Cevap: Eleştiriyi yapmak için yaparsan komik olurs
Sayın abdullah yiğit belli ki bu siteyi takip ediyorsun ben buradan yazayım sen de bunları teker teker oku.
Şimdi bi kere burası bir forum ve her görüşten insanı içinde barındırıyor doğal olarak.arada belki yanlış yorum ve eleştiriler yapılmış olabilir.bir kere ortadaki 2-3 size göre yanlış yorumdan dolayı bütün bir foruma laf atmak şüphesiz ki seviyesizliktir.sizin zihniyetinizdeki insanlar bunu bu tip her internet oluşumunda yapıyorlar.ekşisözlük, itüsözlük, uludağsözlük gibi.bu sitelerin olduğu gibi sivasspor.com'un da görüşleri olamaz.kullanıcılarının bireysel görüşleri olur ve bunlar sadece o kişileri bağlar.bugüne kadar yazılarınız paylaşılınca alkışlandı, alkışladım, alkışladık.ama size gelen daha ilk eleştiride pençelerinizi çıkarttınız adeta.bu kadar mı eleştiriye tahammülünüz yok ?
Sonra gelelim Sivas ve Kangal köpeğinin reklamını yaptık mevzuuna.sivasın ismi duyulduysa Carlos sayesinde duyulmuştur dünyada.ona kangal köpeği hediye etmekle sizler Kangal köpeğini tanıtmış veya reklamını yapmış olmazsınız.acaba o gün reklamı yapılan Sivas veya Kangal köpeği mi oldu yoksa bu haberi ajanslara kendi ismiyle dağıtan 'kanal 58' ve sizler mi ? Ntvspor dahil büyük spor yayıncıları bu haberde kanalınızdan bahsetti.kimse Carlos'un yaptığı tanıtımdan kendine pay çıkarmasın.yurtdışında hatta türkiyede az sayıda sivaslı dışında kim sizi izliyor ki siz tanıtım yapacaksınız ? Carlos sayesinde kanalınızın adı duyuldu bu size Carlos sayesinde yapılan bir reklamdır.bu yayından sonra 'diyelim ki' Kangal satışları patladı.bu da sizin değil yine Carlos'un reklam başarısıdır.herkes kendinin ne olduğunu bilecek önce.kanal hakkındaki yorumlarım bu kadar.
Şimdi gelelim Abdullah Yiğite.siz taraftarlara işinize bakın diyemezsiniz.bu ülkede 'her ne kadar tam uygulanmasa da' fikir beyanı özgürlüğü var.burası da zaten bu görüşlerimizin paylaşılması için oluşturulmuş bir forum.'oğlu 4 Eylül'de oynuyor diye sordu' diyen arkadaşa katılmıyorum, iyi ki sormuşsunuz özellikle genç takımı.ama bu da o arkadaşımızın görüşüdür.kaldı ki ortada yanlış bir üslup da yok.aynı fikirde değilseniz bir cevap verirsiniz.cevaptan kastım sizin yaptığınız gibi bütün bir foruma sallamak değildir.sonra bu forumdaki insanlar kendilerini bir nickname ile temsil ederler.siz buradaki insanların kapasitesini, eğitim seviyesini vs nereden saptadınız acaba ? Buyrun gelin de aramızdan seçeceğimiz 3 arkadaşımızla sizin kapasitenizi karşılaştıralım.spor, eğitim, sivasspor, bilinçli taraftarlık gibi birçok konuda.ben bu konuda sizinle kapışmaya hazırım.eminim ki benim gibi birçok arkadaş çıkar bu büyük forumdan.çünkü biz sizin gibi 'sivasspor ve taraftarı sayesinde' fanatik gazetesinde kendi reklamımızı yapmadık.bizler burada kendi isimlerimizi ve kimliklerimizi arkamızda bırakarak seviyeli bir forum oluşturduk.en ufak üslup bozukluğunda kullanıcının işbu entrysi kaldırılır veya düzeltilir.kullanıcı da uyarılır.
burada kendi görüşünü bildiren insanları suçlayan ve onları küçümseyen yorumlarınızdan dolayı sizi kınıyorum.az biraz eleştiriye açık olun.bizlere taraftarlığı öğretecek seviyede değilsiniz emin olun.türkiyede süperligdeki neredeyse her takımın,premier league ve Fransa league 1deki büyük takımların sayısız maçını yerinde takip eden biri olarak ben kendimde bu yetiyi hala göremiyorum.kaldı ki yapıcı yorumlar yapmadığınız 'taraftarlığınızı yapın' sözünüzden belli oluyor.bu kadar basit değil mi herşey ? Biz sizin gazeteciliğinize laf edersek bizi küçümseyeceksiniz.sanki sizi okuyanlar başkalarıymış gibi kendi okurlarınızı aşağılamak da bir başka seviyesizlik örneği.gazetecilik dahil saydığım diğer konularda sizinle rahat rahat yarışmaya hazırım eminim ki sivasspor.com forumu da hazırdır.sizi tekrar kınıyor ve 'kendi okurlarınıza' karşı uygun üsluba davet ediyorum.kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama kimseyi küçük görmeye hakkınız yok.bu forumda ilkokul mezunu da var, yüksek lisans yapanı da, türkçesi zayıf olanı da var, dil uzmanı da, karşınızdaki kim olursa olsun üslubunuz yanlıştır.ben kendi adıma sivasspor.com'dan özür dilemeniz gerektiğini düşünüyor, özür bekliyorum.
|