Cevap: Maçı Değerlendirelim
Ilk once 3 puani guzel oyunla aldigimiz icin mutluyum. Korkmadan, bilerek ve zeki ataklarla maci adeta domine ettik. Tempoya biz ayar verdik, tehlikeli olan taraf yine bizdik. Maci 90. dakika izledim ve gozlemledigim kadar Utaka daha takima alisamamis. Ileride bitirici bir forvetimiz olsaydi bu macin skoru daha degisik olurdu.
Tek tek oyuncu analizim soyle:
Borjan: Kalede guven veriyor. 2 net pozisyonu cikardi. Defansi organize etmesini biliyor.
Cicinho: Transfer haberinden sonra kotuleyenler vardi. En guzel cevabi sahada verdi. Takimi yonetti, ataklara cikti, akilli paslar verdi
Umit: Kendini gelistiriyor. Attigi gol guzeldi. Costa ile uyumlu gozukuyor fakat biraz daha hizli olsa tadindan yenmez.
Costa:Sert defans yapiyor. Yer tutmasini biliyor. Ayaga pas yaparak defanstan cikmasini biliyor. Guzel transfer
Ziya: 58 numarasi yakismis, umarim sonu diger 58 gibi olmaz. 2 Hazirlik macini izledim ve 2 lig macini izledim. Tam hazir gibi gozukmuyor. Gayreti var! Mucadelesi var! ama gelistirmesi lazim
Kadir: Emniyet sibobu!
Adem: Adem Kadir'in kosan fakat daha az teknik hali. Mucadele etti! orta sahada iyi isler yapti
Burhan: Teknigi iyi. Sag kulvari iyi kullandi, fakat macta cok gozukmedi
Chacheou: Cok kostu, mucadele etti. Sol ve sag taraflarda oynadi. Son vurus veya paslarini duzeltirse sanirim Sivas'ta pek fazla kalmaz.
Utaka: Ileride nerede durmasini biliyor, fakat takima tam olarak alisamamis.
Taouil: Kucuk ve hizli, paslari duzgun veriyor. Bilekleri hafif fakat bazen abartiya kaciyor. Takima oda tam isinamamis. Fakat kumasi olan bir futbolcuya benziyor.
Not: Bu takim hakkinda tam gorus en az 5 lig macindan sonra verilmesi daha sagliklidir.