Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Aydın Karabulut
Alt 16.04.2014, 20:33   #41
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Aydın Karabulut

Alıntı:
atabey58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizim bu taraftarı anlamıyorum ya kardeşim bırakın gidin ya, ne biçim insansınız siz. adam süper oynuyor canıyla başıyla oynuyor hala aydınla uğraşıyorsunuz yazıklar olsun diyorum yeter artık birazda yapıcı olun ne var.....
futbolcu iyi oynadığı zaman iyi güzel baş tacı ederiz kötü oynadığı zaman ağza alınmadık küfürler ederiz ana avrat dümdüz gideriz sivasında böyle bir taraftar pardon çekirdekçi tayfası var
Alt 29.04.2014, 23:07   #42
kadir00058
Acemi Yiğido

kadir00058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

42 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 481 kadir00058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

, Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferi için futbolcunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardı. Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayarak taraftarlarını üzenBursaspor, Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferi için futbolcunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardı.'da, yönetim kurulu, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarına erken başladı. Olağanüstü genel kurul kararı alan Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetim kurulu, sezon sonunda Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek Aydın Karabulut'un menajeri Erdem Karagöl'ü transfer görüşmesi yapmak üzere Bursa'ya davet etti. Yeşil-beyazlı yöneticiler, görüşme sonunda Karabulut'un 3 yıllığına transferi konusunda Karagöl ili prensipte anlaştı. Bursasporlu yöneticilerin birkaç gün içinde bu transfer için oyuncunun menajeriyle ön sözleşme imzalayacağı bildirildi. - See more at: http://m.ligtv.com.tr/haber/aydin-ka...-bursa-yolunda.. eger bu haber dogruysa hem aydinaa hemde bizim bunca zaman bekliyen yönetime yaziklar olsun
kadir00058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2014, 23:14   #43
Rallim58
Gast

Alıntı:
kadir00058 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
, Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferi için futbolcunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardı. Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayarak taraftarlarını üzenBursaspor, Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferi için futbolcunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardı.'da, yönetim kurulu, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarına erken başladı. Olağanüstü genel kurul kararı alan Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetim kurulu, sezon sonunda Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek Aydın Karabulut'un menajeri Erdem Karagöl'ü transfer görüşmesi yapmak üzere Bursa'ya davet etti. Yeşil-beyazlı yöneticiler, görüşme sonunda Karabulut'un 3 yıllığına transferi konusunda Karagöl ili prensipte anlaştı. Bursasporlu yöneticilerin birkaç gün içinde bu transfer için oyuncunun menajeriyle ön sözleşme imzalayacağı bildirildi. - See more at: http://m.ligtv.com.tr/haber/aydin-ka...-bursa-yolunda.. eger bu haber dogruysa hem aydinaa hemde bizim bunca zaman bekliyen yönetime yaziklar olsun
Kimsenin elini kolunu bağlayıp zoraki imza attıramazsınız ki...

Sivasspordan ayrılıp pişman olmayan bir tane futbolcu var mı?..

Bu transferin gerçekleşeceğini düşünmüyorum, olsa dahi kendi düşen ağlamaz... Futbolcusunun alacağı olmayan tek kulüpten kim ayrılmak ister, ayrılırsa da kendi bilir demek lazım...

Olayın Yönetimle ilgisinin olduğunu düşünmüyorum...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.04.2014, 23:19   #44
kadir00058
Acemi Yiğido

kadir00058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

42 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 481 kadir00058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kimsenin elini kolunu bağlayıp zoraki imza attıramazsınız ki...

Sivasspordan ayrılıp pişman olmayan bir tane futbolcu var mı?..

Bu transferin gerçekleşeceğini düşünmüyorum, olsa dahi kendi düşen ağlamaz... Futbolcusunun alacağı olmayan tek kulüpten kim ayrılmak ister, ayrılırsa da kendi bilir demek lazım...

Olayın Yönetimle ilgisinin olduğunu düşünmüyorum...
Elini kolunu belki baglayip imza attiramasin abi ama adami kosa kosa imza attirmaya yönelik sözlesme sunabilirsin..yani biraz daha iyilestirme yaparsin bu seneki oynadigi futbolada bunu hak ediyor..heleki türk ve sivasli olan bi futbolcu bizim icin dahada önemli seneye bu kadroda kalmali ins dedigin gibi yalan haberdir bizde bu satirlari bosuna yaziyoruzdut abi.
kadir00058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kadir00058'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.04.2014, 23:30   #45
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt

Ben kesinlikle yönetim kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.Çünkü bu adam seneye Avrupa oynayacağını bildiği halde Bursaspor'a gidiyorsa kendi bileceği iştir.

Kendi düşen ağlamaz.Önünde Erman Kılıç,Eneramo örnekleri var...
Alt 29.04.2014, 23:35   #46
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Aydin Karabulut'un menejeri Erdem Karagöl ..

Insallah takimda kalir, Roberto Carlos varken ne isi var Bursada ?
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bursaspor ilk bombayı patlattı!
Alt 29.04.2014, 23:42   #47
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Bursaspor ilk bombayı patlattı!

Yeşil-beyazlılar, Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferini bitirmek üzere...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferi için futbolcunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardı.
AA'nın haberine göre, ligde bu sezon istediği sonuçları alamayarak taraftarlarını üzen Bursaspor'da, yönetim kurulu, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarına erken başladı.
Olağanüstü genel kurul kararı alan Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetim kurulu, sezon sonunda Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek Aydın Karabulut'un menajeri Erdem Karagöl'ü transfer görüşmesi yapmak üzere Bursa'ya davet etti.
Yeşil-beyazlı yöneticiler, görüşme sonunda Karabulut'un 3 yıllığına transferi konusunda Karagöl ili prensipte anlaştı. Bursasporlu yöneticilerin birkaç gün içinde bu transfer için oyuncunun menajeriyle ön sözleşme imzalayacağı bildirildi.

TRT SPOR - Kaynak: AA
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2014, 00:04   #48
Rallim58
Gast

Aydın Karabulut'un Bursaspor'a transfer olayı, Aydın'ın içinde kalan geçmişteki bir uktedir. BJK'da iken yaşanılan olayın uzantısıdır. Aydın tercihini Bursaspordan yana kullanacaksa yapacak birşey yok demek lazım...

Yine söylüyorum, Sivasspordan ayrılan bütün futbolcular pişmanlıklarını dile getirmişlerdir, Aydın'ın da bu pişmanlığı yaşayacağını görüyor gibiyim...

Maaşını, primini, alacaklarını günü gününe veren tek kulüpten ayrılmak akıl tutulması olsa gerek...
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.04.2014, 00:08   #49
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 580 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aydın Karabulut'un Bursaspor'a transfer olayı, Aydın'ın içinde kalan geçmişteki bir uktedir. BJK'da iken yaşanılan olayın uzantısıdır. Aydın tercihini Bursaspordan yana kullanacaksa yapacak birşey yok demek lazım...

Yine söylüyorum, Sivasspordan ayrılan bütün futbolcular pişmanlıklarını dile getirmişlerdir, Aydın'ın da bu pişmanlığı yaşayacağını görüyor gibiyim...

Maaşını, primini, alacaklarını günü gününe veren tek kulüpten ayrılmak akıl tutulması olsa gerek...
NE ENERAMOLAR NE SEZER BADURLAR NE BLİCALAR NE İBHRAHİM DAĞŞANLAR NE ERMAN KILIÇLAR
geldi geçti SİVASSPORDA hepsi 10 numara 5 yıldız oynadı ama gittiklerinde günden güne eridiler
MEHMET YILDIZ BALİLİ HAYRETİN YERLİKAYA PETKOVİÇ AKIN gibi bizi satmayan oyuncular lazım BLİCAYI o sezon bülent uygun gönderdi bu sözüm ona değil diğer yukarıda tüm saydığım oyuncularadır...

Aydın aklını başına al...
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı bahbaba58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.04.2014, 00:09   #50
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK

gıden gıder .kımler gıtmedı kı .efsane kadro daıldı aydın gıtse ne olur
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aydın, karabulut