ya forvetsiz mac oynatilirmi hic
ben hic bir takimda böyle taktik görmedim ve böyle oynadigiz maclarda 6dan 5ini kaybettik, bu nasil bi sey
eger daha halen forvete ihtiyacimiz yok veya 1 forvet alacagiz derlerse bir daha maca bakmam
benden bu kadar
***carlos hoca liğin 2 yarısına antrenmansız ve hazırlık macı yapmadan 2 önemli macındada hüsranla sonuclandı . takımın yaptığı tek şey top cevirmek oldu buna durdiyen yokmu acaba.daha önce bir cok mactda ön libero gibi oynayan borjani,66 mac yürüyen kamili,8 haftadır ne yaptınığını bilmeyen şeşoyu ve hakanı golcu diye sahaya sürüyorsa,aynı zaman takımın golcuya ihtiyacı yok diyorsa tabiki gecici belge verirler dış ülkelerde......ben şimdi YILMAZ VURAL HAKLI CIKTI DİYORUM.gelse fena olamz derim.
Aatıf'a bir an önce kendisini toparlaması dileğiyle, ibrahim tatlısesten O eski halimden eser yok parçasını armağan ediyorum. http://www.youtube.com/watch?v=Sx2BheSs7g8
Kamili kazanacaksak kesinlikle.kalmalı kimse kusura bakmasn eğer aydn ve atıf bu tempoyla oynamaya devam.ederlerse bugün kötünn iyisi kamil ikisinden de verimli olur ikinci golde ademin.hatası var aynı sekilde ziyannda adem iyi niyetli tamam ama ligdede bu sekilde.bu sene bize goller yedirtti sonuç olarak iyi yedek oyuncular ve hücuma dönük orta saha ve iyi bir forvet bizi ligde iyi yerde tutar fazla da hayalci olmayalm ilk dört filan bugünkü eskisehir ka kadro su bizden daha iyi bizde bundan sonra ek birliğiyle başkann ùzerinde oynanan iyunlaraa karşi birlik olup bu takima destek olmaliyiz bu takm bizim herşeyimiz
Sezonun en kötü en verimsiz maçını oynadık. Her mevkide çaresiz kaldık. Böyle kaliteli futbolcular topluluğunun bu kadar kötü oynamaya hakları yok. Bugün bizim futbolcularda bir gariplik vardı bi sorun vardı acaba neydi doğrusu merak ettim.
Şöyle bir gerçek var geçmiş sezonun şampiyonlarına bakarsak devre arası nokta transferler sayesinde hedeflerine ulaştıklarını görürüz. Beşiktaş aksayan orta sahasına Ernst'i aldı elimizden şampiyonluğu aldılar geçen sezon Galatasaray aksayan hücüm hattına Snejder ve Drogba'yı aldılar sezonu şampiyonlukla tamamladılar. Şayet bizde bir hedef belirledi isek eğerki de bu hedefe ulaşmak istiyorsak mutlaka ama mutlaka nokta dört tane transfer yapmalıyız. Eğer yapmaz isek Geçen sene ki Ordu'nun haline düşeriz. Bilen bilir Ordu ilk yarı performansı ile ikinci yarı performansını. Kesinlikle ama kesinlikle transfer şart....
Maçın en kötüsü kimdi : Bence macin en kotusu speakerdi, tam bir mal. Adam Erene ziya diyior, da costaya cicinho ve milan borjana Boffin (5 kere orda dovesim geldi mal speakeri) ikinci devre sesi kapattim oyle seyritim
evet kupaya veda ettik ama ligde iyi gidiyiog hayirlisi bakalim
Bu Konuda Sivasli010'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...