Cevap: Sivasspor-Eskişehirspor maçı tahmin ve yoru
anadolu takımları içerisinde gerek kadro kalitesi olarak gerekse,hocası ve oynadığı oyun olarak eskişehir ön plana çıkıyor,ligdede bjk yle birlikte en iyi futbolu oynayan takım eskişehirspor,sivassporun halaa eksiklikleri devam ediyor,şöyle 2 takımı gözümde tarttığım zaman eskişehirin daha güçlü takım olduğuna inanıyorum,kalecileri iyi defanslarıda ,ortasahada erkan zengin, tello,n diaye gibi kaliteli elemanları var,forvette necati,kamara ,bienvenü gibi yakaladımmı affetmiyen forvetleri var,bizim halaa forvetimiz piyasada yok ,yeni alınan CABBAR hazırmıdır ?oynarmı oynamazmı oynarsa iş yaparmı ?bilmiyoruz, ben sivassporun da iyi takım olduğuna inanıyor ve güveniyorum,eskişehirden aşşağı futbol oynamayızda ,golcü sorunu ve kaledeki sorun devam ediyor,yinede zorda olsa eskişehiri yenecek kapasitedeyiz bu ligin en zor 2 takımınıda yenmemiz gerekiyor,atıfa,burhana,mehdiy e çok güveniyorum,ortasahada ka<dir ve ademin üstünlük kurması gerekiyor,utakanında artık kendini göstermesi gerekiyor,korcan bana güven vermesede ben eğer yeni golcü oynatılmıyacaksa ,yabancı hakkınınn groseçki yada mehdiden yana kullanılmasından yanayım,zor maç olacağı kesin taraftarın desteğiyle zoru başaracağımıza yeneceğimize inanıyorum
|