" Murat Erdoğan ayrıldı"..Haberini dün akşam akşam ilk kez bir spor programında duymuştum.Ama yanılıyor olabilirmiyim diye düşünüyorum.Tam 12 saat sonra aynı haber takla attırılarak nasıl özel bir haber haline geliyor tek kelime ile hayret..
*** murat ERDOĞAN bu takımda geçmiş de ve son çalışmasından dolayı katkı ve emeği çoktur. bence kulüp de takım başarı grafiğini engelleyip fren yapmışlardır.bir şeyler dönüyor ,yoksa kolay kolay Sivas ımızı terk etmezdi,kendisine başarılar diliyorum.
Genç bir arkadaşımızdı, ilk Sportif Direktörlüğü olduğu için bence biraz da idealist takındı, yönetimde transfer konusunda pek idealist bir tutum içinde olmadığı için anlaşamadılar. Bence bu yüzden ayrıldı yollar.
Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan görevinden istifa etti. Murat Erdoğan, Lig Tv'ye gönderdiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Sportif direktör olarak göreve başladığım, Sivasspor Kulübü'nden; 3 ŞUBAT 2014 tarihi itibariyle devam edecek süreçte verimli olamayacağım kanaatine vardım.
Bu sebeple değerli kulübüm Sivasspor'dan istifa ettiğimi, çalışma sürecim boyunca bana desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen değerli başkanım Mecnun Odyakmaz, değerli yönetim kurulu üyelerim ve değerli Sivasspor taraftarlarına minnet ve şükranlarımı sunarım."
Murat Erdoğan hangi kariyeriyle bu göreve getirilmiş ki zaten Görevli olduğuyla istifa ettiğini şimdi öğrendim.Sivasspor bence ucuz kurtulmuş, hatta bunu ''Sportif Direktör'' olarak göreve getirenleri Sivas'a sokmamak lazım...
R.Carlos un son cümlesi çok önemli;yeni bir sportif direktör olmayacak diyor...R.Carlos bu takımın sadece Teknik Direktörü ama yöneticisi veya kulüp başkanı değil..Takımın yöneticisi veya başkanı gibi açıklama yapamasını aço-ıkca çok garipsedim..Bu son cümle R.Carlos ile M. Erdoğan ın arasının hiç de iyi olmadığını açıkça gösteriyor...Bir zamanlar S. Direktörlük yapan bir hocanın şimdi Sportif Direktör istememesini ilginç ve manidar buluyorum..Haftalar ilerledikçe bu konuda bir çok gelişmenin olacağına inanıyorum..M.Erdoğan inşallah bir yerlerde bu konuyla ilgili sivasspor kamuoyunu tatmin edici açıklamalar yapar...
carlosa göre artik sportif direktöre gerek yokmus...
ne takimiz yaa... sportif direktör yok, basin sözcüsü yok, dogru dürüst yönetim yok... bir baskan var, birde teknik direktör...
asil yönetici transferinden baslamaliyiz bence..
carlosa göre artik sportif direktöre gerek yokmus...
ne takimiz yaa... sportif direktör yok, basin sözcüsü yok, dogru dürüst yönetim yok... bir baskan var, birde teknik direktör...
asil yönetici transferinden baslamaliyiz bence..
Bencede yonetimin buyuk bir kismi yenilenmesi lazim