Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.08.2013, 23:02   #41
Dua
Yiğido

Dua - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

188 Mesajına 380 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 580 Dua FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Aşkın yaşı yok derler.
Cicinho 'yu gördükten sonra anladimki Futbolunda yaşı yok.
Dua isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Dua'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2013, 23:08   #42
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 575 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ziya cok kotu oynuyor son 2 mac, roberto carlosumi oynatsak
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Sivasli010'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2013, 23:15   #43
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bence bugun cok sanslıydık. Konya ilk yarı cok net pozisyonları harcadı. İleride gene sıkıntımız var. Dikkat ettiyseniz Burhan defans arkasına sarkıp ilk golumüzü attı. Diger golumüzde duran toptan geldi. İleride bitirici vuruslarımızı gelistirmemiz gerekiyor. Defansta Costa yüregimizi agzımıza getirdi. Bunları göz önüne aldıgımızda her zaman sanslı olmayabiliriz. Ama sunu söyleyelim Carlos güzel takım yapmıs. Takımımızın Taraftarla bütünlesmeleri cok güzel. Rehavete kapılmadan iyi oynumuzu ligin tamamına yaymalıyız. Burhan Eserede ayrı bir parantez acacak olursak Eskişehirden beri izledigim bir oyuncuydu Gecen senede bize gelecekten Mersin kapmıstı. Transferini duyunca Ermanın gitmesine o kadar üzülmedim demiştim. Oynadıkları pozisyon farklı olsada Burhanda en az Erman kadar Sivassporumuza katkı yapacaktır. Son olarak Galibiyetimiz hayırlı ugurlu olsun TARAFTARLARIMIZA ve SİVASSPORUMUZA tesekkürler Bizlerin yüzünü güldükleri için.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2013, 23:16   #44
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 843 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Takım bazi eksiklerimize ragmen güzeldi ALLAH cc galibiyetlerimizin devamini nasip etsin amin
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2013, 23:31   #45
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

herşeey çok güzeldi utaka hazır değil dk. 70'den sonra döküldü resmen. kaleci borjan saatli bomba gibi ne zaman patlayacak belli değil çılgınlığı abartıyor bence borjan yerine korcan oynamalı grosickie yedekte olmalı dakika 70den sonra tam onun istediği ortam vardı.

maçın yıldıızı taraftar ve cicinho
Alt 25.08.2013, 23:31   #46
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1536 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Utaka da eneramo gıbı sac yoldurdu 2 haftadır oyuncu degısıklıgı ya yapmıyoruz yada cok gec yapuyoruz buna anlam veremedım oyuncular cok yoruldu degısıklık gerekıyordu

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2013, 23:33   #47
Playaz58
Acemi Yiğido

Playaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 185 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Playaz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ilk once 3 puani guzel oyunla aldigimiz icin mutluyum. Korkmadan, bilerek ve zeki ataklarla maci adeta domine ettik. Tempoya biz ayar verdik, tehlikeli olan taraf yine bizdik. Maci 90. dakika izledim ve gozlemledigim kadar Utaka daha takima alisamamis. Ileride bitirici bir forvetimiz olsaydi bu macin skoru daha degisik olurdu.

Tek tek oyuncu analizim soyle:

Borjan: Kalede guven veriyor. 2 net pozisyonu cikardi. Defansi organize etmesini biliyor.
Cicinho: Transfer haberinden sonra kotuleyenler vardi. En guzel cevabi sahada verdi. Takimi yonetti, ataklara cikti, akilli paslar verdi
Umit: Kendini gelistiriyor. Attigi gol guzeldi. Costa ile uyumlu gozukuyor fakat biraz daha hizli olsa tadindan yenmez.
Costa:Sert defans yapiyor. Yer tutmasini biliyor. Ayaga pas yaparak defanstan cikmasini biliyor. Guzel transfer
Ziya: 58 numarasi yakismis, umarim sonu diger 58 gibi olmaz. 2 Hazirlik macini izledim ve 2 lig macini izledim. Tam hazir gibi gozukmuyor. Gayreti var! Mucadelesi var! ama gelistirmesi lazim
Kadir: Emniyet sibobu!
Adem: Adem Kadir'in kosan fakat daha az teknik hali. Mucadele etti! orta sahada iyi isler yapti
Burhan: Teknigi iyi. Sag kulvari iyi kullandi, fakat macta cok gozukmedi
Chacheou: Cok kostu, mucadele etti. Sol ve sag taraflarda oynadi. Son vurus veya paslarini duzeltirse sanirim Sivas'ta pek fazla kalmaz.
Utaka: Ileride nerede durmasini biliyor, fakat takima tam olarak alisamamis.
Taouil: Kucuk ve hizli, paslari duzgun veriyor. Bilekleri hafif fakat bazen abartiya kaciyor. Takima oda tam isinamamis. Fakat kumasi olan bir futbolcuya benziyor.

Not: Bu takim hakkinda tam gorus en az 5 lig macindan sonra verilmesi daha sagliklidir.
Alt 25.08.2013, 23:37   #48
oNuR
Usta Yiğido

oNuR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

848 Mesajına 2.123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 oNuR BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Allah'ını seven Borjan'ı göndersin
oNuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2013, 23:43   #49
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Bugün çıplak gözle de izleyince anladım ki biz Erman'ın yerini dolduramamışız.Topu 3.bölgeye taşımakta sıkıntı çekiyoruz.Mehdi yetenekli futbolcu fakat sorumluluk almıyor.Rakip futbolcular arasında kayboluyor.İlk maçı olduğu için böyledir umarım.İlerleyen haftalarda daha çok ön plana çıkmasını ve Erman'ın yerini doldurmasını ümit ediyorum.

John Utaka bugün iyi değildi ancak bunu normal karşılıyorum.Utaka boş alanlarda etkili olan bir oyuncu.Çok iyi kapanan Konya karşısında etkisiz kalması son derece normal.

Evimizde Rengifo,Mehdi ikilisini deplasmanlarda ise Utaka,Grosicki ikilisini kullanmak daha akıllıca bir hareket olur.

Bugün bir kez daha gördük ki Borjan bu takımın kalecisi olamaz.Boş yere bu adamla yabancı kontenjanını doldurmak saçma geliyor bana.

Maçın yıldızları Ümit,Burhan ve Cicinho'yu başta olmak üzere tüm takımı tebrik ediyorum.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2013, 23:55   #50
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt

Alıntı:
Respect58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugün çıplak gözle de izleyince anladım ki biz Erman'ın yerini dolduramamışız.Topu 3.bölgeye taşımakta sıkıntı çekiyoruz.Mehdi yetenekli futbolcu fakat sorumluluk almıyor.Rakip futbolcular arasında kayboluyor.İlk maçı olduğu için böyledir umarım.İlerleyen haftalarda daha çok ön plana çıkmasını ve Erman'ın yerini doldurmasını ümit ediyorum.

John Utaka bugün iyi değildi ancak bunu normal karşılıyorum.Utaka boş alanlarda etkili olan bir oyuncu.Çok iyi kapanan Konya karşısında etkisiz kalması son derece normal.

Evimizde Rengifo,Mehdi ikilisini deplasmanlarda ise Utaka,Grosicki ikilisini kullanmak daha akıllıca bir hareket olur.

Bugün bir kez daha gördük ki Borjan bu takımın kalecisi olamaz.Boş yere bu adamla yabancı kontenjanını doldurmak saçma geliyor bana.

Maçın yıldızları Ümit,Burhan ve Cicinho'yu başta olmak üzere tüm takımı tebrik ediyorum.
Hocam bende aynen senin gibi düşünüyorum.Aslında tam Erman'lık kadro var elimizde.Keşke ayrılmasaydı.Umarım Gs'de forma şansı bulamaz ve devre arasında onu tekrar takıma dahil ederiz.Hem fazladan bir yabancı hakkımız doguyor hem de dediğiniz gibi Erman gerektiği yerde gerektiği sorumlulugu almasını biliyor.

İnşallah yönetim ne yapar eder Erman'ı kadroya tekrar katar.Erman'ın bizim icin ne kadar önemli bir 10 numara oldugunu simdi daha yeni anladım.

Etiketler
değerlendirelim, maçı