--->: KAN BAĞIMIZ... KAN BAĞIŞIMIZ...
Aslinda cok onemli bir konu,Allah kimsenin basina vermesin ama gun gelir bize veya yakinimiza acil kan lazim olur. Zamanin darligi veya baska bir sorundan dolayi kan bulmak cok zor olur. Benim kan gurubum A rh + lazim oldugu an dusunmeden kosarim. Yalniz aklima bir konu geldi. Her goreve kosan Rustu Elmas kardesim Her ulkede avrupa icin soyluyorum bir sorumlu secilse ve bu sorumlu kiside tum uyelerin telefonlari ve kan guruplarinin bilgisi olsa hemsehrilerimize kan lazim olunca direk bu kisi aranip sorun cozulse iyi olmazmi.Herkesin malumudurki son yillarda hastaliklardan dolayi temiz kan bulmak zor veya riskli. Sivaslilar olarak boyle bir isi ilk sefer biz baslatsak acaba olurmu.Allaha sukur dunyanin her ulkesinde ve sehrinde sivasli var. Veya sitemizde bir bolum acip tum uyelerin kan guruplarini yazan bir yer olsa lazim olan o bolume cagri yapsa bir sorumluda ihtiyaci olani kan verebilecek en yakin kisiyle bulusmasini saglasa.
Bilmiyorum benimki sadece bir oneri bir dusunce daha kolay yolu ve fikri olan arkadaslarda gelistirebilir.