık. Ya bu takım değil sonuncu malatyayı yenmek kayseriyi nerede yenecek. Bu ara takım oldukça formsuz ve kondüsyon çok eksik 15 dk maç oynuyor gerisi gelmiyor. Bu ara bundan sonra sivasın galibiyet göreceğine de inanamıyorum. Çok üzgünüm dün ki maçı seyrettikten sonra bunu anladım... Diyarbakırda malatyada rizede hepsi sivastan iyi takımlar. Eğer kalede de petkoviç olmasın avaraj takımı olurmuşuz. Arkadaşlar bu gerçeği görmemiz lazım. Doğru düzgün orta yapamıyorlar topu ayağa atamayan futbol sahasının bittiğini bile anlayamayan takım.. Vah vah çok üzgünüm ya çokk. Acilen orta sahayı toparlayacak kalla oynamadığı zaman yerine oynayabilecek futbolculara ihtiyacımız var. Ben UEFA hayalleri yapıyordum ama oda uçtu gitti. Hakemede yazıklar olsun Allah belasını versin keşke kırmızı göstermeseydi, o varken karşımızda 11 kişi vardı o çıkınca 20 kişi oldular ya. Herkese verdilerde bize sıktılar. Lanet olsun...
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2005, 14:16   #45
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1306 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
superglam Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar hiç iç açıcı konuşmayacağım. Beşiktaşa yenilmek çok doğal ama dün geceki beşiktaş çok berbattı, ama biz küllen berbattık. Ya bu takım değil sonuncu malatyayı yenmek kayseriyi nerede yenecek. Bu ara takım oldukça formsuz ve kondüsyon çok eksik 15 dk maç oynuyor gerisi gelmiyor. Bu ara bundan sonra sivasın galibiyet göreceğine de inanamıyorum. Çok üzgünüm dün ki maçı seyrettikten sonra bunu anladım... Diyarbakırda malatyada rizede hepsi sivastan iyi takımlar. Eğer kalede de petkoviç olmasın avaraj takımı olurmuşuz. Arkadaşlar bu gerçeği görmemiz lazım. Doğru düzgün orta yapamıyorlar topu ayağa atamayan futbol sahasının bittiğini bile anlayamayan takım.. Vah vah çok üzgünüm ya çokk. Acilen orta sahayı toparlayacak kalla oynamadığı zaman yerine oynayabilecek futbolculara ihtiyacımız var. Ben UEFA hayalleri yapıyordum ama oda uçtu gitti. Hakemede yazıklar olsun Allah belasını versin keşke kırmızı göstermeseydi, o varken karşımızda 11 kişi vardı o çıkınca 20 kişi oldular ya. Herkese verdilerde bize sıktılar. Lanet olsun...
Hakem berbattı....Bütün ikili pozisyonlarda beşiktaşın lehine düdük çaldı....
hadi ya
Alt 27.11.2005, 14:20   #46
Yildizelili58
Yiğido

Yildizelili58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yildizelili58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart hadi ya

burda herkez icini döksün dertleselim ne dikkat edecegiz
biz SIVASSSSSSLIYIZ
HEM IYI HEM KÖTÜ ZAMANDA SIVASSPORUN YANINDAYIZ AMA
TEPKI ALMALARI DOGRU DUR ÖYLE OLACAK KI BIKERE DA YAPMASINLAR
COK BASIT BIR MAC TI
Yildizelili58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2005, 14:28   #47
Cem-Can
Acemi Yiğido

Cem-Can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Cem-Can ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ARKADAŞLAR FENERE YENİLDİK HAKEME YÜKLENDİK,ANKARASPORA PUAN VERDİK HAKEME YÜKLENDİK VE ŞİMDİ YİNE HAKEM HAKKINDA YORUMLAR YAPILIYOR.BEN DÜN TV DEN SEYRETTİM EVET HATALARI OLABİLİR AMA KÖTÜ NİYETLİ DEĞİLDİ HAKEM GÖRDÜĞÜNÜ ÇALMAYA ÇALIŞTI(ASLINDA BEN MAÇ ÖNCESİ YORUMLARINDA BU HAKEMİ HİÇ SEVMEDİĞİMİ SÖYLEMİŞTİM)MİLLİ MAÇTAN SONRADA AYNI YAYGARAYI YAPMIŞTIK HAKEM BİZİ BİTİRDİ DİYE,TÜM YENİLGİLERDE SUÇU HEMEN HAKEMLERE ATIYORUZ BENCE BU ALIŞKANLIĞI BIRAKIP GERÇEK DOĞRU TESPİTLER YAPARAK GEREKLİ ÖNLEMLERİN ALINMASINI SAĞLAYALIM
Cem-Can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2005, 14:32   #48
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Alıntı:
ARKADAŞLAR FENERE YENİLDİK HAKEME YÜKLENDİK,ANKARASPORA PUAN VERDİK HAKEME YÜKLENDİK VE ŞİMDİ YİNE HAKEM HAKKINDA YORUMLAR YAPILIYOR.BEN DÜN TV DEN SEYRETTİM EVET HATALARI OLABİLİR AMA KÖTÜ NİYETLİ DEĞİLDİ HAKEM GÖRDÜĞÜNÜ ÇALMAYA ÇALIŞTI(ASLINDA BEN MAÇ ÖNCESİ YORUMLARINDA BU HAKEMİ HİÇ SEVMEDİĞİMİ SÖYLEMİŞTİM)MİLLİ MAÇTAN SONRADA AYNI YAYGARAYI YAPMIŞTIK HAKEM BİZİ BİTİRDİ DİYE,TÜM YENİLGİLERDE SUÇU HEMEN HAKEMLERE ATIYORUZ BENCE BU ALIŞKANLIĞI BIRAKIP GERÇEK DOĞRU TESPİTLER YAPARAK GEREKLİ ÖNLEMLERİN ALINMASINI SAĞLAYALIM
Hakem televizyondan izlendiği zaman iyi gözükebilir tamam Sivasspor iyi futbol oymamamış olabilir ama ama ikli mücadelelerde bütün düdükleri Beşiktaş lehine çaldı...Oyuncularımızı oyundan düşürdü...Kırmızı kartlar göz boymasın...Ama tabiki yenilgi için mazaret olamaz...Çünkü biz dün berbat oynadık...
Alt 27.11.2005, 15:05   #49
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

evet BENCEDE BERBAT OYNADIK..BİRDE ÇOK RUHSUZ OYNAYAN FUTBOLCULARMIZ WARDI...ÖZELLİK M.DUMAN OYUNDAN ÇIKTIKTAN SONRA GÖZLE GÖRÜLÜR BİR DEĞİŞME OLDU TAKIMDA..LORANTIN MAÇ SONRASI YAPTIĞI AÇIKLAMADA DA FUTBOLCULARINDA LORANTIN TAKTİĞİNİ VE UYARILARINI DİKKATE ALMADIĞINI SÖYLEDİ...YAZIK OLDU AMA KAYSERİDEN ALACAĞIMIZ Bİ 3 PUAN BİZİ KENDİMİZE GETİRECEKTİR..

SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ...
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ...

SİVASSPOR YALNIZCA 4 EYLÜLDE OYNAMIYOR....
DEPLASMANDADA BİZ WARIZ....
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2005, 15:23   #50
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
gardaşım hakem 1 kırmızı kart gösterdi diye ki gözünün önünde oldu göstermesi gerekiyordu oda puan alıyor ama sonradan yaptığı (sırf kırmızı kartı affettirmek için) saçmalıkları görmedinmi her pozisyona aleyhimize düdük çaldı ve ilk gol pozisyonu adam kendini yere attı resmen faul verdi ve gol yedik. neyse tabiki hakemleride yenmemiz gerektiğine de inamalıyız. Umarım İnşallah düzelir ve eski havamıza gireriz.
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla