İlk yarı fena oynamadık ama Aatıf geçen haftaya göre sanki biraz havalanmış gibi geldi bana. Hep ben vurayıma gidiyor ve çok top harcıyor. Utaka ise halen hazır değil. Burhan sağda çok iyi. Kadir yine boıl keseden harcıyor, hiç doğru pas çıkartamıyor.
İkinci yarıda Taouil dışarı Grosicki sahaya olursa golleri buluruz. Hatta forvete Renginfo takviyesi bile düşünülebilir.
.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
İlk yarı fena oynamadık ama Aatıf geçen haftaya göre sanki biraz havalanmış gibi geldi bana. Hep ben vurayıma gidiyor ve çok top harcıyor. Utaka ise halen hazır değil. Burhan sağda çok iyi. Kadir yine boıl keseden harcıyor, hiç doğru pas çıkartamıyor.
İkinci yarıda Taouil dışarı Grosicki sahaya olursa golleri buluruz. Hatta forvete Renginfo takviyesi bile düşünülebilir.
Bu Takimda kim Gol atacak belli degil.
Ilk yari itubariyle
Utaka=> Cok kötü
Burhan=> Cok Top kaybetti
Atif => Cok bencil oynuyor
Mehdi => Bal yapmayan Ari gibi
Ya arkadaslar masalllah bu ne kondisyon yaa 90 dk press baskiiiii bravooo insallahh sezon sonuna kadar boyle oluruz inalah dusmeyiz cekisten tebriklerrrr yuruuu bee yigidoooo
Roberto karlos tercübeli futbolcu bunu ilk mactada ortaya koymuslardi insallah devamini bekleriz kazanmak bu oyunun hakkiydi zaten fakat ginede gool atmakta zorlaniyoruz bunun giderilmesi lagzim