Maçta göze çarpanlar : Takımın maça tam konsantre ile mükemmel başlaması ve zorlanmadan direk organize ataklar ile akın akın gitmesi çok önemli. İstanbul takımları bile lig maçlarında bazen maça çok organize başlayamıyor ama biz bütün İstanbul takımları kadar her maça galibiyet parolası ile çıkabilen, Maç içerisinde futbolcuların yüksek özgüveni ile kaliteli pas organizasyonları yapabilen bir takım oluyoruz. Olduk demedim çünkü her hafta takımımız üzerine bir şeyler koyuyor.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Maçın mutlak hakimi zaten bizdik. İlk yarı tamamen bizim üstünlüğümüz ile geçti 2. yarı 2.golü atmadan önce sanki biraz Kayseri topla fazla oynar bizim kale önüne gelir gibi oldu ama Korcan ve defansın ilk yarıda hiç top gelmemesine rağmen dikkatini hiç bozmadan oyuna vermesiyle bu pozisyonlarda herhangi bir talihsizlik yaşamadık. Bu şekilde oyunumuzun üstüne koya koya ilerlediğimiz takdirde bu ligi ilk 5te kesinlikle bitirebiliriz.
Maçın en iyisi kimdi : Bu maçta herkes ama herkes çok iyiydi. Ama sıralama yapacaksak Aatıf ve Cicinho en iyi iki oyuncuydu.
Maçın en kötüsü kimdi : Bazen takımın hepsi iyi ama şu oyuncu biraz sönük kaldı yazıyorum ama bu maçta gerçekten sönük kaldı diyebileceğimiz bir oyuncu olmadı. İlk 7 hafta kadroya bile giremeyen Navratil en önemli özelliği olan çalışkanlığı ile 2 haftadır çok fazla sırıtmadan oynayabiliyor, bu takım olmak adına çok önemli.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hakem hakkında olumsuz bir görüşüm yok hatta biz bizeyken dürüst olalım. Yasin'in golü gördüğüm kadarıyla Ofsayt değildi ama hakem saymadı. Bizim son 2 senede hakemlerden canımız çok yandı, kimse kusura bakmasın bizim içinde böyle şeyler olabilir, hatta olmalıdır da
Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Carlos Utaka-Burhan değişikliğini çok iyi yaptı bende onu bekliyodum. Bazen çok doğru bazen çok saçma işler yapan Kadirîn yerine Mehdi girmesi de doğru. Ve her zmanki noktaya geliyoruz HAKAN ARSLAN. Bu çocuk oyuna neden hep 88'den sonra giriyor anlamıyorum. İlk 11'de Adem'in yerinde oynayabilecek bir kapasiteye sahip ama Büyük ihtimalle fiziğinden dolayı güçsüz düşebilir diye Hoca oynatmıyor, yinede daha çok zaman almalı diye düşünüyorum