Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 29.11.2013, 22:18   #41
ayhandemir58
Acemi Yiğido

ayhandemir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ayhandemir58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bence şunu bunu-şöyle olsaydı-böyle olsaydı yı bırakalım.Bu bir iş kazası.Futbolda bunlar var.Yalnız Atifin kulağını çekmek gerekir diye düşünüyorum.
ayhandemir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ayhandemir58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.11.2013, 22:20   #42
svsli585858
Yiğido

svsli585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 185 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 svsli585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçta göze çarpanlar : takımın isteksiz oyunu ve arka arkaya 4 pas yapamamamız.

maç hakkındaki genel görüşleriniz neler : maça ik takımda kontrolllü başladı rakip uzun toplarla savunma arkasına diarra yı kaçırmaya çalıştı ve nitekim golüde öyle buldular...bize gelince paslı oynamaya çalıştık ama 4 pas arka arkaya sayamadım hatalı pas rekoru kırdık.

maçın en iyisi kimdi ? : aydın karabulut

maçın en kötüsü kimdi ? : utaka-djebbour-aatıf-burhan

hakem hakkındaki genel görüşleriniz neler ? : hakeme çok iş düşmedi rakip golleri bulunca onlara gol attırma çabasına girmedi !

roberto carlos un hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ? : yerinde hamleler yaptı ama takım olarak çok kötü olduğumuz için fayda sağlayamadılar.
svsli585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2013, 22:21   #43
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivassporun yedek kadrosunun yetersizliği bu maçta açıkça gözüktü..Sivasspor bugün oynayan kadroyla ligde sürekli oynasa kesinlikle bugünkü kadro küme düşmeye oynar...Devre arasında yolların ayılması gereken oyuncular açıkça gözüktü...R.Carlos Utaka ya nasıl bu kadar dak. sabrediyor anlamış değilim...Herkesin beğendiği Mehdi kardeşe devre arasında güzel bir pasaport verip İskoçya ya geri gönderilmeli..İlerleyen haftalarda böyle giderse daha daha da kötü Mehdi izleyebiliriz...Bu formuyla Utaka bu takımda oynarsa Grosecki haydi haydi haydi oynar..2.yarı Grosecki oyuna girdikten sonra takımın kanat ataklarını yaptığını gördük..Abdurrahman gibi ağır Alman tankının bu takımda ne işi var...Orta sahada bugün hiçbir şey üretemedi...Girdiğimiz 1-2 pozisyon dışında ligin en kısır maçlarından birini oynadık...Ben Carlosun yerinde olsam 2. yarı Utaka yı çıkarıp sol tarafa Eren i alır;Aydın ı da ileri uçta oynatırdım..En azından Aydın gerçek mevkisinde takımın hücum gücünü artırırdı..Bugün Jebbur da fazla ortada gözükmedi...Atıf ı iyi marke ettiler;Atıf ı kaleye fazla da yaklaştırmadılar...Ben defanstaki Murat ve Navratil e fazla bir şey söylemiyorum...İlk gol Abdurrahman ın kanadından geldi;bu golde Diarra nın büyük becerisi de vardı..2.golde Aydın geri dönemdi;kademeye giren oyuncumuz da topu kontrol edemeyince Emrah ın gol atması çok kolay oldu..Bu golden sonra oyuna Grosecki girdi ama iş işten geçmişti...Bu maç bizim için umarım iyi bir ders olur..Devre arasında bu takıma 2-3 tane ilk 11 oynayacak kapasitede oyuncu alınmalı..Yedek kadroya da 2 tane iyi takviye yapılırsa en azında zirveden kopma durumumuz olmaz..Bu takımın orta sahada iyi bir 10 numaralı beyine ihtiyacı var..Eğer Holman kiralanırsa ya da Sezer alınabilirse bu takıma büyük katkıları olur...Yurt dışından da eğer takımda en azından 2. yarıları oynayıp katkı yapacak 1-2 oyuncu alınabilirse bizim için çok iyi olur..Alınacak oyuncular 17-18 yaşında değilde 21-22 yaş civarı olursa en azından kadroya girme şansları olur...Bu maçın süratli bir şekilde unutulup bjk maçına çok iyi hazırlanmalı;bjk maçından alınacak 1 puan bile altın değerinde olur....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.11.2013, 22:23   #44
batur0658
Yiğido

124 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 475 batur0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar hemen lutfen diyorum carlosa tepkilere baslamayalim hatirliyorum kasimpasa macindan sonrada carlosa burada cok sey soylenmisti .hic gerek yok buyuk takimlar yenilebilirler iyi gunler biz sivassporlulari bekliyor(ayni seyleri kasimpasa macindan sonrada soylemistim yineleyeyim dedim sozlerimin arkasindayim.... )
batur0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2013, 22:23   #45
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

SIVASSPOR 0 3 HALIS OZKAHPESPOR !!!!!
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2013, 22:25   #46
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

bu hafta takımımız iş kazası yaptı böyle maçlarda olacak yanlız taraftarlar 15 dakika önceden staddan cıkmaya başladılar ve çok ayıp ettiler takım zaten yaralı sonuna kadar desteklemek gerekmezmiydi taraftarlar çok ayıp ettiler..
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.11.2013, 22:29   #47
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
UltraYigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SIVASSPOR 0 3 HALIS OZKAHPESPOR !!!!!
antalyadan 3 golüde halis yüzünden yedik herhalde
Alt 29.11.2013, 22:32   #48
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 538 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Eğri oturup doğru konuşma zamanı...

Halis Özkahya 3 tane as futbolcumuzu yedi, ama bunu dün akşam yapmadı, ta geçen hafta yaptı. Yani bu eksiklere göre yeni oyun kurgusu belirlemek için önümüzde bir hafta vardı. Carlos, Ziya ve Cicinho olmadan hücum hattımızın çok zayıf kalacağını düşünerek Aydın ve Utaka'nın ikisini de kesmeden aynı anda oynatmak istemiş.

İşte maçı bu yüzden kaybettik.

Aydın sol bekte kötü değildi, ama çoğu zaman zaten sol bekte değildi. Yediğimiz iki gol de bu kanattan geldi, birisinde Aydın ters köşeden korner kullanmış ondan dönüyordu, birisinde de atağı kesilmişti... Normalde Ziya ve Aydın arka arkaya oynarken felaket pas trafiği oluyordu, şimdi Aydın ve Utaka arasında hiçbir verimli alışveriş olmadı. Aatıf da bugün ortada çok yalnız kaldı, arada sırada gelen topları da iyi kullanamadı. Djebbour ilk yarıda vardı, ikinci yarıda hiç adı bile geçmedi. İki golden sonra Carlos hücumcuların hepsini oyuna sürdü ama o taktik anca FM'de falan işe yarar. Gerçi yapacak bir şeyi yoktu, o ayrı.

Takımı defans ve ofans olarak iki parça halinde görürsek, ideal 11'imizde: Ofansçılar hiç bir işe yaramıyorlardı ve defansçılar ofans yapıyordu, biz de defansta sıkıntılar yaşıyor ama çok gol buluyorduk. Şimdi defansçılar gidince defans zarar gördü ama ofans resmen yıkıldı. Bir ara spiker "Erman, Uğur Kavuk'a döndü" falan diyecek zannettim, zira tıpkı geçen senenin hücum kısırı Sivasspor'unu izler gibi oldum.

Ha, derseniz ki "bu kadar konuştun da sen olsan ne yapardın?", ben sol bek olarak Eren'i oynatıp, Aydın'ı normal yerinde, sol açık oynatırdım. Bu şekilde zaten takımın ideal 11'inden beş futbolcu eksikken bir de oyuncuları farklı lokasyonlarda deneyerek birlikte oynamamış ikililer yaratmaktan uzak dururdum. (Aydın-Utaka, Cihan-Grosicki vs.) Yani yedek parça mantığıyla hareket ederdim. İdeal 11'i al, Ziya yoksa Eren'i koy, Cicinho yoksa Apo'yu koy, Da Costa ve Ümit yoksa Navratil ile Murat'ı koy (bu arada Murat bugün çok iyiydi, genelde böyle şansları pek iyi değerlendiremiyor ama bugün harikaydı), Kadir'in yerine de Mehdi, duruma göre Hakan şeklinde oyna. Yani eksikler değişsin ama hiç değilse biz kendi kendimize eksikler yaratmamış olurduk. Bu kadroyla ve çok açık oynamadan hiç değilse bir puanı alabilirdik. Carlos sürekli yenmeye odaklı bir futbol oynatıyor ve bence iyi de ediyor, ama çok eksik/sakat/cezalı olan durumlarda bir puanın da kıymetli olduğunu unutmamalı.

Neyse artık nasip kısmet böyleymiş... Sivaslılık Antep'e evinde 4 tane atınca değil, Antalya'dan evinde dört tane yiyince takımını desteklemek ve ondan gurur duymaktır.

Sizce de öyle değil mi?
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.11.2013, 22:35   #49
elbeylii
Yiğido

106 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeylii BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

MAÇ IN TEK ZA SORUMLUSU HALIS OZKAHPERDIR
elbeylii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2013, 22:35   #50
SempaticH
Tecrübeli Yiğido

SempaticH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 SempaticH isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bu utaka denen kişi hiçmi oyuna girmez hiç mi top kovalamaz hiçmi top çalmaz hiçmi topla aladar olmaz bu adam bitmiş kardeşim hiç koymayın gönderin gitsin bu adamı yazık oluyor takıma
SempaticH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SempaticH'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı